Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Είδα στο XDA ότι γίνεται αλλά με πυρήνα που είναι συμβατός μόνο με Cyanogen. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.
Είδα και screenshots με antutu, και είναι όντως πάνω αρκετά.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ο/H tzifos έγραψε:
Είδα στο XDA ότι γίνεται αλλά με πυρήνα που είναι συμβατός μόνο με Cyanogen. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα.
Είδα και screenshots με antutu, και είναι όντως πάνω αρκετά.
δεν παιζει ρολο ο πυρηνας αλλα o kernel...δεστο λιγο αμα μπορεσω και το βρω θα σου στειλω link...
καποιες εντολες νομιζω εδιναν δεν θυμαμαι...
και κατι αλλο μην δινεις και πολυ σημασια στο antutu μονο νουμερα εχει τιποτα παραπανω το πως παει θα το δεις στην πραξη...
γιατι προσωπικα εγω δει στο κινητο μου με μια rom 150 με αλλη rom 120 και ρολαρε καλυτερα -
-
το δικο μου με ρομ 8.1.2.0 το 32αρι μου εδωσε 125 χιλιαδες με την fake που ειχε ερθει στην αρχη 111 χιλιαδες.....επισης γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη καλη με διπλο χτυπημα να ανοιγει και να κλεινει η οθονη οπως το lg?
-
-
ή να κατεβάσει την εφαρμογή screen off από το play store......δεν χρειάζεται να πατάει καν το κουμπί power να το....χαλάσει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Apexinio έγραψε:
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
οχι ρε φίλε...
Τι σκορ θα έβγαζες αν το χες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ή να κατεβάσει την εφαρμογή screen off από το play store......δεν χρειάζεται να πατάει καν το κουμπί power να το....χαλάσει
δεν χρειαζεται να κατεβασεις εφαρμογη... πατας παρατεταμενα το κουμπι recents(Ξ), πας widgets, toggles και to lock και το βαζεις καπου στην αρχικη σου οθονη ετσι ωστε να κλειδωνεις χωρις να πατας επι μονιμου βασεως το power... -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα