Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Και εμένα δουλεύει το θέμα είναι να δούλευε κλειδωμένο και χωρίς να πατήσεις κουμπί η double tap να ξεκλειδώσει με δαχτυλικό σαν το one plus 3 η σαν το mi5s..!! Αυτό αν γινόταν στο Mi5 θα ήταν τέλειο!!
      κατεβαζεις το zip και το αποσυμπιεζεις.κανεις εγκατασταση το mixplorer apk.το αρχειο το ριχνεις μεσα στο τηλεφωνοπας εκει που ειναι το αρχειο πατας πανω και του λες αποστολη-αντιγραφη στο mixplorer πανω αριστερα εχει 3 οριζοντιες γραμμες(διπλα γραφει sd card)πατας root βρισκεις το φακελο su πατας μεσα και επιλεγεις su.d τωρα δεξια πανω διπλα απο τις 3 καθετες τελειες εχει ενα φακελο πατας και του λες copy.το περναει μεσα και τωρα το βασικο κρατας πατημενο το αρχειο και μετα παλι τερμα δεξια πατας τις 3 καθετες τελειες και properties ανοιγει μια εικονα και πας στο permissions πατας το βελακι δεξια και τσεκαρεις στο 1)owner το read-write-exec 2)group το read-exec και 3)others read-exec
      κατω αριστερα πρεπει να εχεις κωδικο 775 και δεξια να γραφει rwxr-xr-x πατας save κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος
      ποιο αναλυτικα δεν μπορω να τα γραψω.....
      σε μενα δουλευει 100%

το κινητο πρεπει να ειναι ROOT για να δουλεψει
      Δεν δουλευει στην τελευταια global dev παντως.
    • Δε ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά με κλειστό το κινητό αν βάλω το χέρι μου στο δάκτυλικο ανοίγει και ξεκλειδώνει χωρίς να πατήσω πχ το power button η double tap
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Flawless13 έγραψε:

Δε ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά με κλειστό το κινητό αν βάλω το χέρι μου στο δάκτυλικο ανοίγει και ξεκλειδώνει χωρίς να πατήσω πχ το power button η double tap
      ακριβως ετσι ανοιγει στο δευτερολεπτο αλλα εχω την globerom 8.2 by miglobe.com-beta nougat 7(εχω αναβασει φωτο ποιο πανω) ας δοκιμασει καποιος με την xtrv nougat να μας πει
    • Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?
    • Ο/H Flawless13 έγραψε:

Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?
      προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test
    • συμβαινει σε άκυρα χρονικά διαστήματα και όχι σε συγκεκριμένο σημείο της αφής,απλά θέλει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανανοιξω
    • Διαφήμιση
    • Μετα απο πολυ καιρο που ειχα τις roms του forum μας εβαλα την official global από το site της miui γιατι ειχα πρόβλημα με το winbank wallet το nfc pay δηλαδή. Το πρόβλημα λύθηκε και εκανα και ενα antutu τεστ μιας που αναφερθηκε και έπιασα το σωστο score χωρις να κλεισω τιποτα. Score που δεν το ειχα πιασει ποτε ξανα. Βεβαια για τα sms εχω βαλει το handset γιατί η επισημη global δεν παίρνει την τροποποίηση για τα αυτόματα κεφαλαία.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα και Χρονια Πολλα ..!!! Επιασε και εμενα η ορεξη μου για πειραματα Χριστουγεννιατικα και ετσι αφου εκανα ολη μερα ενα καλο
      back up ολα τα αρχεια μου στο pc αλλα και backup την ρομ μου μεσο twrp εβαλα αρχικα την rom xtrv6.12.22 αλλα κατι με ετρωγε....
      Για αυτο με την πολυτιμη βοηθεια του φιλου @tasosko εβαλα για δοκιμη την ρομ globerom 6.12.22 με 7.0 και εβαλα και το mod enable-finger-wakeup για να δω
      τι και πως...!!! Και δουλευει....!!! Ξεκλειδωνω με δαχτυλικο το κινητο χωρις να το ξεκλειδωνω η απο καποιο κουμπι.. Πολυ γρηγορο και αμεσο..!!
      Λετε να παιζει ρολο αυτο το αρχειακι που εχει μεσα αυτη η ρομ που το λενε govtuner ...??? Γιατι με την xtrv που εβαλα δεν δουλεψε... Τι λετε και εσεις..???
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Θέλω να ευχαριστήσω τον @tzifos που έγινε η αιτία σήμερα να χτυπήσω και Εγώ ένα μαύρο mi5 64αρι στην καλύτερη τιμή. Τώρα αναμονή και προσευχή..Πήγαινα για λευκό και Εγώ.. Τεσπα Καλά Χριστούγεννα σε όλους, θα τα λέμε πιο συχνά σίγουρα..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σε όλη την ομάδα και Καλές Γιορτές.
      Από την στιγμή που πέρασα το android 7 στο κινητό μου κάνει 2-3 φορές την ημέρα reboot μόνο του.Εχω κάνει clear install που είχαν προτείνει κάποιοι από άλλες ιστοσελίδες αλλά δεν πέτυχε.Ξερει κανένας αν είναι θέμα του android 7 ή πως μπορώ να το φτιάξω;