αλλαζει χρωματα μια χαρα δεν εχει προβλημα τωρα,το κανει οπως ειπα και παραπανω σε ασχετα χρονικα σημειο και σε ολη την οθονη οριζοντιες γραμμες οταν το παθαινει οπου το ακουμπησεις βλεπεις αυτες τις γραμμες δηλαδη τελευταια φορα το εκανε πριν 3 μερες ενα απογευμα πριν το ειχε κανει πριν μια βδομαδα πρωι....οταν το καταλαβαινω στεναχωριεμε και το παραταω στην ακρη,μετα απο ωρα φτιαχνει θα προσπαθησω οταν ξανα γινει να τραβηξω φωτο!!Ο/H tasosko έγραψε:
τις γραμμες που λες σου τις βγαζει στο ιδιο σημειο ετσι?για δοκιμασε ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-εκδοση kernel πατα πανω 5 φορες και πατα στο 14 display....και δες τι κανειΟ/H hirobo50 έγραψε:
αμαν λες φιλε μου και πως να το εξηγησω σε αυτους τωρα αυτο το προβλημα και το θεμα ειναι οτι δεν το κανει και συνεχεια,και να το στειλω και αν δεν τους το κανει θα με περασουν για κουτο....20 μερες τηλεφωνο ειναι,εχω εγγυηση βεβαια και το μαγαζι ειδα οτι εχει στοκ οθονη αλλα πως να τους πεισω οτι εχει θεμα....????Ο/H tasosko έγραψε:
μαλλον πας για οθονη φιλε μου...Ο/H hirobo50 έγραψε:
Καλημερα και καλη χρονια σε ολους,θα προσπαθησω να εξηγησω ενα προβλημα με την οθονη του κινητου ...στα καλα καθουμενα και ενω το κινητο ειναι σε αδρανεια το ξεκληδωνω για να δω κατι...γινονται αντιλιπτες καποιες οριζοντιες λεπτες γραμμες σε ολη την οθονη ενα πραμα σαν πλεγμα να το πω ετσι το οποιο οταν βαλεις το δακτυλο σου πανω στην οθονη οπου πιεζεις γινετε ποιο εντονο και ειναι σαν πισω απο ολη την οθονη να υπαρχει ενα πλεγμα με οριζοντιες λεπτες γραμουλες το φαινομενο αυτο δεν συμβαινει παντα αλλα οποτε του ρθει,θα το πω λιγο μπακαλιστικα για να το καταλαβετε σκεφτητε σαν η οθονη να χει πισω πολυ μικρες λαμπες φθοριου σε παχος κλωστης και να φεγγουν τοσο πολυ που να γινονται αντιλιπτες στο ματι....ευτυχως το εχω αγορασει απο ελληνικο μαγαζι,να φταει η οθονη λετε η κατι αλλο??
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα