Γνήσια μπαταρία δεν υπάρχει. Οπότε όλες οι aftermarket είναι λαχείο...
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Vangelis η NOHON δείχνει κανονικά θερμοκρασία ε;
Επίσης έχει μέσα και αυτοκόλλητο διπλής όψης και εργαλεία σωστά; -
-
-
θέματα από που μπορώ να κατεβάσω εκτός από play store?
-
Μέσα από τα θέματα
Settings, themes -
Την έβαλα παιδιά αλλά μια από τα ίδια μη σας πω και χειρότερα. Κραταει αν όχι λιγότερο, τα ίδια με την παλιά και η θερμοκρασία είναι οπότε την βλέπω στους 25 βαθμούς.
Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο (calibration η κάτι παρόμοιο) -
Θερμοκρασία ανεβάζει η μπαταρία? Το κινητο δλδ ζεστενετε στην θεση της μπαταριας? Γτ ειναι πολυ συμαντικο μην κανει κανένα μπαμ.. Κατεβασε το προγραμμα monitor battery απο το play store να μας πεις αν θελεις.. Σου δείχνει θερμοκρασία μπαταριας θερμοκρασία cpu και ram... Γτ εμενα η μαμα μπαταρια οταν ζεστενετε στους 40 με 41 βαθμους μου ανεβάζει και την θερμοκρασία του cpu....Ο/H Nickleon έγραψε:
Την έβαλα παιδιά αλλά μια από τα ίδια μη σας πω και χειρότερα. Κραταει αν όχι λιγότερο, τα ίδια με την παλιά και η θερμοκρασία είναι οπότε την βλέπω στους 25 βαθμούς.
Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο (calibration η κάτι παρόμοιο)
Θεωρώ το πρόβλημα του κινητου μας που ζεστενετε αρκετα φταιει 70% η μπαταρία και 30% ο cpu
Εγω σκέφτομαι να αγορασω μια BM22 3700 που κουμπώνει στο κινητο μας κανονικα αλλα δεν ξερω αν ισχύουν αυτα τα νουμερα η τα βαζουν ετσι... -
Καλησπέρα καμια καλη ρομ σε κάμερα περα απο miui μπορείτε να μ προτείνεται; ευχαριστώ
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία όσο ανέβαζε η προηγούμενη στα τελευταία της. Αλλά το έβαλα το πρόγραμμα και να δούμε αυτό θα δείχνει κάτι.Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Θερμοκρασία ανεβάζει η μπαταρία? Το κινητο δλδ ζεστενετε στην θεση της μπαταριας? Γτ ειναι πολυ συμαντικο μην κανει κανένα μπαμ.. Κατεβασε το προγραμμα monitor battery απο το play store να μας πεις αν θελεις.. Σου δείχνει θερμοκρασία μπαταριας θερμοκρασία cpu και ram... Γτ εμενα η μαμα μπαταρια οταν ζεστενετε στους 40 με 41 βαθμους μου ανεβάζει και την θερμοκρασία του cpu....Ο/H Nickleon έγραψε:
Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο (calibration η κάτι παρόμοιο)
Θεωρώ το πρόβλημα του κινητου μας που ζεστενετε αρκετα φταιει 70% η μπαταρία και 30% ο cpu
Εγω σκέφτομαι να αγορασω μια BM22 3700 που κουμπώνει στο κινητο μας κανονικα αλλα δεν ξερω αν ισχύουν αυτα τα νουμερα η τα βαζουν ετσι...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν η μπαταρία είναι μάπα ή αν η τελευταία Global Stable Rom είναι τόσο κακή όσον αφορά την κατανάλωση. -
Η κάμερα δεν έχει σχέση με την rom. Κάνε εγκατάσταση όποια rom θέλεις - κάνε root την συσκευή σου - ενεργοποίησε το 2api - κάνε εγκατάσταση κάποιο mod HDR+ .Ο/H skiathos έγραψε:
Καλησπέρα καμια καλη ρομ σε κάμερα περα απο miui μπορείτε να μ προτείνεται; ευχαριστώ
Εδώ πως θα ενεργοποιήσεις το 2api:
[Γενικά] Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με τη κάμερα του google pixel :: myphone forum
και από εδώ θα κατεβάσεις όποιο mod HDR+ θέλεις:
Google Camera Port
Επίσης υπάρχει και ένα zip αρχείο που ενεργοποιεί το 2api και θα βρεις mod της gcam::
[APP] [MI 5] [MIUI 10 Oreo 8.0] CameraX V2 -… | Xiaomi Mi 5 -
Ωραία και ποια ειναι πιο αξιόπιστη περα miui?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα