Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Και εμένα δουλεύει το θέμα είναι να δούλευε κλειδωμένο και χωρίς να πατήσεις κουμπί η double tap να ξεκλειδώσει με δαχτυλικό σαν το one plus 3 η σαν το mi5s..!! Αυτό αν γινόταν στο Mi5 θα ήταν τέλειο!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H tzifos έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H tzifos έγραψε:

To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη?
      το ενα τρεχει στα 1.8 τα αλλα 2 τρεχουν στα 2.15 εσυ τι λες ποιο θα εχει παραπανω αυτονομια?γιατι σπας το κεφαλι σου τωρα εριξες το πακετο και περιμενεις το mi5 σωστα?αυτο που παραγγειλες θα σου παει περιπου 1.5 μερα το αλλο να σου πηγαινε 2 μερες....(αμα παιζεις και κανα παιχνιδακι 1 μερα)
      Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, τα 3/64 & 4/128 θα δώσουν μισή μέρα παραπάνω από το 3/32 ?
      Εγώ είμαι εδώ
      Μας 'φαγαν οι κινέζοι

Και απλά ζυγίζω τα +/- για το αν αξίζει να κάνω την μαϊμουδια.

Αν είναι ανάποδα δηλαδή 2 μέρες το 3/32 και 1μιση μέρα τα "μεγαλύτερα" μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Αν ισχύει αυτό προτιμώ το 3/32.
      ποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μενα
    • Διαφήμιση
    • Παιδια αυτο που λετε με το always on δαχτυλικο αποτυπωμα το ειχα ψαξει παρα πολυ και σε καποιες εκδοσεις γινοταν. Αν ειχες ροοτ μπορουσες να φλασαρεις ενα ζιπ και κρατουσε ουσιαστικα τον αισθητηρα παντα ανοιχτο. Αυτο που εκανε ηταν να πηγαινει στην διαδρομη /sys/devices/soc/soc:fpc_fpc1020/enable_wakeup και να αλλαζει την τιμη απο 0 σε 1. Αλλα μετα απο μια ενημερωση, νομιζω τον νοεμβρη ηταν, δεν γινοταν πια δεν σε αφηνε να αλλαξεις την τιμη με τιποτα. Τωρα το εχω παρατησει πλεον εχω καιρο να το δω δεν ξερω αν στην ρομ με τη nougat γινετε ξανα μπορειτε να το τσεκαρετε με εναν root explorer. Αλλα αν αλλαξετε την τιμη σε 1 να ξερετε οτι με reboot θα ξαναγινει 0 για αυτο υπηρχε αυτο που φλασαρες απο το xda και εμενε παντα.
    • Ο/H tzifos έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H tzifos έγραψε:

To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη?
      το ενα τρεχει στα 1.8 τα αλλα 2 τρεχουν στα 2.15 εσυ τι λες ποιο θα εχει παραπανω αυτονομια?γιατι σπας το κεφαλι σου τωρα εριξες το πακετο και περιμενεις το mi5 σωστα?αυτο που παραγγειλες θα σου παει περιπου 1.5 μερα το αλλο να σου πηγαινε 2 μερες....(αμα παιζεις και κανα παιχνιδακι 1 μερα)
      Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, τα 3/64 & 4/128 θα δώσουν μισή μέρα παραπάνω από το 3/32 ?
      Εγώ είμαι εδώ
      Μας 'φαγαν οι κινέζοι

Και απλά ζυγίζω τα +/- για το αν αξίζει να κάνω την μαϊμουδια.

Αν είναι ανάποδα δηλαδή 2 μέρες το 3/32 και 1μιση μέρα τα "μεγαλύτερα" μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Αν ισχύει αυτό προτιμώ το 3/32.
      το 32 θα εχει μεγαλυτερη αυτονομια απο τα αλλα 2 και ειναι λογικο γιατι τρεχει στα 1.8ghz

=============== Δεκ 24th 2016, 3:46am ===============

Ο/H geozn8 έγραψε:

Και εμένα δουλεύει το θέμα είναι να δούλευε κλειδωμένο και χωρίς να πατήσεις κουμπί η double tap να ξεκλειδώσει με δαχτυλικό σαν το one plus 3 η σαν το mi5s..!! Αυτό αν γινόταν στο Mi5 θα ήταν τέλειο!!
      κατεβαζεις το zip και το αποσυμπιεζεις.κανεις εγκατασταση το mixplorer apk.το αρχειο το ριχνεις μεσα στο τηλεφωνο
      πας εκει που ειναι το αρχειο πατας πανω και του λες αποστολη-αντιγραφη στο mixplorer πανω αριστερα εχει 3 οριζοντιες γραμμες(διπλα γραφει sd card)πατας root βρισκεις το φακελο su πατας μεσα και επιλεγεις su.d τωρα δεξια πανω διπλα απο τις 3 καθετες τελειες εχει ενα φακελο πατας και του λες copy.το περναει μεσα και τωρα το βασικο κρατας πατημενο το αρχειο και μετα παλι τερμα δεξια πατας τις 3 καθετες τελειες και properties ανοιγει μια εικονα και πας στο permissions πατας το βελακι δεξια και τσεκαρεις στο 1)owner το read-write-exec 2)group το read-exec και 3)others read-exec
      κατω αριστερα πρεπει να εχεις κωδικο 755 και δεξια να γραφει rwxr-xr-x πατας save κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος
      ποιο αναλυτικα δεν μπορω να τα γραψω.....
      σε μενα δουλευει 100%

το κινητο πρεπει να ειναι ROOT για να δουλεψει

υποψην εχω την beta-global
      Images
      • Screenshot_2016-12-24-12-57-21-676_com.android.settings.png

141,46 kB, 1.080×1.920, viewed 84 times
      Files
      • Desktop.zip

(1,56 MB, λήφθηκε 128 φορές, τελευταία )
    • Ο/H tasosko έγραψε:

ποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μενα
      Το Mi5 3/32 (λευκό) έχω παραγγείλει και είναι ήδη στον δρόμο.

Αλλά βρήκα σε πολύ καλή τιμή το μαύρο Μι5 3/64 και όπως έγραψα πιο πάνω, ζυγίζω το αν θα ήταν καλό για μένα να πουλήσω το Λευκό Μι5 3/32 μόλις έρθει και να πάρω το Μαυρο 3/64.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tzifos έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Το Mi5 3/32 (λευκό) έχω παραγγείλει και είναι ήδη στον δρόμο.
      Αλλά βρήκα σε πολύ καλή τιμή το μαύρο Μι5 3/64 και όπως έγραψα πιο πάνω, ζυγίζω το αν θα ήταν καλό για μένα να πουλήσω το Λευκό Μι5 3/32 μόλις έρθει και να πάρω το Μαυρο 3/64.
      και αυτο που θα παρεις και το αλλο σαν τηλεφωνα ειναι ιδια η διαφορα ειναι στον χωρο αποθηκευσης και στην cpu.οσο αφορα την μπαταρια εγω εχω το 64αρι και με παει 1.5 μερα
      στο 32αρι μπορει να σε παει και 2 μερες αλλα και 1 αναλογα την χρηση που κανεις
      +
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H manageras έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό όπως φαίνεται στη φωτο. Ξεκλείδωσα τον bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική rom πρέπει πρώτα να περάσω την Chinese developer?
      Ευχαριστώ για το χρόνο σας
      να άλλος ένας ( @geoanto555 & @takisfrag ) που ξεκλείδωσε με unofficial!!!!!!!!! :o :shock: :o
      αν ξεκλείδωσες τον bootloader, όπως λες, περνάς twrp και από εκεί φλασάρεις την Ελληνική!! :thumbsup: :thumbsup:
      Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Συγγνώμη που ασχολούμαι πρώτη φορά με κάτι τέτοιο και ενώ μου έγραψε η διαδικασία του φόρουμ ότι ξεκλείδωσα τον bootloader, θεώρησα ότι όντως ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω κατεβάσει την ελληνική rom. Δε βρίσκω όμως κάπου πώς να περάσω την twrp. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ και πάλι!
      Καλές γιορτές!
    • Ο/H manageras έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H manageras έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό όπως φαίνεται στη φωτο. Ξεκλείδωσα τον bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική rom πρέπει πρώτα να περάσω την Chinese developer?
      Ευχαριστώ για το χρόνο σας
      να άλλος ένας ( @geoanto555 & @takisfrag ) που ξεκλείδωσε με unofficial!!!!!!!!! :o :shock: :o αν ξεκλείδωσες τον bootloader, όπως λες, περνάς twrp και από εκεί φλασάρεις την Ελληνική!! :thumbsup: :thumbsup:
      Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Συγγνώμη που ασχολούμαι πρώτη φορά με κάτι τέτοιο και ενώ μου έγραψε η διαδικασία του φόρουμ ότι ξεκλείδωσα τον bootloader, θεώρησα ότι όντως ξεκλείδωσα τον bootloader. Έχω κατεβάσει την ελληνική rom. Δε βρίσκω όμως κάπου πώς να περάσω την twrp. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ και πάλι! Καλές γιορτές!
      TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
      κανε ομως πρωτα αυτο για να σιγουρευτείς
      Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
    • αν όντως έχεις ξεκλειδώσει ΕΠΙΣΗΜΑ τον bootloader ΕΣΥ, τότε ο οδηγός για να περάσεις Ελληνική rom για το ΜΙ5, είναι αυτός:

Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Αν ξεκλείδωσες bootloader εσυ

Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)

edit... Βλέπω μας έκανε καλο ο αέρας στα ξένα.