Κι όμως ,σε πολλές συσκευές υπάρχει, Xiaomi,Motorola,lg. Στις plasma υπηρχε κυρίως, αλλά συμβαίνει σε όλα panel, σε μικρότερο βαθμό όμως.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
Κι όμως ,σε πολλές συσκευές υπάρχει, Xiaomi,Motorola,lg. Στις plasma υπηρχε κυρίως, αλλά συμβαίνει σε όλα panel, σε μικρότερο βαθμό όμως.
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H Vangelis Chatzigeorgiou έγραψε:
-
Έσπασε το πίσω καπάκι του κινητού. Βασικά πήγα να κάτσω στο κάθισμα και από τη μια στράβωσε το κινητάκι και παράλληλα το πίσω καπάκι έγινε θρύψαλα. Το ισιωσα με τα χέρια αλλά ήρθε η ώρα να το περιποιηθώ. Λοιπόν, Θέλω να αγοράσω πίσω καπάκι και οθόνη για mi5 64gb. Είναι όλα ίδια η πρέπει να βρω για την συγκεκριμένη έκδοση; Θα το παραγγείλω από εξωτερικό.
-
Ο/H Hector Drogalas έγραψε:
Είναι όλα ίδια η πρέπει να βρω για την συγκεκριμένη έκδοση; Θα το παραγγείλω από εξωτερικό.
-
Καλημέρα να σας ρωτήσω 2 πραγματακια.
1 το Bluetooth στο μι5 ρίχνει την μπαταρία πολύ γρήγορα η μου φαίνεται; Να φταιει το Mi band 2 που έχω και κάνουν συνέχεια επικοινωνία;; Έχω την τελευταία ορεο που έβγαλε η ομάδα εδώ στο σάιτ.
2 ένα καλό θέμα που να φέρνει σε στοκ αντροιντ έχετε να προτείνετε; Να το συνδυάσω και με το νόβα να είναι κομπλέ.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Μπορεί να φταίει η rom εγώ έχω official developer και συνέχεια το Bluetooth για το Mi band 2, GPS, συγχρονισμό και data συνέχεια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Μπορεί να φταίει η rom εγώ έχω official developer
Ο κώδικας ειναι ίδιος οπότε δεν μπορούμε να λέμε ότι η official ειναι καλη στο bluetooth και η custom οχι.
Ελπίζω να είμαι κατανοητός.. -
Ο/H derveni έγραψε:
Μπορεί να φταίει η rom εγώ έχω official developer
-
-
-
Πάντως όχι βάζοντας official rom από το Redmi Note 3 pro που δουλεύουν όλα μια χαρά
@tasos17 , κατέβασε την εφαρμογή:
Εξώφυλλο GSam Battery Monitor
να δούμε που γίνεται η κατανάλωση, το bluetooth που ανέφερες μπορεί να μην έχει καμία σχέση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα