Σφάλμα Miflash (Ακαθόριστο σφάλμα (0χffffffff:)
-
-
-
Μέσα στο φάκελο cancro τι ακριβώς έχεις? Έχεις ξεζιπάρει τη fastboot ρομ μέσα στο φάκελο και τον έχεις μετονομάσει σε σκέτο cancro? Δηλαδή ήταν κάπως έτσι "cancro_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn" και εσύ το έκανες "cancro"? (Όχι ότι είναι λάθος να έχεις κάνει μετονομασία, απλά σε ρωτάω για να δω ότι όντως είναι έτσι και δεν έχεις κάνει κάτι άλλο...)Ο/H manouras έγραψε:
Καλησπέρα σας.Προσπάθησα να περάσω την κινέζικη αλλά και την ελληνική fastboot rom στο mi4 και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Μέσα στο φάκελο cancro τι ακριβώς έχεις? Έχεις ξεζιπάρει τη fastboot ρομ μέσα στο φάκελο και τον έχεις μετονομάσει σε σκέτο cancro? Δηλαδή ήταν κάπως έτσι "cancro_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn" και εσύ το έκανες "cancro"? (Όχι ότι είναι λάθος να έχεις κάνει μετονομασία, απλά σε ρωτάω για να δω ότι όντως είναι έτσι και δεν έχεις κάνει κάτι άλλο...)Ο/H manouras έγραψε:
Καλησπέρα σας.Προσπάθησα να περάσω την κινέζικη αλλά και την ελληνική fastboot rom στο mi4 και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει.Δοκιμασα και με το κανονικό της όνομα αλλά τζιφος.ianpan 24 ο οδηγός λέει για φάκελο της rom όχι για περιεχόμενο του φακέλου.Ο/H ianpan24 έγραψε:
Να πω κι εγω τη κουβεντα μου.. Μηπως ρε παιδια στο browse εχει μπει λαθος αρχειο? Νομιζω θα επρεπε να λεει C:\cancro\images
mi8 -
Ξεζίπαρε ξανα την ρομ σε άλλη διαδρομή ...Ο/H manouras έγραψε:
Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει
Μου έτυχε προχθές να βαράει σφάλμα και ήταν θέμα αποσυμπίεσης. -
Καλημέρα...λύθηκε το πρόβλημα ?
Επίσης δοκίμασε σε άλλη USB, ίσως και άλλο καλώδιο... -
Καλημερα.Δεν μπόρεσα να ασχοληθω από χθες βράδυ.Σημερα το απόγευμα θα κάνω τα παραπάνω και θα σας πω.Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα...λύθηκε το πρόβλημα ?
Επίσης δοκίμασε σε άλλη USB, ίσως και άλλο καλώδιο...
mi8 -
Δεν νομίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα μιας και έτυχε σε δύο διαφορετικές ρομ(ελληνική και κινεζική).Θα την ξανακαταβασω- αποσυμπιεσω μήπως και...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ξεζίπαρε ξανα την ρομ σε άλλη διαδρομή ...Μου έτυχε προχθές να βαράει σφάλμα και ήταν θέμα αποσυμπίεσης.Ο/H manouras έγραψε:
Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει
mi8 -
Γνωριζω πολυ καλα τι λεει ο οδηγος και τον εχω ακολουθησει κατα γραμμα καμια 10αρια φορες σε 5-6 διαφορετικα τηλεφωνα. Μαλλον σχεδον κατα γραμμα γιατι στη φαση που πατας browse κι επιλεγεις φακελο ποτε δεν μου εχει δουλεψει επιλεγοντας τον φακελο που εχεις βαλει κι εσυ. Ενω οταν επιλεγω τον υποφακελο /images φλασαρω κανονικα. Το εχω αναφερει και στο παρελθον οτι ή εγω δεν κανω κατι σωστα (αλλα δουλευει) ή θελει μια επεξηγηση/διορθωση εκει ο οδηγος.Ο/H manouras έγραψε:
Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει.Δοκιμασα και με το κανονικό της όνομα αλλά τζιφος.ianpan 24 ο οδηγός λέει για φάκελο της rom όχι για περιεχόμενο του φακέλου.Ο/H ianpan24 έγραψε:
Να πω κι εγω τη κουβεντα μου.. Μηπως ρε παιδια στο browse εχει μπει λαθος αρχειο? Νομιζω θα επρεπε να λεει C:\cancro\images
Δες αυτο το video στο 4:05
Σε καθε περιπτωση καλυτερα να ακολουθεις οτι λεει ο geoanto555 και ο NasDriver διοτι γνωριζουν πολλα περισσοτερα -
Εξήγησε το λίγο αυτό που κάνεις....Ο/H ianpan24 έγραψε:
Ενω οταν επιλεγω τον υποφακελο /images φλασαρω κανονικα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0