[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
Ο/H kandilak έγραψε:
````````````````````````````````
υστερογραφο :εαν γινεται να μην βαζεις @gkalen το GMAIL, αν ειναι το εχει το playstore οποιος θελει το βαζει. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν το έχει ενσωματώσει... Απλά αφαιρεί όποια "κομμάτια¨θέλει..
-
Ο/H kandilak έγραψε:
Αν θες να σχολιάσεις κάποιο post μου καλύτερα να παραθέτεις ολόκληρο το post και όχι δύο γραμμές.
"Αυτό που κάνει ο gkalen με το clean.zip σε μια rom διαφορετικής δομής από αυτή του RN2, το έχει ενσωματώσει μέσα στην rom του RN2 γιατί η δομή της rom του το επιτρέπει.'
Δεν βλέπω κάτι...
Και σου ξανα λέω..... Στο rn2 αφαιρείς ότι θέλεις... η δομή της ρομ στο επιτρέπει να το κάνεις και "χειροκίνητα"
Στις υπόλοιπες την δουλειά την κάνει μέσω του script "εγκατάστασης"... -
παιδια μολις εβαλα τη rom.
Και για να δώσω ένα πιο χαρούμενο τόνο στη συζήτηση αλλά και για να μην νιώθω ενοχές για το clean.zip.
Ακούστε τι έκανα..
Ονόμασα την rom clean.zip ώστε και ή rom να εγκατασταθεί αλλά και το clean.zip να "τρέξει".
Ας γελασουμε λιγάκι να χαλαρώσουν...
Μας μπουκωσε και @michael με το άρωμα του και δεν μπορούμε να αναπνευσουμε
Ας χαλαρωσουμε και ας μην πιανομαστε απο τις λεξεις, σημασια εχει η καλη παρεα και δημιουργικη συζητηση.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
@geoanto555
Πρώτα, συγνώμη για το ύφος μου, ξαναδιαβάζοντας το γράψιμο μου, μου φάνηκε κάπως επιθετικό.
Τώρα, αν ξαναδιαβασεις το post μου θα δεις ότι δεν λέω ότι ο gkalen έχει ενσωματώσει το clean.zip στην rom αλλά αυτό που κάνει με το clean.zip δηλαδή την διεργασία αφαιρέσης κάποιων εφαρμογών-αρχείων κλπ. -
Ο/H pechr έγραψε:
παιδια μολις εβαλα τη rom
Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H kandilak έγραψε:
Σχεδόν το ίδιο λέμε απ ότι κατάλαβα... Καλύτερα να μην το αναλύσουμε άλλο γτ κουράζουμε και τους υπόλοιπους...
Τέλος πάντων... Να μαστε καλά... -
Ο/H pechr έγραψε:
Για να σπάσει η μονοτονία...
OffTopicΤρεις φίλες περιγράφουν την πιο «παθιασμένη» νύχτα που είχαν τελευταία.
Ξεκινάει η πρώτη που είναι ελεύθερη την περιγραφή της:
-Προχθές το βράδυ πήγα να κάνω έκπληξη στον φίλο μου που δούλευε μέχρι αργά. Έβαλα λοιπόν ένα δερμάτινο κορμάκι, μια μάσκα και ψηλά τακούνια και έριξα από πάνω ένα δερμάτινο πανωφόρι. Χτύπησα την πόρτα του γραφείου του, μπήκα μέσα δυναμικά, έβγαλα το πανωφόρι και... κάναμε παθιασμένο σεξ πάνω στο γραφείο του!
Έπειτα αρχίζει να περιγράφει την βραδιά της η πρόσφατα αρραβωνιασμένη:
-Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ. Μόνο που τον περίμενα με το δερμάτινο κορμάκι, την μάσκα και τα ψηλοτάκουνα στο σπίτι. Όταν άνοιξε την πόρτα και με είδε με αγκάλιασε και... κάναμε παθιασμένο έρωτα στο κρεβάτι μας όλη νύχτα!
Στο τέλος πήρε τον λόγο η τρίτη και παντρεμένη της παρέας:
-Και εγώ τα σχεδίασα όλα τέλεια. Πήγα τα παιδιά στην πεθερά μου, έφτιαξα ατμόσφαιρα, φόρεσα το δερμάτινο κορμάκι, την μάσκα και τα ψηλοτάκουνα αλλά... Όταν μπήκε ο άντρας μου σπίτι, έβγαλε τα παπούτσια του, πήρε μια μπύρα από το ψυγείο, ξάπλωσε στον καναπέ με κοίταξε περίεργα και είπε: «Τι έγινε ρε Μπάτμαν έχει τίποτα να φάμε;»
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H chief έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
παιδια μολις εβαλα τη rom
σε 2-3 μερες θα ξεκινησω να δινω feedback
Redmi Note 8T (Willow)
Μ'αρεσει η "εκτόνωση" της κατάστασης ..
Όπως ειπατε είναι , ο καθένας με δικά του λόγια , αλλά τη σωστή διατύπωση την έκανε ο @geoanto555 ...
Αν ανοίξετε δύο ζιπ ( μιας ρομ χωρις Clean zip και μιας που είχε παλιότερα Clean zip ) , τότε ή διαφορά είναι εμφανής , και μόνοι σας θα καταλάβετε ότι π.χ. στη ρομ του RN2 μπορείτε να σβησετε οτιδήποτε , ενώ σε άλλη παλιοτερη ρομ που χρησιμοποιούσε Clean zip , θα δείτε ότι δεν μπορείτε να διαγράφετε τίποτα μέσα από το system ..
Αnyway , αυτό ήταν παλιότερα , τώρα πλέον δεν υπάρχει Clean zip σε καμμία ρομ ..
Απλώς υπάρχει ένα BuildFix για να διορθώνει το build.prop σε συσκευές που βγαίνουν με 3g ram και με 2g ram ( σ''αυτη τη περίπτωση οι συσκευές με τη λιγότερη ραμ έχουν το BuildFix ).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα