Καταλαβα την τελευταια Global Stable (MIUIΟ/H petros93 έγραψε:
Λοιπον ναι κανε εγκατασταση το κινεζικο mi pc suite. Συνδεεις το κινητο σε recovery με τον υπολογιστη και το pc suite θα σου πεταξει ενα μυνημα στα κινεζικα. Εδω δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχα πατησει νομιζω την πρωτη επιλογη(ηταν 3-4 η μια κατω απο την αλλη) και με εβαλε να κανω locate. Εβαλα την global stable και ξεκινησε. Η προοδος φαινονταν μονο στην οθονη του κινητου στον υπολογιστη ειχε μεινει στο 0%. Περιμενεις να γινει το κινητο θα κανει το reboot και θα εισαι ετοιμος. Εγω αυτο ειχα κανει!Ο/H geozn8 έγραψε:
Φιλε πετρο τωρα ξεμπλεξα μιας και εχω 2 μικρα παιδια πανω απο το κεφαλι μου (στο σαλονι) συν οτι εφαγα αρκετη ωρα μεχρι να διαβασει το pc το κινητο στοadb για να δω αν ειμαι ξεκλειδωτος η οχι και δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα αλλο.Να σβησω λες το αγγλικο mi pc suite να βαλω το κινεζικο και να κανω αποεκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου περασει ετσι την τελευταια miui 8 global ?? και μετα αν θελω ξεκλειδωνω για να βαλω την ελληνικη ??Ο/H petros93 έγραψε:
Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα.
Αυτη η ρομ που εχω τωρα ειναι fake τελικα η οχι ??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro