εξαρτάται...............αν το στείλεις δέμα πάει με τον όγκο.........αν το στείλεις γράμμα πάει με τα κιλά.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Κάθομαι εν τέλει με μαμισιο κερνελ. Ωραία η ρομ του φόρουμ ,ωραίοι !
Κάποιο tip για το θέμα ήχου τι να προσέξω για καλύτερο"ακουστικό" αποτελέσμα;
Ενεργοποίησα mi enhancer-> general ear buds
Στο Dolby Atmos, το οποίο φαίνεται πολλά υποσχόμενο τι " πειράζω ";
EDIT: το ψιλορυθμισα μόνος σε καλά επίπεδα
EDIT 2:
Επίσης τώρα που πέρασα την ρομ δεν πρέπει να είναι και root το τηλέφωνο;
Δε μου έβγαλε κάτι περί super user κατά το installation της ρom.
EDIT 3##
Φλασαρα τελικά το αρχείο superuser.zip που βρήκα στα αρχεία μέσα.OffTopic -
σε ενος φίλου οταν ανοιξαμε το κινητό για να μπει σε edl mode με τις επαφες στην μητρική το αυτοκόλλητο mi το έβγαλα βάζοντας μια πολύ λεπτή ταινία συσκευασίας ισα που να πιάσει το mi δεν το πιέζουμε γιατί θα κολλήσει και θα χαλάσει απλά προσπαθούμε να κολλήσει από μόνο του ισα να το ακουμπισει και να το τραβήξουμε και μετά το αφηνουμε στην άκρη όπως έχει,το ξανά τοποθετούμε με τον ίδιο τρόπο απλά αυτήν την φορά έχουμε μια καρφίτσα ισα για αντίσταση ώστε να κολλήσει.Mi 11i 8/256
-
Της ταλαιπωρίας παιδιά που λέμε.............
-
Ο/H akisjes έγραψε:
παιδια να είστε καλά θα το στείλω αύριο.Ξερεται στα ΕΛΤΑ πόσο θα στοιχίσει
-
Αν είναι πανω απο 0.5 πάει γύρω στα 15 αν είναι κάτω πάει 9 κάτι. Στο πράσινο χαρτακι που θα σου δώσουν γράφεις defected item ή phone. Φωτό και video το πακετάρισμα. Μαζί με το track number με τα ελτα. Αν είναι με paypal η αγορά σου δίνει πίσω τα μεταφορικά της συσκευής απο εδώ
returns
αν σου έχουν στείλει rma sheet σου δίνουν και οδηγίες τι θα το κάνεις. Επίσης σημείωσε κάπου ή κράτα φωτο με το ιμει σου κλπ κλπ να ξέρεις τι έχεις στείλει. Επίσης πάντα βάζω η αφήνω κάτι μέσα που να φαίνεται αν χρειαστεί η διαφορά με αυτό που σου δείχνουν ότι ανοίγουν και το δικό σου. Τραβηγμένο αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα παρουσιάσουν αυτοί για δικό σου, όποιοι και αν είναι αυτοί. Ετσι θα είσαι καλλυμένος. Έχει τύχει να παρουσιάζουν άλλο τηλέφωνο απο αυτό που είχε ο κάτοχος και να του λένε δεν σε καλύπτουμε. Οπότε φρόντισε να έχεις κάτι διακριτικό. Εγώ π.χ το είχα στείλει με την ζελατίνα μου πάνω και είχα κολλήσει απο πάνω την ζελατίνα που έρχεται όταν είναι καινούργιο. Κάτι τέτοιο... νομίζω με πιάνεις. Αυτά -
Πραγματικά ευχαριστώ παιδιά γιατί μου είπατε πράγματα τα οποία δεν ήξερα.Εχω πει πριν ανοίξω το κινητό στην Selina ,έχω στείλει φωτογραφία από το εσωτερικό όπου φαίνεται το imei και έχω εξηγήσει ότι θέλω refund. Μου απάντησε θετικά και δεν μου άρχισε τα κουλά όπως μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλο κατάστημα.Φυσικά εάν δεν μπούνε χρήματα στην κάρτα δεν λέω μεγάλες κουβέντες αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον στα λόγια φαίνονται πολύ συνεργάσιμοι.Παντως γενικά ισχύει ότι το κινητό την πρώτη φορά που θα το πάρεις εάν δεν το φορτίσεις και πάει στο 0% τότε μπλοκάρει η μπανταρια ή είναι αστοχία του υλικού σε αυτό το κινητό που πήρα εγώ???
-
Το bug με το crashαρισμα του ηχου οταν παμε να συνδεθούμε σε discord και λοιπά voice προγράμματα, έχουμε κάποια λύση; Είδα ότι το έχουν και άλλοι στην 8.2.2.0 έκδοση ειδικά
Και συγκεκριμένα συνδέεται σε κάποιο voice chat, ακουγεται ένα παράσιτο από τα ακουστικά μετά από ενα με δύο δευτερόλεπτα και δεν λειτουργεί ο ηχος σε καμία λειτουργία ή εφαρμογή.
Edit#
Hangouts, Duo, Skype crash sound speaker of mi5 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Audio stops working/muted once starting video call using apps like Duo, Hango... - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
@akisjes ναι γενικά μπορεί το 0% να δημιουργησει θέμα. Θεωρητικά η μπαταρίες για λόγους ασφαλείας κρατάνε μια ελάχιστη τάση για να μην συμβεί αυτό. Όταν είναι καινούργια η μπαταρία και δεν έχουν δουλέψει τα χημικά είναι πιο πιθανό να συμβει...
@eptanhsios το αντιμετώπισα και εγώ στο mi5s κάποια στιγμή στο viber αλλά νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ αλλά των εφαρμογών και πως δουλευουν στο miui... -
Ο/H akisjes έγραψε:
Μου απάντησε θετικά και δεν μου άρχισε τα κουλά όπως μου είχε τύχει παλιότερα σε άλλο κατάστημα
Γνώμη μου, εάν θέλεις να πάρεις πάλι συσκευή΄από Κίνα, να πάρεις από το ίδιο κατάστημα -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα