Υπάρχει μια πιθανότητα/δικλείδα ασφαλείας, αν οι κωδικοι μπαίνουν απο τοποθεσία διαφορετική/διαφορετικό νούμερο από του προκάτοχου, να πάει μήνυμα/email για επιβεβαίωση, μπορείς να επικοινωνήσεις να δεις αν ισχύει τέτοιο μήνυμα στο λογαριασμό του, ώστε να το επιβεβαιώσει και να συνεχιστεί η διαδικασία;
περασα την stable 9.5.2 και δυστυχως επεσα σε bootloop πως μπορω να το ξεπερασω αυτο;;; εννοειται οτι την εκανα εγκατασταση με factory reset
Τελικα για αλλη μια φορά εκανα factory reset και ξαναπερασα την αλλη ρομ και την φορτωσε κανονικα και οταν πηγα να βαλω τον κωδικο του miui μου πεταξε αυτο το μηνυμα απο πισω τι μπορει να ειναι;;
Ενεργοποίηση αυτής της συσκευής= Βάλε κωδικούς Wi Fi αντιγραφή
Πας τώρα Άνοιγμα ρυθμίσεων Wi Fi= Επικόλληση κάνεις login στο wifi
Επιστρέφεις Ενεργοποίηση συσκευής και βάζεις κωδικούς Mi Account
ναι κομπλε τα εχω κανει αυτα. απο το ψαξιμο που εριξα στο ιντερνετ μαλλον μπορω να το ξεπερασω βαζοντας μια ρομ που να μου δινει την επιλογη να μην εγκαταστησω gapps ετσι ωστε να μην το ζητησει. δεν ξερω αν αυτο θα πετυχει
Παιδιά φοράω την 8.9.20. Παρατήρησα κάτι πολύ κουφό. Έχω ένα φάκελο που έχω μέσα όλες τις εφαρμογές από τα social media. Facebook. Messenger Viber κλπ
Το κουφό είναι ότι το εικονίδιο του Facebook μετακινητε από μόνο του συνέχεια μέσα στην μέρα. Αλλάζει θέση μόνο του μέσα στο φάκελο. Και επειδή τυχαίνει να την έχω και σαν διπλοτυπη εφαρμογή, βλέπω ότι μετακινητε και αυτή. Είχε κάνεις κάτι παρόμοιο. Να έχω κόλλησει κάνα virus?
Αν θέλω να διαγράψω τα πάντα στον εσωτερικό χώρο του κινητού και να το ξεκινήσω σαν καινούριο, χωρίς να φλασάρω άλλη ROM, τι πρέπει να τικάρω στο TWRP;
wipe cache/dalvik cache/data/internal storage ή format data;
Με αυτά προφανώς δεν επηρεάζεται το system, σωστά; Θα ανοίξει η συσκευή κανονικά και στις 2 περιπτώσεις;