[GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;;
-
Είστε κορυφαίοι!!!Κατέβασα την τελευταία ελληνική έκδοση χτες ,την έβαλα σήμερα μετά από πολύ δισταγμό (χωρίς λόγο το παραδέχομαι, εγκαταστήστε άφοβα
) διότι ή κινέζικη μαμά είχε κολλήσει σε μία έκδοση από την εποχή του Steve Jobs ,και το κινητό έχει βγάλει φτερά!!!Άπαιχτο το ελληνικό team,πολλά μπράβο ρε παιδιά,ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος
-
Κάπου κρατάει λάθος στοιχεία μάλλον, έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής μπας και διορθωθεί ?
-
Σε mi-4c μέχρι στιγμής είναι αρκετά σταθερή! Να ρωτήσω όμως για το led notification... Έχω βάλει κυανό χρώμα για ειδοποιήσεις, αλλά όταν πχ θα έρθει ένα mail outlook αναβοσβήνει μπλε ή όταν χτυπήσει ειδοποίηση από το color note αναβοσβήνει κίτρινο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή αναβοσβήνει στο χρώμα της κάθε εφαρμογής;Xiaomi Mi 6 (6/64)
-
Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης της g.t.v. 6.8.25 dev. έκανα εγκατάσταση του super user μέσα από twrp και αναβάθμισή του από το google play. Στην πρώτη σελίδα αναφέρεται να μην γίνει αποδοχή της εγκατάστασης που προτείνει το twrp και επίσης να μην γίνει αναβάθμιση μέσω google play διότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην επόμενη αναβάθμιση. Τι πρέπει να κάνω τώρα για να μην έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση της rom στην 6.9.1/2.
-
-
-
Ο/H Peter# έγραψε:
καλησπερα! Σε miNote υπάρχει θέμα με wifi αυτόματη ενεργοποίηση/απερνεργοποιηση.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@it9492 ναι βγαλε τα updates του Play Store και θα είσαι οκ ..
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Peter# έγραψε:
καλησπερα! Σε miNote υπάρχει θέμα με wifi αυτόματη ενεργοποίηση/απερνεργοποιηση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα