Λίγα post πιο πίσω την έχει περάσει ο Γιώργος @spideman3 εάν γυρίσεις θα το δεις !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούνα σε ρωτησω λιγο..καταρχην θα στειλουν αλλα email διωρθωμενο..τωρα εγω εχω την xtrv betastable για να περασω την καινουργια θελει factory reset?τιποτα αλλο?Ο/H geo13z έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
να σε ρωτησω λιγο..καταρχην θα στειλουν αλλα email διωρθωμενο..τωρα εγω εχω την xtrv betastable για να περασω την καινουργια θελει factory reset?τιποτα αλλο?Ο/H geo13z έγραψε:
αν περαστει οπως λεει [b]Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε [/b][b]Flash [/b][b]το παρακάτω [/b][b]Zip [/b][b]από το [/b][b]TWRP Recovery[/b]?θα εχει θεμα?Ο/H geo13z έγραψε:
Θα σου πρότεινα να κάνεις flash πρώτα το twrp που υπάρχει στην rom με adb και μετά να την περάσεις με factory reset.Ο/H tasosko έγραψε:
να σε ρωτησω λιγο..καταρχην θα στειλουν αλλα email διωρθωμενο..τωρα εγω εχω την xtrv betastable για να περασω την καινουργια θελει factory reset?τιποτα αλλο?Ο/H geo13z έγραψε:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ο/H tasosko έγραψε:
αν περαστει οπως λεει Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Flash το παρακάτω Zip από το TWRP Recovery?θα εχει θεμα?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παραθέσεων ().
οκ αλλα ο γιωργος δεν εχει περασει την xtrv εχει global εγω ελεγα για την ελληνικη...Ο/H takisfrag έγραψε:
Λίγα post πιο πίσω την έχει περάσει ο Γιώργος @spideman3 εάν γυρίσεις θα το δεις !!
επειδη το προσεξα αυτο υποτιθεται οτι οταν τελειωσει το flash δεν θα κανει μονο του wipe το system και catch?Ο/H spideman3 έγραψε:
Να πρόσεξε τις οδηγίες πρώτη σελίδα λέει όχι wipe το system θα μπρικάρει ή συσκευή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H tasosko έγραψε:
επειδη το προσεξα αυτο υποτιθεται οτι οταν τελειωσει το flash δεν θα κανει μονο του wipe το system και catch?Ο/H spideman3 έγραψε:
Να πρόσεξε τις οδηγίες πρώτη σελίδα λέει όχι wipe το system θα μπρικάρει ή συσκευή.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk