ευχαριστω για τον οδηγο εκανα την διαδικασια αλλαξε η ονομασια αλλα και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. και αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι το δικο μου mi5 το εκανα κανονικα τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει
ευχαριστω για τον οδηγο εκανα την διαδικασια αλλαξε η ονομασια αλλα και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. και αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι το δικο μου mi5 το εκανα κανονικα τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει
ευχαριστω επιτελους βρηκε την συσκευη τωρα εχω θεμα με την εντολη να φορτωσει το twrp μου λεει οτι δεν μπορει να το φορτωσει και δοκιμασα αρκετα twrp τιποτα με κανενα ισως κατι κανω λαθος στις εντολες το αρχειο το εχω ονομασει recovery
αφού το είδε κάναμε την αρχή, τώρα ξανακατέβασε το TWRP μην του αλλάξεις ονομασία και ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσαν τα παιδιά τον δεύτερο τρόπο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
ααα επίσης το Comand Prompt τρέξτο σαν διαχειριστής
Βγηκε η miui 10 stable και θελω να ρωτήσω κατι.. Εγω την εκανα update οταν μου ηρθε ενημέρωση και ολα καλα... Αλλα θελω να την κανω μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot θα εχω προβλημα με rolling back και τέτοια?
Βγηκε η miui 10 stable και θελω να ρωτήσω κατι.. Εγω την εκανα update οταν μου ηρθε ενημέρωση και ολα καλα... Αλλα θελω να την κανω μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot θα εχω προβλημα με rolling back και τέτοια?
ξερουμε που υπαρχει μεσα στο forum να την κατεβασω και γω ; και θα υπαρχει θεμα αν απο miui 10 arωma παω σε stable ? (φυσικα θα γινει fr)