Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
power+ volune up ταυτόχρονα. Μπαίνεις σε recovery λειτουργία. Δεξιά πάνω αριστερά θα δεις εκκαθαριση ή wipe το επιλέγεις. Τώρα τσεκαρεις data, chache, dalvik μετά κάτω το βέλος προς τα δεξιά. Έγινε
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Μαγκες 42c βαθμοι στο κινητο ψήνω αυγα πολλα χάλια ξενέρωσα φοράω την Ελληνική stable 8.5.2.0 twrp 3.1.0.1 και αυτα για τους 2 πυρήνες που κοιμούνται ισχει... Ουτε τα φιδια το χειμώνα τοσο υπνο... Ξενερωσα με ολα miui, SnapDragon xiaomi... Αντε γεια.
Αλλα οταν ανεβάζει πανω απο 40c το κινητο σέρνεται κολαει παντου τουλαχιστον σε εμένα.. Ασε που η διαχείριση ραμ ειναι λες και εχω κινητό με 1g ραμ αλλα με πολυ δύναμη και πολυ χωρο αποθήκευσης... Δεν ξερω τη γίνεται το κινητο το ερωτεύτηκα απο την πρώτη στιγμή και δεν θελω να το αλλάξω με τπτ.. Θα του βαλω σήμερα android 6 ώσπου διαβασω απο εσας αν βελτιωθηκε.... -
-
Mais oui. Χαμήλωσε το screen timeout κ δες τι τρέχεις σε εφαρμογές and kill them.
Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου -
Ο/H GogoF έγραψε:
-
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H GogoF έγραψε:
Δεν είναι ροοτ δυστυχώς =/
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παρα πολυ σου τρωει την μπαταρια... Δεν παιρνας την ιδια ρομ με fastboot μηπως διορθωθει??? Εμενα με ανοιχτα ολα απο 12-7 το πρωι που ξυπναω εχει χασει 2%Mi 11 pro
-
-
Επειδή το project [ROM] Masik Z Aroma Installer έφτασε κιόλας στο τέλος του, πείτε μου εντυπώσεις για τις καινούργιες AROMA XTRV και γενικά μόνο Dev.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα