Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
- Με το που έρθει θα το ξεκλείδωσω αμέσως αφού μου ήρθε και ή έγκριση. Μετά λέω να περάσω την global dev για αρχή μπορείτε να μου στείλετε τον οδηγό πως την περνάω? Εσείς ποια προτείνεται?
- Με το που έρθει θα το ξεκλείδωσω αμέσως αφού μου ήρθε και ή έγκριση. Μετά λέω να περάσω την global dev για αρχή μπορείτε να μου στείλετε τον οδηγό πως την περνάω? Εσείς ποια προτείνεται?
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Με το που έρθει θα το ξεκλείδωσω αμέσως
-
Ναι κ θα κάνεις έλεγχο για το bootloader αν είναι κλειδωμένο η όχι.
Αν είναι ξεκλείδωτος, έστω κ unofficial, του περνάς Fastboot rom με το miflash: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Καλύτερα όμως να δεις rom που φοράει κ έλεγχο bootloader κ τα...ξαναλεμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
το ζήτησα με official dev από vickmall λογικά θα είναι κλειδωμένος και αφού θα έχει την official κατευθείαν θα το ξεκλείδωσω
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Mi 11i 8/256 -
Έχουμε καλά νέα για την συσκευή μας. Διέρρευσε η πρώτη rom Nougat για το MI5 η οποία έχει μόνο Κινέζικα. Παρουσιάζει πολλά σοβαρά FC, ETC και δεν έχει gapps.
Το link εδώ miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0.zip. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχουμε καλά νέα για την συσκευή μας. Διέρρευσε η πρώτη rom Nougat για το MI5 η οποία έχει μόνο Κινέζικα. Παρουσιάζει πολλά σοβαρά FC, ETC και δεν έχει gapps.
Το link εδώ miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0.zip.
Άμα έχει μόνο κινέζικα και σοβαρά προβλήματα, γιατί να την κατεβάσουμε;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Άμα έχει μόνο κινέζικα και σοβαρά προβλήματα, γιατί να την κατεβάσουμε;
-
@pillopoulos
Εδώ θα βρεις μια Nougat rom για MI5 διάβασε τι λένε και η απόφαση δική σου όπως και η ευθύνη αν πάθει κάτι η συκσευή σου.
miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0(android 7.0). Πρέπει να πρόσθεσαν Αγγλικά. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@pillopoulos
Εδώ θα βρεις μια Nougat rom για MI5 διάβασε τι λένε και η απόφαση δική σου όπως και η ευθύνη αν πάθει κάτι η συκσευή σου.
miui_MI5_6.10.13_e4bcf9c2aa_7.0(android 7.0). Πρέπει να πρόσθεσαν Αγγλικά.
Μιλάνε ισπανικά αν δεν κάνω λάθος... Δεν πειράζει, περιμένουμε να βγει επίσημη, ούτως ή άλλως τα παιδιά εδώ μας έχουν φουλ ενημερωμένους... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα