Μιάμιση μέρα παίρνεις με την φωτεινότητα στο auto να φανταστώ? Εγώ την έχω στο φουλ με το auto κλειστό και με πολλές εφαρμογές μέσα στο κινητό που όμως έχω φροντίσει αυτές που δν θέλω να μην τρέχουν από πίσω και με πιο βαριά χρήση το πολύ να βγάλω μια μέρα.Ο/H spideman3 έγραψε:
Με το καλό να το παραλάβεις. Για την μνήμη έκανες την επιλογή πλέον γιατί μπορούσες να πάρεις το 64. Όσο αφορά την μπαταρία με βαριά χρήση του κινητού 3G, wifi κτπλ χαλαρά 1,5 ημέρα. Και με την μετάβαση μας στο Android 7.0 έχει ενσωματωθεί στην rom το mp decision το οποίο θα βοηθήσει και άλλο στην εξοικονόμηση μπαταρίας.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ποιο χαμηλά στο 25% το έχω αλλά έχω official global developer αν έχει σημασία.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ποιο χαμηλά στο 25% το έχω αλλά έχω official global developer αν έχει σημασία.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και όχι μόνο αυτό εξαρτάται και ποιες εφαρμογές εχεις στην αυτόματη έναρξη.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
και όχι μόνο αυτό εξαρτάται και ποιες εφαρμογές εχεις στην αυτόματη έναρξη.
-
@sakas1989
Πιστεύω μέσα στον Δεκέμβριο . Τώρα την δίνουν στους Alfa testers china. Μετά στους Beta testers και ύστερα ή απελευθέρωση.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα,
Μόλις παρέλαβα Mi5 3/32 αγορασμένο απο Geek.
Μου ήρθε με global Stable 7.2.8.0 και θέλω να βάλω global stable 8.1 .
Πατάω Check for update και βγάζει οτι είναι η τελευταία.
Μπαίνω στο miui.com και κατεβάζω την official global stable 8.1.2
Την περνάω στο κινητό, πατάω update from zip file, μου λέει erase & update, μου κάνει κανα 3λεπτο επανεκκίνηση, εμφανίζεται η μπάρα που και καλα κάνει το update, και μόλις ξεκινήσει να γεμίζει κανει επανεκκινηση. Μόλις ανοιξει είναι ακόμα στην 7.2.8 .....
Το κινητό το έχω 100% φορτισμένο, την διαδιακασία την δοκιμασα 3 φορες με το ίδιο αποτέλεσμα.
Επίσης, δοκίμασα να περάσω την official global dev αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Couldn't verify update package".
Τι κάνω?? -
Καλορίζικο το κινητό. Το ποιο πιθανό είναι να έχεις fake rom. Δώσε ένα screenshot από το about phone. Και κάνε έλεγχο τον bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος. Και περίμενε να σε αναλάβουν οι mod πως θα περάσεις σε official rom.
-
@spiderman3 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Έβαλα αυτά που είπες στα συνημμένα.. -
Δυστυχώς η rom είναι fake. Ο bootloader κλειδωμένος. Αν κρίνω από προφίλ με τόσα κινητά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για drivers, αίτηση για unloock. Οπότε ήρθε η ώρα για τις ειδικές δυνάμεις του forum, που είστε κύριοι mod να βοηθήσετε? Είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία να περάσεις σε offocial rom πολλοί τα κατάφεραν με το china mi pc suite και αρκετοί με το καλώδιο DEEP FLASH CABLE . Περίμενε τα παιδιά τους mod @NasDriver, @geoanto555, @iAmLiakos, @Bodai.
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δυστυχώς η rom είναι fake. Ο bootloader κλειδωμένος. Αν κρίνω από προφίλ με τόσα κινητά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για drivers, αίτηση για unloock. Οπότε ήρθε η ώρα για τις ειδικές δυνάμεις του forum, που είστε κύριοι mod να βοηθήσετε? Είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία να περάσεις σε offocial rom πολλοί τα κατάφεραν με το china mi pc suite και αρκετοί με το καλώδιο DEEP FLASH CABLE . Περίμενε τα παιδιά τους mod @NasDriver, @geoanto555, @iAmLiakos, @Bodai.
=============== Δεκ 7th 2016, 5:56pm ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αρχικά ας δοκιμάσει να δει αν γυρίζει σε EDL... Οι παλιές ρομ γυρνούσαν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα