Τελικά έκανα flash την ίδια ROM με το miflash tool και σύμφωνα με τον οδηγό εδώ στο φορουμ με την πολύτιμη βοήθεια του @derveni και όλα καλά.Σε μένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την βοήθεια σας και τον χρόνο σας!Μια απορία τώρα που το σετάρω.Είχα συνηθίσει απλά αγγίζοντας τον fingerprint sensor να επανέρχομαι στην κεντρική οθόνη του κινητου μου και τώρα βλέπω οτι δεν γίνεται αυτό.Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι που δεν θυμάμαι πως γίνεται?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Καλησπέρα!!Μόλις κατέβασα το τελευταίο update της Global dev rom το miui 9 7.1.12.Μετά το reboot βάζω κανονικά sim pin, pin ξεκλειδώματος οθόνης και....μαύρη οθόνη!!Κάνοντας scroll(απο πάνω προς τα κάτω στην οθόνη) βλέπω κανονικά notifications κλπ κλπ.Βλέπω και την οθόνη ξεκλειδώματος.Βάζω τον κωδικό η δακτυλικό αποτύπωμα και αντί να μπεί στην κεντρική μου οθόνη....τα βλέπω όλα μαύρα.Φορτίζει κανονικά πάντως.κλήσεις το τσέκαρα δέχομαι κανονικά.Τι προτείνετε?
-
Εγω που εχω την ιδια ρομ δεν ειχα τετοια θεματα... Τι να πω...
Οσο για την home screen που λες... Ετσι οπως εισαι ανοιξε δυο δαχτυλα κ κλειστα πανω στην οθονη για να σου βγαλει τις επιλογες κ σεταρε ποια οθονη θες για home screen... Μαλλον αυτο εννοείς...Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Εγω που εχω την ιδια ρομ δεν ειχα τετοια θεματα... Τι να πω...
Οσο για την home screen που λες... Ετσι οπως εισαι ανοιξε δυο δαχτυλα κ κλειστα πανω στην οθονη για να σου βγαλει τις επιλογες κ σεταρε ποια οθονη θες για home screen... Μαλλον αυτο εννοείς...
edit: Λίγο πριν κλείσουν τα μάτια μου για ύπνο το βρήκα.settings-additional settings-button and gestures shortcuts-tap home button to go back to home screen -
-
-
-
ευτυχώς, γιατί προσέχουν το 5s καλύτερα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
σφαίρα πάει εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες που το έχω πάντως.Αν με βγάλει 3ετία με 4ετία απροβλημάτιστα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
Παιδιά τι λέτε για αυτή τη μπαταρία? Μάλλον θα αλλάξω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν και πάλι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Δοκίμασα AEX δοκίμασα format-wipe και clean install την Paranoid και τίποτα. Να δοκιμάσω και με fastboot rom? -
Ο/H XiaoPST έγραψε:
AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
Παιδιά τι λέτε για αυτή τη μπαταρία? Μάλλον θα αλλάξω γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν και πάλι η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Δοκίμασα AEX δοκίμασα format-wipe και clean install την Paranoid και τίποτα. Να δοκιμάσω και με fastboot rom?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα