Παιδια το zcx twrp κάνει για τη nougat?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
παιδιά επειδή μου χάλασε το μικρόφωνο και θέλω να παραγγείλω άλλο από το aliexpress μπορεί κάποιος να μου βρει το σωστό για να μην παραγγείλω κανένα άλλο?
-
Για όποιον έχει ακόμα θέμα με το play store (αναμονή για wifi) ας δοκιμάσει αυτό που γράφουν σε αυτό το λινκ MIUI 8.2.1.0 Mi 5 Permanent Solution Working Playstore (Easy Tutorial) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο/H veloglou έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H veloglou έγραψε:
καλησπέρα και πάλι μόλις παρατήρησα με 2 κάρτες cosmote και οι δυο δέν έχω internet στα δεδομένα !
είμαι με 7.2.9 global dev . δοκίμασα μια μια κάρτα τα ίδια , είπα να δω το apn αλλά δε το έχω κάνει ποτέ . δε φαίνεται στο υι πού βαζω το dns άν χρειάζεται!
δουλεψε και σε εμένα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή διπλών παραθέσεων. ().
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Mi5 owners τα φώτα σας, παράγγειλα το τηλέφωνο από eglobalcentral ( xiaomi mi 5 3/64 ) και θέλω να το συνδέσω ( όταν έρθει ) με κάποιο τρόπο με monitor ( ένα ips lg 23 άρι είναι-τηλεόραση δεν υπάρχει στο σπίτι, φοιτητής είμαι ) και αν βρούμε τρόπο γι αυτό να ακούω ήχο συνδέοντας τα ακουστικά στο κινητό. Δηλαδή να το μετατρέπω σαν remote desktop σαν tv box να βλέπω τις ταινίες μου στο μονιτορ συνδέοντας τα ακουστικά στην 3.5τζακ θύρα του τηλεφώνου να ακούω από κει τον ήχο, γίνεται? Κι αν ναι πώς?
Η οθόνη είναι αυτή 23" Class Full HD IPS LED Monitor (23" Diagonal) -
@eptanhsios ας έρθει με το καλό η συσκευή να δούμε πόσο καλά θα συνεργαστεί με το Lg γιατί η Lg (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) δεν "παίζει" και τόσο καλά με το Wifi Direct των Xiaomi.
Μας ενημερώνεις μόλις παραλάβεις .. -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Απόκριση και κύλιση σαφώς καλύτερα απο τον μαμά.
Περιμένω να δώ και μπαταρία τώρα αν και απο χθές που τον πέρασα τα πρώτα σημάδια είναι θετικά.
Προτεινόμενος!
Edit: σήμερα και μετά απο reboot της συσκευής δεν ανοίγει το wifi με τίποτα . Ανοίγει το εικονίδιο και κλείνει χρόνο dt. Είδα στο xda ότι το αναφέρει και άλλος στο threadΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην intheend ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα