Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H petros93 έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H petros93 έγραψε:

Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα.
      Φιλε πετρο τωρα ξεμπλεξα μιας και εχω 2 μικρα παιδια πανω απο το κεφαλι μου (στο σαλονι) συν οτι εφαγα αρκετη ωρα μεχρι να διαβασει το pc το κινητο στοadb για να δω αν ειμαι ξεκλειδωτος η οχι και δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα αλλο.Να σβησω λες το αγγλικο mi pc suite να βαλω το κινεζικο και να κανω αποεκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου περασει ετσι την τελευταια miui 8 global ?? και μετα αν θελω ξεκλειδωνω για να βαλω την ελληνικη ??
      Αυτη η ρομ που εχω τωρα ειναι fake τελικα η οχι ??
      Λοιπον ναι κανε εγκατασταση το κινεζικο mi pc suite. Συνδεεις το κινητο σε recovery με τον υπολογιστη και το pc suite θα σου πεταξει ενα μυνημα στα κινεζικα. Εδω δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα πατησει νομιζω την πρωτη επιλογη(ηταν 3-4 η μια κατω απο την αλλη) και με εβαλε να κανω locate. Εβαλα την global stable και ξεκινησε. Η προοδος φαινονταν μονο στην οθονη του κινητου στον υπολογιστη ειχε μεινει στο 0%. Περιμενεις να γινει το κινητο θα κανει το reboot και θα εισαι ετοιμος. Εγω αυτο ειχα κανει!
      Καταλαβα την τελευταια Global Stable (MIUI 8) την ειχες ειδη κατεβασει στο pc και μεσο του κινεζικου pc suite την φορτωσες στο κινητο η την εβαλε απο μονο του ??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Συγγνωμη που αργησα ναι μεσω του pc suite την πατησα που την ειχα κατεβασει και την εκανε μονο του. Τα καταφερες?
    • Ο/H petros93 έγραψε:

Συγγνωμη που αργησα ναι μεσω του pc suite την πατησα που την ειχα κατεβασει και την εκανε μονο του. Τα καταφερες?
      Οχι πανο που ειχα κολλησει και μαλλον το κινητο μου ανοιγε μονο στο recovery ξανα ανοιξε κανονικα ευτυχως χωρις να εχει περασει καμια αλλη. Δεν ξερω τι να πατησω και ενο με αφηνει να διαλεξω την ρομ που ειχα βαλει δεν την φορτωνει ενο στην πρωτη επιλογη μου βγαζει οτι μπορει να κανει μονο του μαλλον update και να βαλει την τελευταια china Author: MIUI Official TeamVersion: V8.0.12.0.MAACNDI (MIUI8) μονο του ομως οχι να βαλω εγω αυτην που ειχα κατεβασει...!!! Ασε και εφαγα μια λαχταρα !!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

γιατί δεν ακολουθείς πολύ απλά αυτό εδώ:
      Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader
      Σίγουρα κάνει αυτός ο τρόπος? Γιατί φοράω την 7.2.8.0.0 και μήπως κάνει ο τρόπος που λέει ο άλλος οδηγός Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader Με ποιο από τους 2 τρόπους θα γίνει δουλειά αφού είμαι κλειδωμένος και το ρωτάω αυτό γιατί ο ένας οδηγός με miflash λέει για πριν την 7.3 και ο άλλος με το pc suite για μετά την 7.3... Και τελικά αυτή η ρομ η μαμά είναι fake η όχι τελικά? Τι να κάνω οεο?

• Αυτος ο τροπος πως να δουλεψει αφου το pc suite δεν δουλευει? Το ιδιο ειχα και εγω.
      Κοιτα μην φοβασαι οτι και να γινει θα τα καταφερουμε. Εμενα ουτε ο τροπος με το miflash tool μου δουλευε μου εβγαζε ερρορς.
      Απο το κινεζικο ξαναπροσπαθησε και με προτιμηση την global stable.
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδια συνδεει το κινητο με το pc suite και του λεει connect the phone via usb η update your system to continue. Σωστα @geozn8 ? Τι του λετε μετα? Το ιδιο ειχα και εγω για αυτο το ειχα κανει με την κινεζικη εκδοση του.
    • 我们乐于在此分享我们
      开始我们将使用英语。如
      但当你发现网站中的汉语有错误时

Αυτά του λέμε κ παίρνει μπροστά!! :thumbup:

Αυτά δεν του είπες κ συ με την κινεζική έκδοση του και δούλεψε τελικά?? ?(
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H petros93 έγραψε:

Ρε παιδια συνδεει το κινητο με το pc suite και του λεει connect the phone via usb η update your system to continue. Σωστα @geozn8 ? Τι του λετε μετα? Το ιδιο ειχα και εγω για αυτο το ειχα κανει με την κινεζικη εκδοση του.
      Ναι έτσι μου έκανε την πρώτη φορά στο αγγλικό απλά δεν το δοκίμασα με recovery να το συνδέσω να δω αν θα προχωρήσει.. Αλλά στο κινέζικο επίσης είναι επίφοβο τι να πατήσεις και τι όχι...τρελάθηκα πριν όχι αστεία...αφού δουλεύει πάλι καλά...θα το δω αύριο με καθαρό μυαλό γιατί γράφω από το κινητό είμαι εκτός pc..

• Διαφήμιση
    • Ο/H petros93 έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H petros93 έγραψε:

Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα.
      Φιλε πετρο τωρα ξεμπλεξα μιας και εχω 2 μικρα παιδια πανω απο το κεφαλι μου (στο σαλονι) συν οτι εφαγα αρκετη ωρα μεχρι να διαβασει το pc το κινητο στοadb για να δω αν ειμαι ξεκλειδωτος η οχι και δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα αλλο.Να σβησω λες το αγγλικο mi pc suite να βαλω το κινεζικο και να κανω αποεκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου περασει ετσι την τελευταια miui 8 global ?? και μετα αν θελω ξεκλειδωνω για να βαλω την ελληνικη ??
      Αυτη η ρομ που εχω τωρα ειναι fake τελικα η οχι ??
      Λοιπον ναι κανε εγκατασταση το κινεζικο mi pc suite. Συνδεεις το κινητο σε recovery με τον υπολογιστη και το pc suite θα σου πεταξει ενα μυνημα στα κινεζικα. Εδω δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα πατησει νομιζω την πρωτη επιλογη(ηταν 3-4 η μια κατω απο την αλλη) και με εβαλε να κανω locate. Εβαλα την global stable και ξεκινησε. Η προοδος φαινονταν μονο στην οθονη του κινητου στον υπολογιστη ειχε μεινει στο 0%. Περιμενεις να γινει το κινητο θα κανει το reboot και θα εισαι ετοιμος. Εγω αυτο ειχα κανει!
      Καλημερα σε ολους και ευχαριστω για την ανταποκριση σας. Αφου εχω φαει στον υπολογιστη πανω απο 3 ωρες με το mi pc suite και την τελευταια εκδoση του οδηγου αλλα και την ποιο παλια να μην θελει να δουλεψει !!! Μου ελεγε συνεχεια να συνδεσω το usb cable χωρις να κανει κατι.. Εβαλα την κινεζικη μου πηγε να φορτωσει 2 φορες ειδα την γραμμη στο κινητο και ξανα εκανε restart χωρις αποτελεσμα και χωρις να εχω καταλαβει αν φορτωνει απο μονο του την νεα εκδοση στο κινητο για να την βαλει η αρχιζε να φορτωνει την δικια μου καθως την μια ειδα οτι φορτωνε η μπαρα του suite και μετα το κινητο και αλλγη φορα μονο η μπαρα του κινητου...

Με τα πολλα το ξαναεβαλα πριν 1 ωρα για μια ακομη φορα και οπως ειπε και ο φιλος ο petros93 στην οθονη του pc suite ειχε κολλησει στο 0 ενω στο κινητο η μπαρα εχει φορτωσει τερμα και δεν προχωραει αλλο εδω και πανω απο ωρα και στο πινακα του κινεζικου suite μου βγαζει 2 επιλογες η μια απο κατω ειναι η cancel (μεταφραση google) η απο πανω δεν ξερω τι λεει...!!! Εκει εχω μεινει τι να κανω να περιμενω θα κανει απο μονο του το κινητο restart με την νεα ρομ , η πρεπει να πατησω το πανω κουτακι για να δω τι θα μου κανει ??? Το πατησα τελικα μετα απο μια ωρα και βαλε και διεκοψε την διαδικασια... Να παρει...
      Την ψηφιακη υπογραφη μου στα windows 10 64bit την εχω μονημα απενεργοποιημενη..!!
      Σκεφτηκα για miflash η για fastboot rom αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γιαυτα τα 2 συν οτι δεν ξερω αν κανουν κιολας για την περιπτωση μου...!! Ααααχχχχ
      Καμια ιδεα κανεις βρε με καποιον αλλον τροπο ??? Ελεος με αυτες της παλιο fake...γιατι της βαζουν να παρει και δεν ειναι ολα με official... ??

Μου ξαναφορτωνει τωρα η μπαρα του κινητου αλλα η εφαρμογη στο 0 ... εφτασε στο τερμα και αποσυνδεθηκε μονο του... Πηγε να κανει reboot μονο του
      αλλα γιοκ..!!! Τωρα δεν ανοιγη ουτε στην παλια εκδοση. Κατι κολλησε στο recovery... ξαναμοηκα στο recovery αλλα....Βοηθειααα.... 8|