Ειμαι με την 8.2.1.0 global stable αλλά επειδή μου δημιουργεί προβλήματα θέλω να γυρίσω στην προηγούμενη global stable 8.1.4.0 που μου δούλευε υπέροχα. Και την θέλω με fastboot μορφή ώστε να την περάσω με το miflash.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
-
-
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, μόλις λύθηκε το θέμα των δεδομένων! Επειδη δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία φοβήθηκα λιγό, αλλά λύθηκε πανευκολα. Και πάλι ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!!!
-
@dimitrisarta γιατί θέλεις να περάσεις αυτήν τη συγκεκριμένη; Αυτή που έχεις τι προβλήματα σου δημιουργεί;
-
Ειναι η προηγούμενη global stable που μου δουλεύουν όλα μία χαρά. Develop δεν θέλω να βάλω θέλω κάτι σταθερό και xtvr φοβάμαι μην έχει και αυτή τα προβλήματα της global 8.2.1.0.
-
Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ?
Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε? -
@dimitrisarta υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η rom που ψάχνεις να είχε κυκλοφορήσει τότε μόνο ως ΟΤΑ update (και nightly μάλιστα από ότι βλέπω) η οποία είχε μπει μέσω system update σε τυχαίους χρήστες και μάλλον αποσύρθηκε.
-
Ο/H intheend έγραψε:
Εδω τι περιπτωση έχουμε παίδες Magisk | Ο νέος τρόπος root που θα στείλει στη σύνταξη το SuperSU και το Xposed framework! | Dr. Android ? μπορουμε να το περασουμε και εμείς ?
Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε?
ειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις android 7 μην ψαχνεις για το xposeed.....
φλασαρε το zip και μετα κατεβασε το magisk manager -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
Π.χ εγω είμαι ήδη rooted με s.u , θα πρέπει να κάνω fr και να περασω να το περάσω? Είναι συμβατό με τις εφαρμογές που έχουμε?
ειναι συμβατο με τις εφαρμογες αλλα αν εχεις android 7 μην ψαχνεις για το xposeed.....
@tasosko περίμενα για την απάντηση σου :p
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
φλασαρε το zip και μετα κατεβασε το magisk manager
@tasosko με μπέρδεψε λίγο η σειρά. πρωτα φλασάρω το zip και μετα το κατεβάζω manager apo playstore ή το ανάποδο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα