Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Χρωστάω μια διόρθωση-συγνωμη. Κάποιος είχε ρωτήσει γι α τη μπαταρία πόσο κρατάει και του είχα απαντήσει στο περίπου λέγοντας γύρω στις 5 ώρες οθόνη.
      Τώρα βλέπω ότι κρατάει παραπάνω. :thumbup:
      Images
      • Screenshot_2017-01-31-23-43-34-005_com.miui.securitycenter.png

83,84 kB, 1.080×1.920, viewed 82 times
      • Screenshot_2017-01-31-23-43-49-745_com.miui.securitycenter.png

101,88 kB, 1.080×1.920, viewed 104 times
      • Screenshot_2017-01-31-23-43-56-072_com.miui.securitycenter.png

80,2 kB, 1.080×1.920, viewed 84 times
    • Εγω παντως παιδια με 4g data με το ζορι βγαζω 12ωρο χωρις φορτιση.Σορρυ αλλα αν ειναι να κλεινω τα παντα και να εχω απλο τηλεφωνο παιρνω και ενα κινητο των 20€. Ειμαι στην 6.11.10 global dev με την οποια δουλευουν τα παντα σωστα αλλα η μπαταρια ειναι μεγαλη πληγη.Ελπιζω να φερουν και την nougat στο ιδιο επιπεδο οσον αφορα την απουσια bug και να εχω καλυτερα αποτελεσματα.
    • Διαφήμιση
    • Φιλε @derveni μακαρι να εκανα troll. Θεωρω κακη την αυτονομια του xiaomi mi5. Ελαφρυ λεπτο γρηγορο το κινητο αλλα οπως και να εχει απο μπαταρια πασχει.Θελω και εγω πολυ να μεταβω στην nougat και να βαλω και τον πειραγμενο kernel αλλα υπαρχουν bug ακομα οπως πχ το να μην μπορεις να κανεις share φωτογραφιες σε viber , η να θες να αλλαξεις τον τυπο δικτυου της δευτερης sim με το *#*#4636#*#* και λογικα και ακομα περισσοτερα που δεν τα παρατηρησα με την μια μερα που την κρατησα...Φιλος με j7 2016 με ιδια και ισως και πολυ χειροτερη μεταχειριση του κινητου εχει την 3πλασια αυτονομια...
    • πρωτο 2μερο με το κινητο. Ενταξει το κινητο ερωτας!! το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι:
      δεν ξερω αν η ραμ ειναι αρκετη μονο 1,5 γιγα διαθεσιμο και ενας μικρος φοβος για την πλατη που οσο σεξυ ειναι αλλο τοσο ευαισθητη(γκοριλα μεν αλλα....).

σε υποθετικο επιπεδο μια ερωτηση το mi5s ειναι πολυ ανωτερο του mi5(και αρα ισως καλυτερα να εσκαγα αλλα 50 να το παρω) η απλα εγω ""ανησυχώ"" χωρις λογο;;;

καλο μηνα btw
    • Έχεις στα χέρια σου ένα κινητό που έχει όλα τα κονφόρ δες τα χαρακτηριστικα του. Και κάτσε και δες τι έχει το Mi5s ή το Mi5plus και θα καταλάβεις τι λέω. Το μόνο τους συν είναι το soc τους 821.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλά δεν θέλω να βγάζω εικόνα αχάριστου το κινητό είναι φοβερό απλά μόνο η ραμ και η πλατη πιο πολύ με απασχολεί και κατά ένα δεύτερο και σε αρκετά μικρότερο βαθμό το soc κατά πόσο είναι καλύτερο αποδοτικότερο.
      Πχ ξέρω ότι έχω από τα καλύτερα OIS.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Έχεις στα χέρια σου ένα κινητό που έχει όλα τα κονφόρ δες τα χαρακτηριστικα του. Και κάτσε και δες τι έχει το Mi5s ή το Mi5plus και θα καταλάβεις τι λέω. Το μόνο τους συν είναι το soc τους 821.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      τους φτασαμε γιωργο......δες που ειναι κουμπωμενο...2.3 ghz
      Images
      • Screenshot_2017-01-29-17-14-14-278_com.cpuid.cpu_z.png

209,19 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

πρωτο 2μερο με το κινητο. Ενταξει το κινητο ερωτας!! το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι:
      δεν ξερω αν η ραμ ειναι αρκετη μονο 1,5 γιγα διαθεσιμο και ενας μικρος φοβος για την πλατη που οσο σεξυ ειναι αλλο τοσο ευαισθητη(γκοριλα μεν αλλα....).

σε υποθετικο επιπεδο μια ερωτηση το mi5s ειναι πολυ ανωτερο του mi5(και αρα ισως καλυτερα να εσκαγα αλλα 50 να το παρω) η απλα εγω ""ανησυχώ"" χωρις λογο;;;

καλο μηνα btw
      Φίλε μου για να συνεχίζει να είναι όμορφο αλλά και κατα βάση ολόκληρο πάρε ΑΜΕΣΑ θήκη, είναι πανέμορφο και γυαλιστερό γυμνό αλλα γλύστραει σαν χέλι!
    • Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

Δεν μου ήρθαν ακόμη οι θήκες. Παραγγελία για δύο έκανα μία διάφανη και μία μπλε Σλιμ συν ένα τζάμακι.

@tasosko πως το κατάφερες αυτό;;;
    • Παιδια χωρις θηκη το τηλεφωνο δεν υφισταται. Ακομα και στην φορτιση να το εχεις το βλεπεις να μετακινειται μονο του...Ειναι οτι πιο glossy το πισω καπακι και ειναι αδυνατον να μην την πατησεις να σου πεσει κατω... Οπως και δηποτε θηκη... Εγω πηρα την pzoz ultra thin και ειναι γαματη. Δεν γλιστραει πλεον και ουτε το κανει κουμουτσα. Επισης ειναι σιλικονατη οποτε δεν κανει και γρατζουνιες πισω. Βεβαι περιμενω να παραλαβω και τα tempered για να δω αν θα τα ξεκολαει στις ακρες...
    • Διαφήμιση