Αν έχει unofficial rom τότε πρέπει να περάσεις official μετά να ξεκλείδωσεις bootlocker και μετά περνάς ελληνική
Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτό φαντάστηκα κ γω , ρωτάω να το σιγουρέψω.Δεν το λένε οι οδηγοί ξεκάθαρα κ brickάρι για πλάκα το σκασμένο!!!Φυσικά το φλασάρισμα της official θα γίνει μέσο updater γιατι αλλιώς δεν γίνεται...Ο/H Rizzrak έγραψε:
Αν έχει unofficial rom τότε πρέπει να περάσεις official μετά να ξεκλείδωσεις bootlocker και μετά περνάς ελληνική
Φιλε μου Αυτο ειναι καλο σε συσκευες που εχουν ROM 8gb και κατω, οπως στη δικια μου περιπτωση που ειμαστε στο Φουλ και δεν εχουμε χωρο,και επρεπε να κανω απεγκατασταση προγραμματων για να περασω την νεα Rom...Ο/H netblues έγραψε:
Τι ιδεα και αυτη να σβυνεται η rom οταν γινει απο τον updater......
Δεν μπορεί να γίνει ενσωμάτωση προς το παρόν των Google Apps, καθώς προκαλούν SoftBrick στη συσκευή.Ο/H mpokeras έγραψε:
..και δε μου λες τι συνιστάς; Πηγα στο Gapps κατεβασα το pico αλλα μόλις πάω να το εγκαταστήσω ...κρασσάρειΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν μπορεί να γίνει ενσωμάτωση προς το παρόν των Google Apps, καθώς προκαλούν SoftBrick στη συσκευή.Ο/H mpokeras έγραψε:
Ο μόνος τρόπος προς το παρόν, είναι το πέρασμα σε δεύτερο χρόνο από το Recovery το Zip των Gapps.