πριν δυο μέρες παρήγγειλα το αγαπημένο και πολυπόθητο ΜΙ5 , είχα το ΜΙ3 αλλα επειδη είμαι ζημιάρης έσπασα την οθόνη και κατέστρεψα καταλάθος το κινητό.
Η ερώτησή μου είναι, λόγο το οτι αυτη τη φορά θέλω να προστατέψω το ΜΙ5, αν κάποιος δοκίμασε και είδε απο κοντά την Θήκη
LOVE MEI Waterproof Shockproof
γεια σας, βρίσκω από honorbuy με official Developer Global ROM, προχωράω τι λέτε, και αν ναι την κρατάω αυτή?? εχει ελληνικά παίρνει και αναβαθμίσεις από ότι μου είπε
γεια σας, βρίσκω από honorbuy με official Developer Global ROM, προχωράω τι λέτε, και αν ναι την κρατάω αυτή?? εχει ελληνικά παίρνει και αναβαθμίσεις από ότι μου είπε
αμα θες να το παρεις παρτο αλλα προσεξε στην παραγγελια μην βαλεις express μονο registered mail γιατι εγω την πατησα και πληρωσα τελωνειο 90 ευρω.
εψαξαν το μαγαζι απο οπου εγινε η παραγγελια(ο χαζοκινεζος εγραψε 30 ευρω οτι κανει)μπηκαν κανονικα στο site ειδαν τιμη και στο κεφαλι.
μεχρι και φωτοτυπια μου ειχαν με την τιμη.το νου σου.
τωρα που λετε για θηκες εχω εχω την μαμα xiaomi τωρα στο λεω αυτο γιατι αμα διαβασεις για την θηκη λενε οτι επεσαν πολλα μυαλα για να την κανουν ετσι.ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΙΕΣ.ελα ομως που σε μενα επεσε απο 20 εκατοστα η θηκη στην ανατολη και το κινητο στην δυση....