Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • ελα ρε φιλε δεν το πιστευω, και δεν μπηκα ali γιατι απο συνηθεια ψωνιζω απο ebay.

Επιδη εχω το μαυρο βεβαια θελω πιο σκουρο bamboo.

Και μολις ανακαλυψα οτι ακριβοπληρωσα το πισω καπακι απο το ebay... πφφφ
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:

ελα ρε φιλε δεν το πιστευω, και δεν μπηκα ali γιατι απο συνηθεια ψωνιζω απο ebay.

ετσι πως μας εχουν καταντησει πρεπει να ψαχνουμε παντου....ριξε και ενα ματι εδω

Shop bamboo for Xiaomi Mi5 Back online Gallery - Buy bamboo for Xiaomi Mi5 Back for unbeatable low prices on AliExpress.com

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:

ελα ρε φιλε δεν το πιστευω, και δεν μπηκα ali γιατι απο συνηθεια ψωνιζω απο ebay.

ετσι πως μας εχουν καταντησει πρεπει να ψαχνουμε παντου....ριξε και ενα ματι εδω
      Shop bamboo for Xiaomi Mi5 Back online Gallery - Buy bamboo for Xiaomi Mi5 Back for unbeatable low prices on AliExpress.com

Ναι τα βρηκα σε ευχαριστω πολυ.

Θα περιμενω να ερθει το καπακι απο το ebay και αν δε με ικανοποιησει παραγγελνω αλλο. Περιμενω και 2 θηκες και ενα temperd glass ακομα οποτε υπαρχει μελλον για τα αξεσουαρ και το customizing.

Για την ιστορια περναω miui 7 τωρα μιας και με την 8 εχω θεμα με τη μπαταρια.

Προβλημα με μπαταρια εχει κι ενας φιλος που εφερε το 5s απο κινα μαζι με το δικο μου. Αναρρωτιεμαι μηπως ειανι διαφορετικα τα δικα μας που αγοραστηκαν απο xiaomi shop σε σχεση με αυτα που ερχονται απο τα γνωστα κινεζικα site.
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • Διαφήμιση

Ο/H tasosko έγραψε:

ετσι πως μας εχουν καταντησει πρεπει να ψαχνουμε παντου....ριξε και ενα ματι εδω Shop bamboo for Xiaomi Mi5 Back online Gallery - Buy bamboo for Xiaomi Mi5 Back for unbeatable low prices on AliExpress.com

Θα περιμενω να ερθει το καπακι απο το ebay και αν δε με ικανοποιησει παραγγελνω αλλο. Περιμενω και 2 θηκες και ενα temperd glass ακομα οποτε υπαρχει μελλον για τα αξεσουαρ και το customizing.

Προβλημα με μπαταρια εχει κι ενας φιλος που εφερε το 5s απο κινα μαζι με το δικο μου. Αναρρωτιεμαι μηπως ειανι διαφορετικα τα δικα μας που αγοραστηκαν απο xiaomi shop σε σχεση με αυτα που ερχονται απο τα γνωστα κινεζικα site.
      πριν κανεις οτιδηποτε κανε εγκατασταση το antutu officer...θα σου πει αν ολα στο κινητο ειναι original η οχι
      [/me
    • Παιδιά μία γρήγορη ερώτηση, η official global stable για το mi5 έχει 100% Ελληνικά;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Απο οτι ειπαν μερικα παιδια που την περασαν ναι εχει!! Το 100% δεν μπορω να στο απαντησω ομως... :D
      Mi 11 pro
    • Μέχρι να έρθει θα έχει Ελληνικά, στο 95% γιατί υπάρχουν και ορολογίες που δεν μεταφράζονται :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μέχρι να έρθει θα έχει Ελληνικά, στο 95% γιατί υπάρχουν και ορολογίες που δεν μεταφράζονται :)

Αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Θα δω ποια ρομ θα φοράει και ανάλογα θα πράξω. Μπορεί να χρειαστώ και βοήθεια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επισης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το πισω τζαμι στο καπακι να ειναι tempered glass διοτι στην περιπτωση μου επεσε απο 30 εκατοστα.
      Ειναι σιγουρα το πισω τζαμι οπως και το μπροστα Gorilla Glass 4. Αυτο ομως δεν εχει σχεση με το ποσο ευκολα σπαει στις πτωσεις αλλα με το ποσο δυσκολα γρατζουνιεται. Για παραδειγμα το πισω τζαμι του mi5 κανει γρατζουνιες πολυ πιο δυσκολα απο αυτο του s7 που οντως δεν ειναι gorilla glass.
    • Αν βαζαμε το πισω καπακι με το κεραμικο αραγε θα ειχε ποιο πολυ αντοχη σε πιθανη πτωση - ραγισμα ...??
      Γιατι και εγω το δουλευω σκετο το κινητο και αρκετες φορες το εχω σκεφτει μηπως και αν πεσει..?? Θηκη ομως
      δεν την μπορω...Αλλα και τα 42 περιπου ευρω που εχει το πισω κεραμικο καπακι δεν το λες και λιγα λεφτα..!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H petros93 έγραψε:

Επισης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το πισω τζαμι στο καπακι να ειναι tempered glass διοτι στην περιπτωση μου επεσε απο 30 εκατοστα.
      Ειναι σιγουρα το πισω τζαμι οπως και το μπροστα Gorilla Glass 4. Αυτο ομως δεν εχει σχεση με το ποσο ευκολα σπαει στις πτωσεις αλλα με το ποσο δυσκολα γρατζουνιεται. Για παραδειγμα το πισω τζαμι του mi5 κανει γρατζουνιες πολυ πιο δυσκολα απο αυτο του s7 που οντως δεν ειναι gorilla glass.
      μια χαρα γρατζουνηθηκε εμενααπο τα κλειδια στην τσεπη παντως.

=============== Νοε 21st 2016, 10:41pm ===============

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

ετσι πως μας εχουν καταντησει πρεπει να ψαχνουμε παντου....ριξε και ενα ματι εδω Shop bamboo for Xiaomi Mi5 Back online Gallery - Buy bamboo for Xiaomi Mi5 Back for unbeatable low prices on AliExpress.com

πριν κανεις οτιδηποτε κανε εγκατασταση το antutu officer...θα σου πει αν ολα στο κινητο ειναι original η οχι[/me
      αν δεν ηταν αυθεντικο δεν θα εμπαιναν καν οι ρομ.

Παρ ολα αυτα το ετρεξα το officer, και το ιδιο το site της xiaomi και τα αποτελεσματα ειναι αυτα.

Ρομ εχω βαλει την ελληνικη miui 7.5 και πηγαινει καλα. Η μπαταρια θα δειξει, πριν 10 ωρες το φλαασαρα. Παντως το djay (εφαρμογη για μιξη μουσικης) στο miui 8 εκανε λιγα glitches τωρα παιζει 100% σωστα.
      Images
      • antutu_officer.jpg

47,44 kB, 1.234×730, viewed 87 times
      • antutu_officer1.jpg

69,1 kB, 1.332×700, viewed 90 times
      • Clipboard02.jpg

37,21 kB, 1.346×323, viewed 67 times
    • Διαφήμιση

μια χαρα γρατζουνηθηκε εμενααπο τα κλειδια στην τσεπη παντως.
      =============== Νοε 21st 2016, 10:41pm ===============
      αν δεν ηταν αυθεντικο δεν θα εμπαιναν καν οι ρομ.
      Παρ ολα αυτα το ετρεξα το officer, και το ιδιο το site της xiaomi και τα αποτελεσματα ειναι αυτα.

Ρομ εχω βαλει την ελληνικη miui 7.5 και πηγαινει καλα. Η μπαταρια θα δειξει, πριν 10 ωρες το φλαασαρα. Παντως το djay (εφαρμογη για μιξη μουσικης) στο miui 8 εκανε λιγα glitches τωρα παιζει 100% σωστα.
      γιατι σου γραφει unknown δεν μπορω να καταλαβω..σε μενα ολα ηταν πρασινα...τελος παντως δες πως θα παει και ενημερωσε....