Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
δοκίμασε αυτές τις οδηγίες μήπως είναι σκάλωμα των windowsΟ/H geoliol έγραψε:
ευχαριστω για τον οδηγο εκανα την διαδικασια αλλαξε η ονομασια αλλα και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. και αυτο που με παραξενευει περισσοτερο ειναι οτι το δικο μου mi5 το εκανα κανονικα τωρα με αυτο δεν ξερω τι παιζει
δες αν υπάρχει η διαδρομή που έχω κυκλώσει αν όχι πρόσθεσε την reboot το pc και ξαναπροσπάθησε
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
ευχαριστω επιτελους βρηκε την συσκευη τωρα εχω θεμα με την εντολη να φορτωσει το twrp μου λεει οτι δεν μπορει να το φορτωσει και δοκιμασα αρκετα twrp τιποτα με κανενα ισως κατι κανω λαθος στις εντολες το αρχειο το εχω ονομασει recovery
-
αφού το είδε κάναμε την αρχή, τώρα ξανακατέβασε το TWRP μην του αλλάξεις ονομασία και ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσαν τα παιδιά τον δεύτερο τρόπο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
ααα επίσης το Comand Prompt τρέξτο σαν διαχειριστήςΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ανέβασε screenshot από το παράθυρο εντολών και από τον explorer, να φαίνονται τα αρχεία και οι διαδρομές για να σου πούμε...
-
ακυρο παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας τελικα δεν εδινα το .img στο τελος ολα κομπλε και παλι ευχαριστω
-
Βγηκε η miui 10 stable και θελω να ρωτήσω κατι.. Εγω την εκανα update οταν μου ηρθε ενημέρωση και ολα καλα... Αλλα θελω να την κανω μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot θα εχω προβλημα με rolling back και τέτοια?
-
Δεν πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί στο gemini.
Παρόλαυτα τρέξε ένα τεστ.
Για να ελέγξουμε εάν η συσκευή μας έχει κάποιο επίπεδο ARB κάνουμε τα εξής βήματα:
1. Bάζουμε τη συσκευή μας σε fastboot mode
2. Ανοίγουμε παράθυρο εντολών adb (cmd)
3. Πληκτρολογούμε την εντολή
fastboot getvar anti -
ξερουμε που υπαρχει μεσα στο forum να την κατεβασω και γω ; και θα υπαρχει θεμα αν απο miui 10 arωma παω σε stable ? (φυσικα θα γινει fr)Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Βγηκε η miui 10 stable και θελω να ρωτήσω κατι.. Εγω την εκανα update οταν μου ηρθε ενημέρωση και ολα καλα... Αλλα θελω να την κανω μια καθαρή εγκατάσταση με fastboot θα εχω προβλημα με rolling back και τέτοια?
-
Ρε παιδιά σας το βγάζει και εσάς έτσι κοκκινορόζ όταν παίρνετε τηλέφωνο με την miui10; Πως αλλάζει ξέρει κανείς;
-
Όχι, εμένα είναι ανοιχτό γριζοπράσινο.
:p :p :p Λες να έχουν παραχώσει στις ρυθμίσεις και κανα boy/girl mode??? :p :p :pΥ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Καλημέρα παιδιά. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια developer rom σήμερα στο επίσημο site της Xiaomi? Αντί για 8.9.20

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα