Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • τι γινεται ρε παιδια εχουμε κανα νεο απο android 7-miui 9?σε ποιο σταδιο βρισκόμαστε?

=============== Νοε 30th 2016, 11:09pm ===============

Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H petros93 έγραψε:

Ο/H geomos έγραψε:

Η εφαρμογή του καιρού επανήλθε από μόνη της σήμερα.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Οντως εφτιαξε το πρωι αλλα τωρα...
      Πετρο καλησπερα..!! Βρηκες λύση με το προβλημα σου ?? Αν οχι η λυση ειναι εδω ... [XTRV/GTV-6.11.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/11 19:48) Δουλευει αν ξαναβαλεις το apk και δωσεις permission και μετα reboot αλλα σε εμενα ενω στην αρχη ειχε φτιαξει μου ξανα εκανε κατι κουλα οι σερβερ και ετσι εβαλα την εφαρμογη απο το play store η οποια τα σπαει και ειναι και ποιο πολυ ωραια απο την μαμα αν και ειναι ιδιες στην ουσια και με ποιο πολλες δυνατοτητες !! :thumbup: :thumbup:
      σε οποιον δεν του δουλευει ο καιρος περαστε το zip με twrp εχει τρεις μερες που το περασα δεν εχει κανενα προβλημα δουλευει πολυ καλα εγω εχω την xtrvbeta stable
      Files
      • P_Weather.zip

(8,59 MB, λήφθηκε 78 φορές, τελευταία )
    • Ο καιρός δουλεύει πλέον οι server επανήλθαν. Μέχρι σήμερα ήταν οι εγγραφές όσων ήθελαν να συμμετέχουν στην Beta Tester Global Nougat Rom. Το καλό είναι ότι η global rom nougat δεν είναι Alfa αλλά δίνεται κατευθείαν στους beta testers. Οι δουλειά των οποίων είναι να βρει bug και στο τέλος σε ερωτηματολόγιο θα ερωτηθούν αν μπορεί να βγει για λοιπούς χρήστες. Προσωπική εκτίμηση πριν τις γιορτές θα την δώσουν.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο καιρός δουλεύει πλέον οι server επανήλθαν. Μέχρι σήμερα ήταν οι εγγραφές όσων ήθελαν να συμμετέχουν στην Beta Tester Global Nougat Rom. Το καλό είναι ότι η global rom nougat δεν είναι Alfa αλλά δίνεται κατευθείαν στους beta testers. Οι δουλειά των οποίων είναι να βρει bug και στο τέλος σε ερωτηματολόγιο θα ερωτηθούν αν μπορεί να βγει για λοιπούς χρήστες. Προσωπική εκτίμηση πριν τις γιορτές θα την δώσουν.
      και για miui 9 για ποτε λενε?
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω κάτι αλλά από τώρα ξεκίνησαν στο en.miui.com να το συζητάνε με τι χαρακτηριστικά το θέλουν οι χρήστες.Πιθανόν νωρίτερα μην πω γίνω υπερβολικός μέχρι Πάσχα, λέω τώρα ειλικρινά υποθέσεις μόνο κάνω.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Δεν ξέρω κάτι αλλά από τώρα ξεκίνησαν στο en.miui.com να το συζητάνε με τι χαρακτηριστικά το θέλουν οι χρήστες.Πιθανόν νωρίτερα μην πω γίνω υπερβολικός μέχρι Πάσχα, λέω τώρα ειλικρινά υποθέσεις μόνο κάνω.
      θελω να ελπιζω πως θα ενσωματωσουν και την βιντεοκληση...

=============== Δεκ 1st 2016, 12:41am ===============
      android 7 + miui 9 + xtrv = xiaomi-miui-hellas.......
    • Καλησπερα, σε mi5 με official global beta 6-11-10, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν στελνω απλο sms απο την default εφαρμογη messaging, καποιες φορες,οχι παντα, παραφραζεται το μηνυμα μου και φτανει διαφορετικοο κειμενο στον παραληπτη.
      Όταν το μηνυμα σταλει, στο ιστορικο μου φαινεται ακριβως οπως το εχω πληκτρολογησει, ενω στον παραληπτη φτανει αλλοιωμενο-παραφρασμενο. Επειδη μου το χει κανει αρκετες φορες, με ειδοποιει ο παραληπτης δηλαδη πως δεν βγαζει νοημα το μηνυμα μου, εχω παρατηρησει οτι ενω το μηνυμα ξεκιναει κανονικα... καποια στιγμη προς το τελος... διακοπτεται η προταση που εχω πληκτρολογησει, και κολλαει μονο του μια αλλη προταση η φραση απο μηνυμα που χω στειλει αρκετες μερες πριν...
      Αυτο μου χει συμβει 4-5 φορες με την official global beta, και νομιζω αλλες δυο φορες και με την ελληνικη gtv 6.10.27.
      Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Τι μπορει να φταιει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apostolisni έγραψε:

Καλησπερα, σε mi5 με official global beta 6-11-10, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν στελνω απλο sms απο την default εφαρμογη messaging, καποιες φορες,οχι παντα, παραφραζεται το μηνυμα μου και φτανει διαφορετικοο κειμενο στον παραληπτη.
      Όταν το μηνυμα σταλει, στο ιστορικο μου φαινεται ακριβως οπως το εχω πληκτρολογησει, ενω στον παραληπτη φτανει αλλοιωμενο-παραφρασμενο. Επειδη μου το χει κανει αρκετες φορες, με ειδοποιει ο παραληπτης δηλαδη πως δεν βγαζει νοημα το μηνυμα μου, εχω παρατηρησει οτι ενω το μηνυμα ξεκιναει κανονικα... καποια στιγμη προς το τελος... διακοπτεται η προταση που εχω πληκτρολογησει, και κολλαει μονο του μια αλλη προταση η φραση απο μηνυμα που χω στειλει αρκετες μερες πριν...
      Αυτο μου χει συμβει 4-5 φορες με την official global beta, και νομιζω αλλες δυο φορες και με την ελληνικη gtv 6.10.27.
      Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Τι μπορει να φταιει;
      τελικα, συνεχιζεται το προβλημα και μετα απο εκκαθαριση των δεδομενων της εφαρμογης απο τις ρυθμισεις. Σταθερα 1 στα 10 μηνυματα φτανουν παραφρασμενα... Το περιεργο ειναι οτι μου χει συμβει και με την official global dev 6.11.10 αρκετες φορες.. αλλα και με την ελληνικη gtv 6.10.27, αλλα αρκετα πιο σπανια π οτι με την global. Ολες μου οι αλλαγες απο ρομ σε ρομ εχουν γινει πεντακαθαρα... ειτε με fastboot και miflash(γιa την official global), ειτε με factory reset απο twrp για την ελληνικη.
    • Σημερα παραγγειλα και εγω πρωτη φορα xiaomi !Απο Gearbest το mi5 3/32 international Edition..με προβληματησε λιγο η μη επεκταση μνημης αλλα και η μπαταρια 3000mah μιας και προερχομαι απο cubot H1 με 5000 mah !!παρολα αυτα με κερδισε η ποιοτητα και οι επιδοσεις με τον snapdragon 820..απο θεμα rom κτλ δεν εχω ασχοληθει,αλλα εδω μεσα ξερω οτι θα βρω τα παντα!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και κυριως στους δημιουργους αυτη της ομαδας!!
    • Διαφήμιση
    • Με το καλό να το παραλάβεις. Για την μνήμη έκανες την επιλογή πλέον γιατί μπορούσες να πάρεις το 64. Όσο αφορά την μπαταρία με βαριά χρήση του κινητού 3G, wifi κτπλ χαλαρά 1,5 ημέρα. Και με την μετάβαση μας στο Android 7.0 έχει ενσωματωθεί στην rom το mp decision το οποίο θα βοηθήσει και άλλο στην εξοικονόμηση μπαταρίας.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk