από 135$ (επίσημη) σε 179$(στα μαγαζιά) είναι λόγω paypal που κρατάει προμήθειά απ τους πωλητές

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού

ΠΟΤΕ δεν συγκρίνουμε τιμές € γιατί το κάθε μέρος/μαγαζί τις υπολογίζει όπως θέλει. Έχουμε πει ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τις τιμές σε δολάριο.Ο/H ziaba έγραψε:
159€ στο kimovil
και στην σελίδα του geek
Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25.Ο/H arist1976 έγραψε:
Πάντως συμφωνώ με τους υπολοίπους οτι είναι πιο όμορφο. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι ο sd650 είναι καλυτερος.
Δεν σνέφερα τίποτα για δικό σου σχόλιο.Ο/H kostasrose έγραψε:
δεν νομίζω να είπε ξεκάθαρα κάποιος ότι είναι καλύτερος αλλά ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αλλα και πάλι πόσες εφαρμογές μπορούν να χειρηστούν ή να εκμεταλευτουν και τους 10 πυρήνες; Πρακτικά αν το δούμε είναι λογικό ένας δεκαπύρηνος να τραβάει περισσότερη ενέργεια από ότι ένας εξαπύρηνος όπως το redmi note 3 pro
Αν δουλεύανε full load και οι δυο επεξεργαστές, μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Νομίζω μεγαλύτερο ρόλο παίζει η κατανομή των εργασιών από τον επεξεργαστή στους πυρήνες, η αρχιτεκτονική των πυρήνων κα. Βασικά δεν ξερω και πολλα, θα μας διαφωτίσει κάποιος με περισσότερες γνώσεις. Συμφωνώ μαζί σου οτι περισσ'οτεροι πυρήνες δεν είναι συνεπάγονται πάντα καλύτερα αποτελέσματα στο android. Καλύτερα να το βγάζανε 4GB ram, θα ήταν μια βελτίωση. Οπότε είμαστε σε αναμονή rn4 pro με snapdragon... Συμφωνώ και εγώ ότι η Qualcomm είναι καλυτερη από τη Mediatek, αλλά μέχρι εκεί. H MTK έχει βελτιωθεί σημαντικά στη gpu και γενικά δεν πιστεύω ότι δικαιολογείται από πουθενά η τεράστια διαφορά τιμής/απόδοσης των SOC. Ειδικά για το μέσο χρήστη...Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25.
Θα κάνω μία ερώτηση και ας μου απαντήσει κάποιος ....Με ποιον snapdragon??????Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H kostasrose έγραψε:
. Οπότε είμαστε σε αναμονή rn4 pro με snapdragon...
Όχι, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει τα 800MHz στο 4G.Ο/H naxian έγραψε:
Xiaomi redmi note 3 pro έχει και την 800αρα συχνότητα που δεν έχει το καινούργιο. Για όσους είναι wind και επαρχία;)
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Ο/H PHILIMON έγραψε:
Όχι, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει τα 800MHz στο 4G.Ο/H naxian έγραψε:
Xiaomi redmi note 3 pro έχει και την 800αρα συχνότητα που δεν έχει το καινούργιο. Για όσους είναι wind και επαρχία;)
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk
Πιο αναλυτικά, υποστηρίζει...
2G GSM: 900/1800/1900MHz
3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz, CDMA 2000: BC0
4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz, TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz)
Αυτός είναι και ο λόγος που μπόρεσα πουλήσω άνετα το προηγούμενό μου κινητό, (Ulefone Be Touch 2), μιας και εκείνο υποστήριζε.
Τα περισσότερα που έχω δει από Κίνα δεν υποστηρίζουν 800Mhz.