To USB σε εσάς είναι σφιχτό; Ή το βάζω εγώ λάθος και κάνω καμιά λαλακια και το χαλάσω;;;
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
To USB σε εσάς είναι σφιχτό; Ή το βάζω εγώ λάθος και κάνω καμιά λαλακια και το χαλάσω;;;
-
Ο/H flxas έγραψε:
Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
-
αμα ειναι η συκευη σου καινουργια λογικο ειναι αυτο που λες..
τωρα το ποσο σφιχτο ειναι σε λογικα ορια...... -
α οκ για να ρωτησω και κατι αλλο που ξεχασα. εκανα χοντρη χαζομαρα(για να μην κατι αλλο χειροτερο) και εσβησα το viber απο το nexus χωρις να κανω back up το εχασα ολο το ιστορικο;;; γινεται να σωσω τιποτα;; το ξαναεβαλα μην και το εβγαζε και το εκανα εκτων υστερων αλλα τζιφος
-
Σημερα ήρθε η διαφανη θήκη της Nillkin απο bangood. Για οποιο ενδιαφερεται για θηκη που να μην κρυβει το κινητο νομιζω η συγκεκριμένη ειναι ότι πρέπει.
Λεπτη, μαλακή, δε γλιστραει με ελαφρια προστασια βέβαια απο χτυπήματα. Πολύ θετικο το καπάκι που εχει για να προστατευεται η θυρα type-c -
Ο/H markito έγραψε:
Σημερα ήρθε η διαφανη θήκη της Nillkin απο bangood. Για οποιο ενδιαφερεται για θηκη που να μην κρυβει το κινητο νομιζω η συγκεκριμένη ειναι ότι πρέπει.
Λεπτη, μαλακή, δε γλιστραει με ελαφρια προστασια βέβαια απο χτυπήματα. Πολύ θετικο το καπάκι που εχει για να προστατευεται η θυρα type-c
-
-
η συγκεκριμένη θήκη, μόνο για το γλίστρημα....
γιατί αυτό το "ελαφριά προστασία", ούτε καν!!
ίσα ίσα είναι χειρότερα, γιατί ίσως έχεις την ψευδαίσθηση, ότι έχεις και προστασία...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα