Παιδια οσον αναφορα το ανοιγμα της συσκευης απευθειας με δακτυλικο σε εμενα τωρα που εβαλα την 6.10.27 δουλευει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μεναΟ/H tzifos έγραψε:
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, τα 3/64 & 4/128 θα δώσουν μισή μέρα παραπάνω από το 3/32 ?Ο/H tasosko έγραψε:
το ενα τρεχει στα 1.8 τα αλλα 2 τρεχουν στα 2.15 εσυ τι λες ποιο θα εχει παραπανω αυτονομια?γιατι σπας το κεφαλι σου τωρα εριξες το πακετο και περιμενεις το mi5 σωστα?αυτο που παραγγειλες θα σου παει περιπου 1.5 μερα το αλλο να σου πηγαινε 2 μερες....(αμα παιζεις και κανα παιχνιδακι 1 μερα)Ο/H tzifos έγραψε:
To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη?
Εγώ είμαι εδώ
Μας 'φαγαν οι κινέζοι
Και απλά ζυγίζω τα +/- για το αν αξίζει να κάνω την μαϊμουδια.
Αν είναι ανάποδα δηλαδή 2 μέρες το 3/32 και 1μιση μέρα τα "μεγαλύτερα" μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Αν ισχύει αυτό προτιμώ το 3/32.
το 32 θα εχει μεγαλυτερη αυτονομια απο τα αλλα 2 και ειναι λογικο γιατι τρεχει στα 1.8ghzΟ/H tzifos έγραψε:
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, τα 3/64 & 4/128 θα δώσουν μισή μέρα παραπάνω από το 3/32 ?Ο/H tasosko έγραψε:
το ενα τρεχει στα 1.8 τα αλλα 2 τρεχουν στα 2.15 εσυ τι λες ποιο θα εχει παραπανω αυτονομια?γιατι σπας το κεφαλι σου τωρα εριξες το πακετο και περιμενεις το mi5 σωστα?αυτο που παραγγειλες θα σου παει περιπου 1.5 μερα το αλλο να σου πηγαινε 2 μερες....(αμα παιζεις και κανα παιχνιδακι 1 μερα)Ο/H tzifos έγραψε:
To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη?
Εγώ είμαι εδώ
Μας 'φαγαν οι κινέζοι
Και απλά ζυγίζω τα +/- για το αν αξίζει να κάνω την μαϊμουδια.
Αν είναι ανάποδα δηλαδή 2 μέρες το 3/32 και 1μιση μέρα τα "μεγαλύτερα" μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Αν ισχύει αυτό προτιμώ το 3/32.
κατεβαζεις το zip και το αποσυμπιεζεις.κανεις εγκατασταση το mixplorer apk.το αρχειο το ριχνεις μεσα στο τηλεφωνοΟ/H geozn8 έγραψε:
Το Mi5 3/32 (λευκό) έχω παραγγείλει και είναι ήδη στον δρόμο.Ο/H tasosko έγραψε:
ποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μενα
και αυτο που θα παρεις και το αλλο σαν τηλεφωνα ειναι ιδια η διαφορα ειναι στον χωρο αποθηκευσης και στην cpu.οσο αφορα την μπαταρια εγω εχω το 64αρι και με παει 1.5 μεραΟ/H tzifos έγραψε:
Το Mi5 3/32 (λευκό) έχω παραγγείλει και είναι ήδη στον δρόμο.Ο/H tasosko έγραψε:
ποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μενα
Αλλά βρήκα σε πολύ καλή τιμή το μαύρο Μι5 3/64 και όπως έγραψα πιο πάνω, ζυγίζω το αν θα ήταν καλό για μένα να πουλήσω το Λευκό Μι5 3/32 μόλις έρθει και να πάρω το Μαυρο 3/64.
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Συγγνώμη που ασχολούμαι πρώτη φορά με κάτι τέτοιο και ενώ μου έγραψε η διαδικασία του φόρουμ ότι ξεκλείδωσα τον bootloader, θεώρησα ότι όντως ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω κατεβάσει την ελληνική rom. Δε βρίσκω όμως κάπου πώς να περάσω την twrp. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ και πάλι!Ο/H demakhs έγραψε:
να άλλος ένας ( @geoanto555 & @takisfrag ) που ξεκλείδωσε με unofficial!!!!!!!!!Ο/H manageras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό όπως φαίνεται στη φωτο. Ξεκλείδωσα τον bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική rom πρέπει πρώτα να περάσω την Chinese developer?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
![]()
![]()
![]()
αν ξεκλείδωσες τον bootloader, όπως λες, περνάς twrp και από εκεί φλασάρεις την Ελληνική!!![]()
TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.Ο/H manageras έγραψε:
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Συγγνώμη που ασχολούμαι πρώτη φορά με κάτι τέτοιο και ενώ μου έγραψε η διαδικασία του φόρουμ ότι ξεκλείδωσα τον bootloader, θεώρησα ότι όντως ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω κατεβάσει την ελληνική rom. Δε βρίσκω όμως κάπου πώς να περάσω την twrp. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ και πάλι! Καλές γιορτές!Ο/H demakhs έγραψε:
να άλλος ένας ( @geoanto555 & @takisfrag ) που ξεκλείδωσε με unofficial!!!!!!!!!Ο/H manageras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό όπως φαίνεται στη φωτο. Ξεκλείδωσα τον bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική rom πρέπει πρώτα να περάσω την Chinese developer?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
![]()
![]()
αν ξεκλείδωσες τον bootloader, όπως λες, περνάς twrp και από εκεί φλασάρεις την Ελληνική!!
![]()
![]()