και με τί να ασχοληθούμε ρε Μήτσο...με τις υπερπτήσεις στο αιγαίο ή την οικονομική κατασταση της χώρας να πουμε...βαρεθήκαμε να πούμε....Ο/H demakhs έγραψε:
E, ρε κάτι σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το μυαλό μας...![]()

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι με τί να ασχοληθούμε ρε Μήτσο...με τις υπερπτήσεις στο αιγαίο ή την οικονομική κατασταση της χώρας να πουμε...βαρεθήκαμε να πούμε....Ο/H demakhs έγραψε:
E, ρε κάτι σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το μυαλό μας...![]()
γιωργο καλημερα η προσωπικη μου γνωμη αν δουλευεις το κινητο ανταρα με emal-δεδομενα-μπες βγες στο internet και ομιλια που υποτιθεται οτι εχει περασμενο η xtrv το mp decision μια μερα μπαταρια εχεις.....οσο για την μνημη ενταξει και τα 32gb ειναι καλαΟ/H spideman3 έγραψε:
Με το καλό να το παραλάβεις. Για την μνήμη έκανες την επιλογή πλέον γιατί μπορούσες να πάρεις το 64. Όσο αφορά την μπαταρία με βαριά χρήση του κινητού 3G, wifi κτπλ χαλαρά 1,5 ημέρα. Και με την μετάβαση μας στο Android 7.0 έχει ενσωματωθεί στην rom το mp decision το οποίο θα βοηθήσει και άλλο στην εξοικονόμηση μπαταρίας.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το εχει γιωργο μιλησα και με τον gkalen ειναι περασμενο μεσα(ετσι μου ειπε) και συγκεκριμενα τα αρχεία είναι στο system/xbin/ ..ασε και που το περασα και με το extra zip...εγω εχω ομως την xtrv stableΟ/H spideman3 έγραψε:
δηλαδη μας πεταξαν ενα N και το βαφτισαμε nougat?αμα περναμε απο android 6 σε android 7 δεν πρεπει να υπαρχουν σημαντικες αλλαγες σε ολη την rom?εδω δεν μιλαμε για απλο update μιλαμε για αλλαγη λειτουργικου....Ο/H spideman3 έγραψε:
Το μόνο που διαπίστωσα είναι η κατανάλωση μπαταρίας προς το καλύτερο λίγο. Τα υπόλοιπα ίδια.
Ειναι απλη ενημερωση σε nougat. Ισως με τις εβδομαδιαιες ενημερωσεις προσθεσουν καποια μικρα πραγματακια αλλα ημαστε ακομα σε miui 8. Οι μεγαλες αλλαγες θα ερθουν με το miui 9 το οποιο φανταζομαι θα το εχουμε απο ιουνιο-ιουλιο? Ενα χρονο μετα το miui 8 ισως. Μπορει και πιο μετα δεν ξερω απλα μαντευω.Ο/H tasosko έγραψε:
δηλαδη μας πεταξαν ενα N και το βαφτισαμε nougat?αμα περναμε απο android 6 σε android 7 δεν πρεπει να υπαρχουν σημαντικες αλλαγες σε ολη την rom?εδω δεν μιλαμε για απλο update μιλαμε για αλλαγη λειτουργικου....Ο/H spideman3 έγραψε:
Το μόνο που διαπίστωσα είναι η κατανάλωση μπαταρίας προς το καλύτερο λίγο. Τα υπόλοιπα ίδια.