Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ο επεξργαστης στην εκδοση 32 ειναι υποχρονισμενος software-ικα η ειναι ετσι απο την μανα του;; και σε συναρτηση με αυτο στην ultimate εκδοση ειναι ο ιδιος επεξεργαστης;;
μπορουμε να το κανουμε ετσι ωστε να πιανει τις ultimate επιδοσεις η εστω την προ εκδοση η θα τον καψουμε;;
ΥΓ οι φημες για μι6 ποσο στεκουν;;; αν ισχυουν με ψηνει αγρια μια αναβαθμηση -
Ο/H tasos17 έγραψε:
μπορει καποιος να μου εξηγησει αν ο επεξργαστης στην εκδοση 32 ειναι υποχρονισμενος software-ικα η ειναι ετσι απο την μανα του;; και σε συναρτηση με αυτο στην ultimate εκδοση ειναι ο ιδιος επεξεργαστης;;
μπορουμε να το κανουμε ετσι ωστε να πιανει τις ultimate επιδοσεις η εστω την προ εκδοση η θα τον καψουμε;;
ΥΓ οι φημες για μι6 ποσο στεκουν;;; αν ισχυουν με ψηνει αγρια μια αναβαθμηση
πρωσωπικα το δουλευα στα 2.3 big με 2.0 ghz little ουτε temp ουτε τιποτα.... -
-
Ο/H medis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω πρόβλημα με το GPS;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H medis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζω πρόβλημα με το GPS;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi5 4/128
-
απο playstore δοκιμασες κανα apk να δεις αμα κλειδωνει σε κανεναν δορυφορο?
-
Ο/H tasosko έγραψε:
απο playstore δοκιμασες κανα apk να δεις αμα κλειδωνει σε κανεναν δορυφορο?
Ναι, δοκίμασα διάφορα gps test χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Επίσης έκανα τεστ από τις ρυθμίσεις της συσκευής και κλείδωσε μετά από 4 λεπτά αλλά στις εφαρμογές maps & Sygic κάνει συνέχεια αναζήτηση δορυφόρου και δεν κλειδώνει.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@medis Το Sygic πιθανών να το έχεις σπασμένο και να μην είναι συμβατό με το κινητό σου, έχεις δοκιμάσει από το Google maps play.google.com/store/apps/det…e.android.apps.maps&hl=el η το HERE play.google.com/store/apps/det…d=com.here.app.maps&hl=el?? για κατέβασε τα από το Play Store και μας ενημερώνεις,είναι δωρεάν για το HERE κάνε εγγραφή και είναι και αυτό δωρεάν.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@medis Το Sygic πιθανών να το έχεις σπασμένο και να μην είναι συμβατό με το κινητό σου, έχεις δοκιμάσει από το Google maps play.google.com/store/apps/det…e.android.apps.maps&hl=el η το HERE play.google.com/store/apps/det…d=com.here.app.maps&hl=el?? για κατέβασε τα από το Play Store και μας ενημερώνεις,είναι δωρεάν για το HERE κάνε εγγραφή και είναι και αυτό δωρεάν.
Το Sygic είναι αγορασμένο και είναι τελευταία έκδοση. Το θέμα δεν είναι στις εφαρμογές, στο gps test δεν κλειδώνει καθόλου
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα