Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
αναλογως με ποια ρομ το δοκιμασες, αφου το λεει κι ολας. Μπορει να το δοκιμασες με το που το πηρες με κανονικη ρομ.
Εγω τωρα εχω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V7.5.7.0 -
Γιατί ρε Nas, για 1 μήνυμα ανά σελίδα πάμε σιγά σιγα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:
αναλογως με ποια ρομ το δοκιμασες, αφου το λεει κι ολας. Μπορει να το δοκιμασες με το που το πηρες με κανονικη ρομ.
Εγω τωρα εχω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V7.5.7.0
εβγαλε αυτη την εικονα που σου στελνω και τιποτα παραπανω....βγαλε το καπακι δες την μπαταρια ειναι γνησια?δεν ξερω τι αλλο να πω.... -
Καλημέρα . Έτρεξα και εγώ από περιέργεια το τεστ και μου έβγαλε και μένα όλα πράσινα και Good!! Άρα μήπως παίζει κάτι άλλο με το κινητό του Δημήτρη . .?? Περίεργα πράγματα ..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα . Έτρεξα και εγώ από περιέργεια το τεστ και μου έβγαλε και μένα όλα πράσινα και Good!! Άρα μήπως παίζει κάτι άλλο με το κινητό του Δημήτρη . .??
οι κινεζοι ειναι για πολλες σφαλιαρες...... -
Καλημέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα το πολυπόθητο mi5 3/32, και όπως το περίμενα φοράει unofficial rom (stable 7.2.8.0.0 MAACNDB ). Δεν έχω τσεκαρει αν είναι unlock , θα το δω το μεσημέρι. Λεω να βάλω official global stable που έχει και Ελληνικά ή την δικιά μας τελευταία stable. Έχω θέμα όμως με το unlock δεν μπορώ να ξεκλειδώσω έως τέλος του μήνα. Πως βάζω την official global stable?? Πρέπει να είμαι unlock?? Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έλεγξε τον bootloader.
Αν είναι ξεκλείδωτος, τότε περνάς μέσω του προγράμματος miflash μια Fastboot global developer Rom και καθάρισες!
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Έλεγξε τον bootloader.
Αν είναι ξεκλείδωτος, τότε περνάς μέσω του προγράμματος miflash μια Fastboot global developer Rom και καθάρισες!
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Δεν μας πειράζει με ποιον τρόπο είχαν ξεκλειδώσει τον bootloader?? Άμα είναι δηλαδή unlock του βάζω μία fastboot global dev και μετά καπάκι βάζω την official global stable χωρίς να ξεκλειδώσω??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ακριβώς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα