Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Εχει τύχει σε κανέναν άλλον όταν χτυπάει το τηλέφωνο να το αναποδογύριζει και να μην σταματάει ο ήχος ενώ το έχω ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις?
Αν έχεις ενεργοποιημενη και τη δόνηση δεν δουλεύει αυτή η ρύθμιση. Μόνο όταν έχεις διαλέξει σκέτο ήχο στις κλήσεις.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά.
Έχω ήδη 2 μέρες το Mi5 (3/32) στην κατοχή μου και μπορώ να πω ότι έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το σχεδιασμό αλλά και τις επιδόσεις αλλά μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει και ένα αρνητικό στοιχείο και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιο άλλο παιδί παρατηρήσει κάτι παρόμοιο.
Ο ήχος κλήσης αλλά και γενικά οι ειδοποιήσεις είναι χαμηλές σε ένταση και ειδικότερα όταν έχεις ακουστικά πάνω. Διάβασα σε άλλα φόρουμ ότι πιθανόν να είναι η Ρομ (φοράει την official Global stable 8.0.5.0).
Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο το συγκεκριμένο θέμα? -
Δοκίμασε μία global developer rom. Εγώ που την έχω δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπερα σε ολους,
Μου εφεραν το mi5 3/32 απο official xiaomi shop και εχει πανω official (κινεζικη νομιζω) ρομ. Εκανε update σε 8.0.12.0 και μετα περασα τις εφαρμογες μου με tranfer απο το προηγουμενο κινητο μου xiaomi redmi 3.
Περασα google apps με το GOOGLE INSTALLER V2.0 APP FOR MIUI
Παιδευτηκα λιγο με τα settings αλλα λειτουργησε σωστα εκτος απο τη μπαταρια που την ρουφαγε σα να ηταν ανοιχτο. Battery drain στα χειροτερα του.
Επίσης μου χανει τη ρυθμιση της ποιοτητας video οποτε ανοιγω την καμερα και μου τη βαζει στο hd ανεξαρτητα τι θα διαλεξω εγω.
Με τα πολλα κανω reset τωρα και θα περασω τις εφαρμογες μου χωρις restore (αναγκαστικα ολα απ την αρχη)
Θα εχω παλι προβλημα με battery drain?
Δε θελω να μπλεξω με ξεκλειδωμα και αλλαγη ρομ. -
σαν να ζητάς τους αριθμούς του τζόκερ!!
Τίποτα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
Μου εφεραν το mi5 3/32 απο official xiaomi shop και εχει πανω official (κινεζικη νομιζω) ρομ. Εκανε update σε 8.0.12.0 και μετα περασα τις εφαρμογες μου με tranfer απο το προηγουμενο κινητο μου xiaomi redmi 3.
Περασα google apps με το GOOGLE INSTALLER V2.0 APP FOR MIUI
Παιδευτηκα λιγο με τα settings αλλα λειτουργησε σωστα εκτος απο τη μπαταρια που την ρουφαγε σα να ηταν ανοιχτο. Battery drain στα χειροτερα του.
Επίσης μου χανει τη ρυθμιση της ποιοτητας video οποτε ανοιγω την καμερα και μου τη βαζει στο hd ανεξαρτητα τι θα διαλεξω εγω.
Με τα πολλα κανω reset τωρα και θα περασω τις εφαρμογες μου χωρις restore (αναγκαστικα ολα απ την αρχη)
Θα εχω παλι προβλημα με battery drain?
Δε θελω να μπλεξω με ξεκλειδωμα και αλλαγη ρομ.
Για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με battery drain όσον αφορά τα Google services πέρασε την official global stable που τα έχει προεγκατεστημενα και δεν μπλέκει με κινεζικους installer. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει εσύ κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθει την συμπεριφορά τους.
Όσον αφορά την ποιότητα εγγραφής της κάμερας πάντα το γυρνάει σε HD ώστε να μπορείς να γράψεις και σε slow motion. Δεν είναι bug η κόλλημα της εφαρμογής, έτσι είναι (κατά τη γνώμη μου κακώς) σεταρισμενη από τη Xiaomi.
Προφανώς άμα διαλέξεις να γράφει σε 4k θα γράφει 4k. Όταν σταματήσεις την εγγραφή κλείσεις την εφαρμογή και την ξαναανοιξεις θα είναι πάλι σε HD.
Αν διαλέγεις 4k αλλά γράφει σε HD τότε είναι θέμα κολληματος της εφαρμογής, κάνε ένα clear cache και ξαναδοκιμασε.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Καμια ελπιδα δηλαδη με την κινεζικη ρομ? πφφφ εχω φαει 2 μερες και απ οτι φαινεται θα παει μακρυα η βαλιτσα...
Εν τω μεταξυ για να μην εχω και προβλημα με τα ελληνικα μαλλον θα πρεπει να το ξεκλειδωσω και να βαλω την ελληνικη και τελος. Στο redmi 3 ειχα ελληνικη και ηταν μια χαρα.
Διοτι απ οτι βλεπω και με τη global stable παλι μπορει να μην παιζουν καποια ελληνικα, παλι μπορει να εχω battery drain κλπ κλπ.
Παει η παλια καλη εποχη redmi note 1 που περναγες ρομ με spflashtools... Θα κανω αιτηση για ξεκλειδωμα, το redmi 3 το ειχα παρει ηδη ξεκλειδωτο... Το μονο αρνητικο στα xiaomi ειναι το κλειδωμα πλεον. -
Σε μία ώρα έρχεται πλέον η έγκριση για unlock bootloader και από εκεί και πέρα γυρνάς στις παλιές καλές εποχές...σχετικά
-
Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:
Καμια ελπιδα δηλαδη με την κινεζικη ρομ? πφφφ εχω φαει 2 μερες και απ οτι φαινεται θα παει μακρυα η βαλιτσα...
Μια καλη εναλλακτική είναι η Global που σου προτείνει και ο @geomos. Την βάζεις και ησυχάζεις, τουλάχιστον απο τα Gapps
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα