Και εχτές το είχαμε με τον @igano, έκανα διαγραφή συσκευής + διαγραφή drivers και το είδε πάλι σαν android phone
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
-
πραγματικα φανταστικος οδηγος.απλα respect
-
να αναφέρω απλά από την εμπειρία που είχα εγώ ότι και η διαγραφή οδηγών και το πέρασμα παλιότερων κτλ δεν δούλεψε σε εμένα (είχα 2 ώρες που δοκίμασα τα πάντα με τους οδηγούς) να μην παραξενευτεί κανείς και αν δεν θέλει να παιδευτεί και πάρα πολύ αν έχει την δυνατότητα να κάνει την διαδικασία από κάποιο μηχάνημα με 7αρια ή 10αρια που δεν έχουν ενημερωθεί για καιρό.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έκανες αυτό που είπα πιο πάνω ; Αν όχι την επόμενη φορά δοκίμασε το.
-
συγγνώμη αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αυτά τα βήματα. οι εικόνες στον οδηγό σ'αυτό το σημείο δεν ανοίγουν κ δεν μπορώ να καταλάβω. πού αντιγράφουμε το αρχείο recovery? πότε αρχίσαμε για να συνεχίσουμε την εγκατάσταση του recovery κ πώς την συνεχίζουμε? το fastboot flash recovery recovery.img το δίνουμε κ το τρέχουμε στο cmd?Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πάμε στον υπολογιστή και βρίσκουμε το αρχείο twrp3.0.2-0_by_mic_land και το αποσυμπιέζουμε...
Από την αποσυμπίεση θα προκύψει ένα αρχείο με όνομα recovery.
Όπως είναι το παίρνουμε και το αντιγράφουμε στον φάκελο adb.. θα είναι κάπως έτσι..
Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση του αρχείου που μόλις αντιγράψαμε..
Δίνουμε
fastboot flash recovery recovery.img και βλέπουμε να ολοκληρώνεται..
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τα είπε όλα ο φίλος Τάκης..
Οι εντολές πάνε σε cmd....
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν χρειάζεται γλύκες ο Γιωργος...
Σε ξελασπωνει στα δυσκολα "τρίο" κ χωρίς αυτές!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
έκανα αυτά που μου είπες κ νομίζω ότι κατάφερα να το περάσω. μετά ακόμα σε fastboot mode με πατημένο το vol + έβαλα fastboot reboot και δεν ξέρω αν μεβγαλε στο twrp πάντως δεν μεβγαλε στην οθόνη που λέει στον οδηγό ότι θα μεβγαζε αλλά σε μια γεμάτη tabs με κινέζικα οπου τα μόνα αγγλικά είναι σε τρια tabs fastboot recovery και download. δοκίμασα το recovery και μεβγαλε σε μια μαύρη οθόνη οπου δείχνει σε μαύρο φόντο το λευκό περίγραμμα ενός κινητού που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο. τελικά με παρατεταμένο πάτημα του on/off επανεκίνησα το κντ κανονικά. σταματώ εδώ για να μην κάνω καμιά χοντρή ζημια και περιμένω οδηγίες.Ο/H takisfrag έγραψε:
Έλα βρε όπως στα λέει είναι απλά κατεβάζεις το zip του TWRP που είναι για την συσκευή σου μετά αποσυμπίεση θα σου προκύψει ένα αρχείο recovery το αντιγράφεις στο φάκελο adb και μετά σε fastboot δίνεις τις εντολές
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν έχει περαστεί το custom recovery (twrp)..
ξανα-κάνε τη διαδικασία με προσοχή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες