Όχι δεν είναι.. Με τι την αποσυμπιέζεις?Δοκίμασε με 7zip.
Το 7zip κανει fail sto telos. Το winrar αποσυμπιέζει και μου λεει οτι υπήρχαν λάθη κατα την αποσυμπίεση.
Κατέβασα τη global stable που προτείνει ο οδηγός (land_global_images_V7.5.9.0.MALMIDE_20160805.0000.29_6.0_global) και δεν χτυπαει κανένα error. Να χρησιμοποιήσω αυτή και να αφήσω το κινητό να κάνει τα updates μόνο του μετά στην νεότερη; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Όταν συνδέω το κινητό με fastboot mode , (ο μόνος τρόπος που ξεκινάει) το αναγνωρίζει στο XiaoMiFlash , όταν ακολουθόντας τα βήματα του οδηγού για να το βάλω σε Download Mode που είναι και το ζητούμενο δεν το αναγνωρίζει στο XiaoMiFlash αν και στα COM Port του Device manager υπάρχει η συσκευή, κάποιος μήπως γνωρίζει τι γίνετε νομίζω πως δεν μπάινει η συσκευή σε Download Mode γι ανα μπορέσω να Flashαρω την ROM. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια...
Δοκίμασε αν αφού μπεις fastboot και το ενώσεις εννοείται και πας στη διαδρομή του adb στο C να δώσεις εντολή adb reboot download να δούμε αν σου το βάζει έτσι
Δοκίμασε τα βήματα στο τέλος του οδηγού μπας και μπορέσεις να το βάλεις σε EDL mode (δηλαδή να το δει στο device manager ως 9008) και μετά θα μπορέσεις να φλασάρεις χωρίς πρόβλημα!!
Μην γράφεις σε 2-3 θέματα το ίδιο πάντως!! Συνέχισε σε αυτό εδώ και θα σε βοηθήσουμε!
Δοκίμασε τα βήματα στο τέλος του οδηγού μπας και μπορέσεις να το βάλεις σε EDL mode (δηλαδή να το δει στο device manager ως 9008) και μετά θα μπορέσεις να φλασάρεις χωρίς πρόβλημα!!
Το έχω δοκιμάσει να μπει σε EDL σύμφωνα με τον οδήγο, αλλά τπτ..
Δοκίμασε αν αφού μπεις fastboot και το ενώσεις εννοείται και πας στη διαδρομή του adb στο C να δώσεις εντολή adb reboot download να δούμε αν σου το βάζει έτσι
Τότε ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις είναι να μπορέσεις με επιτυχία να το βάλεις σε edl mode 9008! Αν δεν σου δουλεύει κανένας συνδυασμός με τα κουμπιά ή αυτά που γράφει στην αρχή τότε ίσως χρειαστεί να φτιάξεις καλώδιο ειδικό για να μπορέσεις να φλασάρεις!