Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H eptanhsios έγραψε:
@GogoF Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας μήπως εχεις κανα Facebook app εγκατεστημένο; Ακομα και kill τις ανοιχτές εφαρμογές να κάνεις νομιζω δεν κλείνει εντελώς πρέπει να πας να βρεις το app και να το κάνεις stop.
######
Για να παμε σε LineageOs rom πρέπει να κάνουμε κατι εξτρα ; Φοράω τελευταία TWRP και ρομ την 8.2.2.0 την ελληνική απο το φορουμ εδώ. ( Root με superSU )
Επισης απο το κακο στο χειρότερο, με chrome, μουσικη και 20% φωτεινότητα, flight mode ( sim in ) , wifi , 41 βαθμους μπαταρία και τα υπόλοιπα καμια 50αρια και βαλε. Πάντως έτοιμα τα αυγουλάκια για ομελέτα οπου νανε. Δηλαδή αν βάλουμε και κανα παιχνίδι ψήνουμε και πιτσα.
Ισχύει και εμένα καίγεται το κινητό κάποιες φορές ειδικά όταν το φορτίζω συγχρόνως και το χρησιμοποιώ...
Επίσης ναι έχω το Facebook.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όποτε μπορείτε να μεταβείτε στην τελευταία XTRV_Stable_V8.5.2.0 όπου έχουν λυθεί όλα αυτά που αναφέρετε παραπάνω ειδικά η αυτονομία τα σπάει....Xiaomi 13
-
@eptanhsios αμα θες να αλλαξεις απο miui σε los-aosp κανε 4 wipes μετα factory reset μετα φλασαρεις το firmware update την rom που θελεις και τα gapps....
[TOOL][FIRMWARE] Flashable Firmware TWRP -&g… | Xiaomi Mi 5 -
-
-
-
διορθώνει τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη stable;
δεν μπορώ να καταλάβω πως τη λέμε Stable, όταν έχει διάφορα θέματα.... -
Παιδιά μάθατε τα νέα. Αυτοί που μας έλεγαν διπύρηνους, ναι στους κατόχους συσκευών Mi5s αναφέρομαι στο Nougat έγιναν και αυτοί διπύρηνοι.
Μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο android 6.0 παιδιά να καυχιέστε ότι είστε 4πύρινοι. Εδώ ξεκίνησαν οι πρώτοι να το λέμε χαμηλόφωναDisplay Spoiler Να συμπληρώσω πως πέρασα την καινούρια nougat χωρίς factory reset και χωρίς πρόβλημα. Εκτός από το γνωστό από το mi5 θέμα να φαίνονται οι 2 πυρήνες σταματημένοι.
Έτσι είναι η δική μας συσκευή Mi5 Έτσι και το Mi5s
Αααα μην ξεχάσω η φωτογραφική συνεχίζει να είναι κορυφαία ή και αυτή με την αναβάθμιση σε nougat πήγε άπατο?
Προς αγαπητούς @geoanto555, @demakhs αν θέλετε να ξανά γίνεται 4 πύρινοι πληροφορίες παρέχει δωρεάν ο @tasosko. Mας φάγατε τόσους μήνες στο δούλεμα γύρισε ο τροχός α@@@τ@ν@ ο φτωχός. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Παιδιά μάθατε τα νέα. Αυτοί που μας έλεγαν διπύρηνους, ναι στους κατόχους συσκευών Mi5s στο Nougat έγιναν και αυτοί διπύρηνοι.
Μπορείτε να γυρίσετε πίσω στο android 6.0 παιδιά να καυχιέστε ότι είστε 4πύρινοι. Εδώ ξεκίνησαν οι πρώτοι να το λέμε χαμηλόφωναDisplay Spoiler Να συμπληρώσω πως πέρασα την καινούρια nougat χωρίς factory reset και χωρίς πρόβλημα. Εκτός από το γνωστό από το mi5 θέμα να φαίνονται οι 2 πυρήνες σταματημένοι.
Έτσι είναι η δική μας συσκευή Mi5 Έτσι και το Mi5s
Αααα μην ξεχάσω η φωτογραφική συνεχίζει να είναι κορυφαία ή και αυτή με την αναβάθμιση σε nougat πήγε άπατο?
Προς αγαπητούς @geoanto555, @demakhs αν θέλετε να ξανά γίνεται 4 πύρινοι πληροφορίες παρέχει δωρεάν ο @tasosko. Mας φάγατε τόσους μήνες στο δούλεμα γύρισε ο τροχός α@@@τ@ν@ ο φτωχός.
Και εμένα σταματημένοι είναι οι 2...
Η φωτογραφική είναι τέλεια!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από την μέρα που έγινε η αναβάθμιση σε nougat τα διάφορα apk για cpu βλεπουν την συσκευή μας με 2πυρίνες λόγου ασυμβατότητας με nougat. Οι κάτοχοι των Mi5s μας δούλευαν για αυτό το γεγονός. Λέγοντας ότι ψόφησαν οι άλλοι δυο, είναι τεμπέλιδες κτλπ. Όσο αφορά την κάμερα καλή είναι του Mi5 αλλά του Mi5s κλάσης ανώτερη. @GogoF εδώ θα δεις την διαφορά
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα