Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • καλησπερα στην παρέα.Κατοχος xiaomi mi5 με Miui 8.1 official global stable rom(8.1.2.0 MAAMIDI)Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αρχεία μεγαλύτερα από 35mb δεν έχω download μεγαλύτερο από 350kb ενώ σε μικρότερα αρχεία πάει ανάλογα με την ταχύτητα τού ρούτερ.Τι φταίει;
    • Το τελειο σημα δουλευει μεσω ίντερνετ με lan γραμμη και σου δινει μεσω 3g σημα σε κινητά κοσμοτε που του εχεις δηλωσει. Το χω γυρισει στην αναζητηση στο 3g φιλε μου και παλι δεν πιανει τίποτα
    • Ο/H Olsar έγραψε:

καλησπερα στην παρέα.Κατοχος xiaomi mi5 με Miui 8.1 official global stable rom(8.1.2.0 MAAMIDI)Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αρχεία μεγαλύτερα από 35mb δεν έχω download μεγαλύτερο από 350kb ενώ σε μικρότερα αρχεία πάει ανάλογα με την ταχύτητα τού ρούτερ.Τι φταίει;
      στο router δωσε βαση δοκιμασε και αλλου

=============== Μαρ 2nd 2017, 10:18pm ===============

Ο/H damakrit έγραψε:

Το τελειο σημα δουλευει μεσω ίντερνετ με lan γραμμη και σου δινει μεσω 3g σημα σε κινητά κοσμοτε που του εχεις δηλωσει. Το χω γυρισει στην αναζητηση στο 3g φιλε μου και παλι δεν πιανει τίποτα
      καντο reset απο πισω....

=============== Μαρ 2nd 2017, 10:19pm ===============

Ο/H xiaomi mi5 ioannina έγραψε:

Γειά σας και πάλι κάτοχος του mi5 64 gb root με xtrv όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια μέρα το τηλέφωνό έχασε το σήμα του έκανα αναζητήσεις χειροκίνητα έβρισκα δίκτυα προσπαθούσα να μπω είτε στο 2 g 3g 4g αλλά τίποτα και αποφασίζω και περνάω ποιο παλιές εκδόσεις xtrv ως που έφτασα μετά από 5 διαφορετικές ρομ πάντα έκανα wipe το σήμα ήρθε κανονικά 2 μέρες το τηλέφωνο δούλευε άψογα μετά πάλι τα ίδια έτσι μπήκα στην διαδικασία και από developer rom πέρασα στην stable σήμερα το πρωί και όλα καλά το σήμα ήρθε με την πρώτη πίστεψα ότι αυτό λύθηκε το πρόβλημα αλλά και πάλι σήμερα το απόγευμα πουθενά σήμα... Δεν έρχεται με τίποτα... Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να τσεκάρω την κεραία η γενικά το hardware του τηλεφώνου μου η τι άλλο έχετε να μου προτείνετε... Έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...
      περασε ξανα την rom με fastboot
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Olsar έγραψε:

καλησπερα στην παρέα.Κατοχος xiaomi mi5 με Miui 8.1 official global stable rom(8.1.2.0 MAAMIDI)Το πρόβλημα μου είναι ότι σε αρχεία μεγαλύτερα από 35mb δεν έχω download μεγαλύτερο από 350kb ενώ σε μικρότερα αρχεία πάει ανάλογα με την ταχύτητα τού ρούτερ.Τι φταίει;
      στο router δωσε βαση δοκιμασε και αλλου

Ο/H damakrit έγραψε:

Το τελειο σημα δουλευει μεσω ίντερνετ με lan γραμμη και σου δινει μεσω 3g σημα σε κινητά κοσμοτε που του εχεις δηλωσει. Το χω γυρισει στην αναζητηση στο 3g φιλε μου και παλι δεν πιανει τίποτα
      καντο reset απο πισω....

Γειά σας και πάλι κάτοχος του mi5 64 gb root με xtrv όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια μέρα το τηλέφωνό έχασε το σήμα του έκανα αναζητήσεις χειροκίνητα έβρισκα δίκτυα προσπαθούσα να μπω είτε στο 2 g 3g 4g αλλά τίποτα και αποφασίζω και περνάω ποιο παλιές εκδόσεις xtrv ως που έφτασα μετά από 5 διαφορετικές ρομ πάντα έκανα wipe το σήμα ήρθε κανονικά 2 μέρες το τηλέφωνο δούλευε άψογα μετά πάλι τα ίδια έτσι μπήκα στην διαδικασία και από developer rom πέρασα στην stable σήμερα το πρωί και όλα καλά το σήμα ήρθε με την πρώτη πίστεψα ότι αυτό λύθηκε το πρόβλημα αλλά και πάλι σήμερα το απόγευμα πουθενά σήμα... Δεν έρχεται με τίποτα... Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να τσεκάρω την κεραία η γενικά το hardware του τηλεφώνου μου η τι άλλο έχετε να μου προτείνετε... Έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο...
      περασε ξανα την rom με fastboot
      Εχω δοκιμάσει και αλλού,το ίδιο κάνει και όταν κατεβάζω και με δεδομένα.
    • Display Spoiler

[/quote]στο router δωσε βαση δοκιμασε και αλλου

Ο/H damakrit έγραψε:
      [/quote]καντο reset απο πισω....

[/quote]περασε ξανα την rom με fastboot
      [/quote]Εχω δοκιμάσει και αλλού,το ίδιο κάνει και όταν κατεβάζω και με δεδομένα.

@Olsar

Αυτό με το download είχε αναφερθεί στο official site της Xiaomi.
      Κάνε αναβάθμιση στην επόμενη 8.1.4.0 en.miui.com/download-299.html ή
      Δες και αυτό here Fixing Mi5 download speed slow problem - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
    • @spiderman3 αυτο νομιζω οτι ειναι για το playstore το ειχα περασει ενα φεγγαρι αλλα τα ιδια εκανε.... :P
    • Το χω κανει και reset και τπτ τα αλλα κινητα κανονικα δουλεύουν.Μπορει να φταει η stable?εχει καμια διαφορά στο δικτυο με την ελληνική?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

@spiderman3 αυτο νομιζω οτι ειναι για το playstore το ειχα περασει ενα φεγγαρι αλλα τα ιδια εκανε.... :P
      Τάσο νομίζω πως όχι. Πρόσεξα να βρω μια λύση χωρίς να αναφέρεται η λέξη play store.
    • @'tasosko

Δηλαδή ούτε με την 8.1.4.0 δεν βλέπω σωτηρία ε? Κάνω έλεγχο για ενημέρωση και μου λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες.Κατεβαζω και την κάνω μόνος ή περιμένω πότε θα έρθει;;;Το τηλέφωνο το έχω 1 μήνα δε θα είχε έρθει;
    • Την κατεβάζεις μόνος και μέσα από την εφαρμογή update κάνεις την εγκατάσταση ή αλλάζεις χώρα και βάζεις Ινδία.
      Αν συνεχιστούν τα ίδια δοκίμασε τα εξής factory reset - fastboot rom global developer με το miflash tool 30.8.2016 και επιλογή clean all.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Την κατεβάζεις μόνος ή αλλάζεις χώρα και βάζεις Ινδία.
      ευχαριστω πολύ spiderman3....

=============== Μαρ 2nd 2017, 11:26pm ===============

Ο/H spideman3 έγραψε:

Την κατεβάζεις μόνος και μέσα από την εφαρμογή update κάνεις την εγκατάσταση ή αλλάζεις χώρα και βάζεις Ινδία.
      Αν συνεχιστούν τα ίδια δοκίμασε τα εξής factory reset - fastboot rom global developer με το miflash tool 30.8.2016 και επιλογή clean all.
      το έβαλα Ινδία και ήρθε ενημέρωση 75mb.Αυτην που αν κατεβάσω μόνος είναι 1.4giga....Ίδια είναι ε;Μετά μένω Ινδία η γυρίζω πάλι Ελλάδα;;;;
    • Διαφήμιση