Η ρομ που φοράω φαίνεται δύο σελίδες πριν σε screenshot. Προσπαθώ να περάσω developer απο το λινκ του chrisnik μέσω της εφαρμογης updater apk του κινητού για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader. Άδεια έχω από την mini αλλά όταν προσπάθησα μου κόλλησε στο 50% με την ειδοποίηση couldn't verify device
Βρε παιδια εχω βαλει στο Mi5 την global 8.2.1.0 με fastboot αλλα δεν μου αρεσει καθολου. Αργει πολυ το gps, εχω αρκετο lag στο τηλεφωνω και βεβαιως το προβλημα με το playstore που δεν βρίσκει το wifi. Πως μπορω να βρω την προηγουμενη global 8.1.4.0 fastboot που δεν ειχα κανενα προβλημα και να την περασω στο κινητο; Οχι σε recovery μορφη αλλα σε fastboot rom θελω.
Λοιπον παιδια το τηλ το εχω περιπου 6 μηνες και το εχω ξεκλειδωμενο απο την πρωτη στιγμη. Εχω κατα περιοδους εχω περασει διαφορες ρομ xtrv, develop κλπ. Τωρα τελευταια εχα βαλει την stable global 8.1.4.0 και το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Μολις βγηκε η global stable 8.2.1.0 στο σαιτ την κατεβασα και την περασα χειροκινητα με το miflash και fastboot romοχι ota. Αλλα οπως ειπα δεν μου αρεσει καθολου και θελω να επιστρεψω στην 8.1.4.0 που ηταν αψογη. Θελω ομως να περασω 8.1.4.0 παλι με το miflash με fastboot rom και οχι με recovery για να γινει καθαρη εγκατασταση. Την recovery 8.1.4.0 την βρησκο στο miui.com αλλα δεν την βρησκο σε fastboot μορφη. Aυτο θελω την global stable fastboot 8.1.4.0
τελικα εκανε κατι updates και μετα καταφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader.
μετα περασα το νέο twrp και φλασαρα την XTRV-7.3.30.
σας ευχαριστω πολύ ολους για τη βοηθεια.
ωστόσο, εχω ένα ακομα θεμα με το play store. κάθε φορα που θελω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή πρεπει πρωτα να απεγκαταστησω ενημερώσεις και να κανω εκκαθαριση και μετα να κανω install. αν ξερει καποιος τι να κανω, περιμενω οδηγιες.
καλησπέρα ξερει κανεις αυτο σε ποια εφαρμογη ειναι;;
com mi dlabs vr notification listener ειναι στις αδειες για notification
για καποιο λογο το κινητο συνεχεια δεν δινει τις αδειες στο mi bandage για να μου στελνει τις ειδοποιησεις