Διαφήμιση

[GTV-6.9.1/2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/9 01:15)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Πολύ καλημέρα σας σε mi4-c ενώ δείχνει ότι έχει σήμα πχ ( cosmote) όταν με περνούν τηλ δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο???
    Δεν έχει περάσει ή ρομ
  • Καλημέρα.
    Τελικά ούτε σ αυτή την ενημέρωση δεν επανήλθε η ρύθμιση του χρόνου έκθεσης στην κάμερα.
    Υπενθυμίζω έφτανε στις προηγούμενες εκδόσεις τα 32sec και τώρα μόνο 2

Κατά τ άλλα συνεχίζει να είναι καλή η ρομ.

Μια ερώτηση όποιος χρησιμοποιεί CPU-Z αν μπορεί να δει το cpu load. Εμένα δουλεύει απο 20 έως 40% χωρίς να τρέχω κάποια εφαρμογή.
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Όλα σφαίρα σε redmi note 4g αλλά έχω ένα θέμα....... Έκανα καθαρή εγκατάσταση το έστησα από την αρχή....... Πατάω λοιπόν το άλμπουμ να δω τις φωτογραφίες μου και είναι κενό και τις βλέπω μόνο από τα αρχεία.. .... ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟΎΤΟ;;;;;;;;
    Γιάννη, δεν δοκιμάζεις να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άλμπουμ ?
    Λοιπόν μπαίνω εφαρμογές_αλπουμ αλλά δεν έχει κάτι για καθαρισμό όμως, το εικονίδιο για καθαρισμό είναι αχνό όχι μαύρο ώστε να μου δείξει να το πατήσω.
    Στο Note 2 δεν έχει επιλογή για καθαρισμό.

Εγώ θα ήθελα να αναφέρω ότι εδώ και μερικές rom, και στην 6.9.1, ενώ φαίνεται ότι οι επαφές είναι συγχρονισμένες με το Mi cloud, και μάλιστα λέει στις ρυθμίσεις και την τελευταία ημερομηνία συγχρονισμού,
    εαν κάνεις login στο Mi cloud, λέει επαφές 0 και δεν δείχνει τίποτα.

Επίσης στη συσκευη, στις επαφες, εαν τραβηξεις την οθονη προς τα κατω, δειχνει μεν τις επαφες, αλλα στο πανω μερος της οθονης λεει "0 επαφές Συγχρονισμένο με Mi Cloud".
  • Διαφήμιση
  • Σε mi3 στις 3 τελευταιες rom μετα απο καθε φορτιση χανει το root. Για να επανελθει πρεπει να κανω reboot. Νομιζω οτι το αναφερε και αλλος φιλος.
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος
    Μήπως καταγράφει τις ενεργές ώρες από την τελευταία αποσύνδεση από τον φορτιστή ?Ταιριάζουν οι ώρες έτσι ?
    οπως γραφω στις 09:30 εβγαλα τον φορτιστη και το ανοιξα κατευθειαν δηλαδη στην φωτο δειχνει 9 53 ωρα ελλαδοςεκτος αν πιανει μετρηση απο εχθες το βραδυ και παλι δεν συμπιπτουν διοτι το εκλεισα στις 3 το πρωι
    Τώρα κατεβάζω κ γω τη τελευταία.

Παρατηρώ όμως και εγώ (έχω ακόμα τη προηγούμενη έκδοση) ότι λέει 12h & 1m. Ενώ το άνοιξα σήμερα στις 10.30 και είναι 13.00 τώρα.

Μήπως τελικά δεν έχει πρόβλημα η κατανάλωση αυτή καθ' αυτή αλλά ο υπολογισμός; Μια φορά προσπάθησα να την αδειάσω τελείως και στο 1% "έκατσε" ίσως όσο από το 10%-2% μη πω κ παραπάνω. Μιλάμε ότι άνοιξα τα πάντα. Wifi, BT, gps KAI το φακό!!!

Xiaomi_Redmi_Note_3G
  • Ο/H jimmydimo έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H sideris20250 έγραψε:

πως γίνεται να λέει χρήση μπαταρίας 3 ώρες ενώ την συσκευή την άνοιξα στις 09:30 το πρωί εννοώ κάθε Κυριακή η συσκευή κλείνει τέλειος
    Μήπως καταγράφει τις ενεργές ώρες από την τελευταία αποσύνδεση από τον φορτιστή ?Ταιριάζουν οι ώρες έτσι ?
    οπως γραφω στις 09:30 εβγαλα τον φορτιστη και το ανοιξα κατευθειαν δηλαδη στην φωτο δειχνει 9 53 ωρα ελλαδοςεκτος αν πιανει μετρηση απο εχθες το βραδυ και παλι δεν συμπιπτουν διοτι το εκλεισα στις 3 το πρωι
    Τώρα κατεβάζω κ γω τη τελευταία.

Παρατηρώ όμως και εγώ (έχω ακόμα τη προηγούμενη έκδοση) ότι λέει 12h & 1m. Ενώ το άνοιξα σήμερα στις 10.30 και είναι 13.00 τώρα.

Μήπως τελικά δεν έχει πρόβλημα η κατανάλωση αυτή καθ' αυτή αλλά ο υπολογισμός; Μια φορά προσπάθησα να την αδειάσω τελείως και στο 1% "έκατσε" ίσως όσο από το 10%-2% μη πω κ παραπάνω. Μιλάμε ότι άνοιξα τα πάντα. Wifi, BT, gps KAI το φακό!!!

Νομιζω οτι εκει δειχνει ποσο χρονο εχει υπολοιπο η μπαταρια μεχρι να αδειασει με βαση την χρηση που του κανεις

Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • OffTopic
    Λίγη προσοχή στις παραθέσεις παρακαλώ....μπορείτς να χρησιμοποιείτε και το @"Όνομα χρήστη" για να απευθυνθείτε σε κάποιον χρήστη :)
  • Διαφήμιση
  • Σε Mi Note υπάρχουν αρκετά bugs σε αυτή τη ρομ. Όπως αναφέρα σε πιο πανω post εχω θεμα με την μπαταρία (ολη μερα εχθές ήθελα 3 φορτισματα) ενω σε αλλες ρομ με 1 - το πολυ 2 φορτισματα εβγαζα την μέρα. Ολη μερα εννοω από τις 0600 ως τα μεσάνυχτα :) ).
    Πρόβλημα με το wallpaper στην lockscreen, ενω ορισα δικη μου εικονα απο τις φωτογραφίες μου, μετα απο καμια ωρα μπαίνει το wallpaper carusel ( ενω το εχω ανενεργό)
    Επίσης υπαρχει ακομα το πρόβλημα οτι ανεβαίνει η θερμοκρασία του μετα απο κανενα 15 λεπτο χρησης(κανονοκης χρήσης, οχι παιχνίδια).

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
  • Ο/H ikleos έγραψε:

(ολη μερα εχθές ήθελα 3 φορτισματα)
    Το ίδιο πρόβλημα και στο Redmi Note 2...γύρισα στην 6.8.25 :/
    Επίσης είχα θέματα με τον proximity sensor και το gravity screen...μετά από 15-20 λεπτά σταματούσε να λειτουργεί η εφαρμογή αν και είχε όλα τα δικαιώματα σωστά...
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H ikleos έγραψε:

(ολη μερα εχθές ήθελα 3 φορτισματα)
    Το ίδιο πρόβλημα και στο Redmi Note 2...γύρισα στην 6.8.25 :/

Ετσι έκανα και εγώ :)

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
  • Τη πέρασα και 'γω. Install OK. SU & dolby OK περασμένα. Από τη προηγούμενη έχω παρατηρήσει ότι έχει δυναμώσει ο ήχος, με κάποια παραμόρφωση, αλλά δεν το θεωρώ σοβαρό (ελπίζω να μη δημιουργήσει θέμα στο ηχειάκι).

ΑΛΛΑ...
    1. Επανήλθε το θέμα με το mute/σίγαση!!! (βάζω σίγαση, και αν κάνω μια κλήση βγαίνει μόνο του).
    2. Σταθερά το πρόβλημα με το hotspot. Συνδέονται οι συσκευές αλλά internet γιοκ.
    Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, ένα θέμα ενώ διορθώνεται (αναφέρομαι στο 1ο), πως μπορεί να ξαναεπανέρχεται.

Τσεκάρω κ μπαταρία και αναφέρω.
  • Διαφήμιση
  • παιδια μετα απο ποσο καιρο θα βαλω στην γυναικα καινουργια ρομ τι παιζει με το super su οταν κανω εγκατασταση μιας νεας ρομ το twpr βγαζει να στο περασει αυτοματα?και εμεις τι κανουμε deny?