Καλησπέρα στην παρέα εδώ και μέρες ψάχνω στο forum για το xiaomi note 4 MTK Helio X20 deca core .αυτό που ψάχνω είναι ότι έχω αγοράσει απο site κινεζικό και με ήρθε το τηλέφωνο αλλά δεν έχει ελληνικό μενού μπορώ να κάνω κάτι ξέρει κάνεις ? έχει το miui 8.0.4.0 ευχαριστώ παντός προκαταβολικα
Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..
-
-
Screenshot από το about phone μέσα από τις ρυθμίσεις..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα κάνε πρώτα αυτό που σου λέει ο Δημήτρης και δεύτερον κάνε έλεγχο του bootloader :Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Επίσης λογαριασμό mi και αίτηση για ξεκλείδωμα έχεις κάνει ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλημερα και παλι τα χαρακτηριστικα του τηλ. ειναι αυτα και εχει ΜΤΚ επαιξεργαστη
-
Ο/H anestis33 έγραψε:
καλημερα και παλι τα χαρακτηριστικα του τηλ. ειναι αυτα και εχει ΜΤΚ επαιξεργαστη
-
Θεωρητικά είναι κλειδωμένος αλλά τσεκάρεις και μας λες !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα και παλι το τηλ.μου ειναι κλειδωμενο τι κανω μετα απο αυτα που με ειπατε παιδια ευχαριστω παντως πολλη για το ενδιαφερο σας
-
Ο/H anestis33 έγραψε:
καλησπερα και παλι το τηλ.μου ειναι κλειδωμενο τι κανω μετα απο αυτα που με ειπατε παιδια ευχαριστω παντως πολλη για το ενδιαφερο σας
Αίτηση για ξεκλείδωμα έχεις κάνει ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί να ξεκλειδώσει ο άνθρωπος, σώνει κ ντε??
Μια χαρά είναι η επίσημη Global... αν είναι αυτή... . .
Αν πατήσεις κ το κουμπάκι κ κάνει κ ένα Update, θα χει κ τα ελληνικουλια του κ μια χαρά (εκτός κ αν είναι η τελευταία αυτή κ περιμένει για την επόμενη αναβαθμιση) !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το έχω κάνει αναβαθμίσει άλλα δεν με έβαλε τα ελληνικά φίλε μου περίμενα την Παρασκευή πως και πως γιατί από ότι κατάλαβα κάθε Παρασκευή δίνει η xiaomi αναβαθμίσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0