Παιδιά για αλλαγή οθόνης πόσο περίπου κοστίζει ξέρει κανείς?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H darkshadowman έγραψε:
Παιδιά για αλλαγή οθόνης πόσο περίπου κοστίζει ξέρει κανείς?
original.....
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Download TWRP for gemini -
Καλησπέρα!
Αυτή τη στιγμή έχω global developer rom με twrp 3.2.0 και root με supersu.
Για να φλασαρω την επόμενη βδομάδα πάλι τη νέα global developer που θα βγει τι πρέπει ναι κάνω για να μήν έχω πρόβλημα στο μπουταρισμα?
-Μπορώ ναι την περάσω από TWRP και να φλασαρω πρίν το reboot το supersu?
- Να φλασαρω το lazyflasher και αφού ανοιξει να περάσω μετά το supersu?
MI 5 using Tapatalk -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
MI 5 using Tapatalk -
Download TWRP for gemini
Ο/H markito έγραψε:
Καλησπέρα!
Αυτή τη στιγμή έχω global developer rom με twrp 3.2.0 και root με supersu.
Για να φλασαρω την επόμενη βδομάδα πάλι τη νέα global developer που θα βγει τι πρέπει ναι κάνω για να μήν έχω πρόβλημα στο μπουταρισμα?
-Μπορώ ναι την περάσω από TWRP και να φλασαρω πρίν το reboot το supersu?
- Να φλασαρω το lazyflasher και αφού ανοιξει να περάσω μετά το supersu?
MI 5 using Tapatalk
7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777
FLASHER TOOLKIT Mi 5 / Gemini for TWRP / ZCX TWRP – Rooting & Utility - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
@markito όταν σε έρθει update ota θα το κατεβάσεις κανονικά όταν ζήτησει επανεκκίνηση την κάνεις το κινητό θα μπει στο twrp θα τρέξει μόνο του το script εγκατάστασης μόλις τελειώσει θα κάνεις install το supersu και reboot
Redmi Note 3 pro -
Θα βρεις αυτό που είναι για το κινητό σου. Θα το φλασαρεις από το recovery που έχεις install image. Θα πρέπει να το έχεις ξεζιπαρει να είναι καθαρά το img αρχείο. Θα κάνεις reboot to recovery μια φορά ακόμα. Αν σου βγάλει κινέζικα δεύτερο από κάτω δεξιά κουμπί και αλλάζεις γλώσσα. Αλλά καλύτερα να σου δώσω Λίνκ.
search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=android-browser&q=how to install official rom with zcx recovery&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=akskWoCPJcP08Ae6k46YCA&gws_rd=ssl
Πρόσεξε πριν κάνεις το ota να φλασαρεις ξανά την ρομ για να πάρει back up το παλιό boot img. Κάθε φορά που φλασαρει ota παίρνει το παλιό το official φλασαρει και μετά το ξαναπερναει το τροποποιημένο.
Αλλιώς όπως είπες με lazyflasher.
Εγώ πάντα περνάω το magisk η το super su αφού μπουταρει μια φορά ...
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H makisfz έγραψε:
@markito όταν σε έρθει update ota θα το κατεβάσεις κανονικά όταν ζήτησει επανεκκίνηση την κάνεις το κινητό θα μπει στο twrp θα τρέξει μόνο του το script εγκατάστασης μόλις τελειώσει θα κάνεις install το supersu και reboot
Redmi Note 3 pro
Ευχαριστώ!
MI 5 using Tapatalk -
Με αυτό που έχεις, δεν θα έχει πρόβλημα αυτό κάνω εγώ στο δικό μου που έχω global dev με root
Το μόνο, δεν με φλασαρε update που ήταν 60 mb fix λάθος στο script
Redmi Note 3 pro -
@linuxilakisχειροκινητα δεν μπορώ να το κάνω, μόνο από τόν updater.
Τη ρομ τη φλασαρω μόνο την πρώτη φορά ,όχι κάθε φορά ε? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα