Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H Sotiris93 έγραψε:
Αν κάνω update θα έχω ελληνικά και δεν θα χρειάζομαι ελληνική ROM; Έχει καμία διαφορά η ελληνική από αυτή που έχω ;
-
Σας ευχαριστώ πολύ ολους!!
-
Καλησπέρα στην ομαδα εχω ενα πρόβλημα με το mi5. Εχω στο στουντιο μουσικης μια κεραια κοσμοτε τελειο σημα και με το mi5 δεν πιανει καθόλου σημα,ενω και με το redmi note 2 που ειχα αλλα και με το Rn3pro επιανε κανονικα.Ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει.
-
Ο/H damakrit έγραψε:
Καλησπέρα στην ομαδα εχω ενα πρόβλημα με το mi5. Εχω στο στουντιο μουσικης μια κεραια κοσμοτε τελειο σημα και με το mi5 δεν πιανει καθόλου σημα,ενω και με το redmi note 2 που ειχα αλλα και με το Rn3pro επιανε κανονικα.Ξερει κανεις τι μπορεί να φταίει.
Καλησπέρα, όταν λες κεραία της cosmote να φανταστώ εννοείς το router το οποίο εκπέμπει σήμα για το internet?
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
μπα, κεραία κεραία θα εννοεί...
Ακτινοβολία στο μάξιμουμ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μπα, κεραία κεραία θα εννοεί...
Ακτινοβολία στο μάξιμουμ!!!
-
Ο/H Jason-S έγραψε:
Ο/H damakrit έγραψε:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ο/H Jason-S έγραψε:
Δοκίμασε από honorbuy
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
Ο/H Jason-S έγραψε:
Δοκίμασε από honorbuy
Αυτά που λένε Stock in Europe.
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
Γειά σας και πάλι κάτοχος του mi5 64 gb root με xtrv όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια μέρα το τηλέφωνό έχασε το σήμα του έκανα αναζητήσεις χειροκίνητα έβρισκα δίκτυα προσπαθούσα να μπω είτε στο 2 g 3g 4g αλλά τίποτα και αποφασίζω και περνάω ποιο παλιές εκδόσεις xtrv ως που έφτασα μετά από 5 διαφορετικές ρομ πάντα έκανα wipe το σήμα ήρθε κανονικά 2 μέρες το τηλέφωνο δούλευε άψογα μετά πάλι τα ίδια έτσι μπήκα στην διαδικασία και από developer rom πέρασα στην stable σήμερα το πρωί και όλα καλά το σήμα ήρθε με την πρώτη πίστεψα ότι αυτό λύθηκε το πρόβλημα αλλά και πάλι σήμερα το απόγευμα πουθενά σήμα... Δεν έρχεται με τίποτα... Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να τσεκάρω την κεραία η γενικά το hardware του τηλεφώνου μου η τι άλλο έχετε να μου προτείνετε... Έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα