Με το uptade δεν γίνεται δουλειά.Μέσω TWRP ολα καλά και ευχαριστούμε πολύ!!
[GTV-6.8.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 31/8 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Αναφέρομαι στο Mi Max Pro και φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....
-
Μεχρι στιγμης καλη η ρομ, χωρις κατι ιδιαιτερο. Θα δουμε σε λιγες μερες για την μπαταρια.
-
-
ενταξει το mipad 2 με το fix μπηκε η v8 σε πρωτο χρονο που παρατηρησα δεν υπαρχει το app για να βαλεις θεματα
-
Ο/H rodosman έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Αναφέρομαι στο Mi Max Pro και φοραω την 6.8.18. Κατεβάζω 6.8.25, και τη φλασαρω μέσω TWRP. Τι παρατηρώ .....
Στην πρωτη προσπάθεια φλασαρισματος, δεν κάνει επανεκκινηση για να ξεκινήσει το λειτουργικό, αλλα μπαίνει σε TWRP πάλι. Ξανακάνω reboot και μπαίνει πάλι σε TWRP. Ξαναφλασρω τη ROM, και επιτελους την εγκαθιστά και ..... φορτώνει κανονικά. Τι φταιει άραγε ? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό ? Με το δε Updater μεσα από τη ROM δεν την εγκαθιστά και στην τελική χάνεται και το αρχείο της ROM που είχα κατεβάσει, οποτε τον έχω εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο .....
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Downloading και από εμένα. Ευχαριστούμε παιδιά για όλα. Μακάρι να έρθει και 6.0 για Redmi Note 3 (Αν και δεν το νομίζω)
-
Μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω εβδομαδιαία ενημέρωση απλά να πετάξω το αρχείο μέσα στην κάρτα με όνομα ''update'' και το κάνω install από recovery mode?
-
-
Ο/H LoufasGR έγραψε:
Μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω εβδομαδιαία ενημέρωση απλά να πετάξω το αρχείο μέσα στην κάρτα με όνομα ''update'' και το κάνω install από recovery mode?
-
Καλημερα. Έχω ένα θέμα. Προσπαθησα να κάνω αναβάθμιση σήμερα καί το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να την κάνει. Μου βγάζει μήνυμα λάθους. Προσπάθησα να κάνω και φακτορι ρεσετ και πάλι δεν με αφήνει. Μήπως όλο αυτό έχει να κάνει με τό ότι εχω κάνει κρυπτογραφηση τηλεφώνου; Και αν είναι έτσι τι μπορώ να κάνω; Αυτη τη στιγμή φοράει την προπροηγουμενη ρομ την ελληνική gtv 6.8.11. Το τηλεφώνο δουλεύει κανονικά δεν έχει μπρικαρει
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Ο/H LoufasGR έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα