Καλωσηρθα στην παρεα σας.... με Gkalen πλεον!
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
Η μια είναι σταθερή κ η άλλη είναι "ασταθής"...
Την 2η, πρέπει να την "στερεωσουμε" καλύτερα...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η Developer είναι ή ρομ που αναβαθμίζεται καθε βδομάδα , αυτές οι ρομ είναι Beta και μπορεί να έχουν κάποια bugs διότι κάθε βδομάδα γίνονται αλλαγές κ.λ.π. , αυτοί που θέλουν να κάνουν εγκατάσταση κάθε βδομάδα , γουσταρουν φλασαρισματα , τους τρώνε τα δαχτυλακια τους τεςπα , κάθε βδομάδα είναι έτοιμοι για φλασαρισματα και ν'αρχισουν τα σχόλια για τη ρομ ...Ο/H myst77 έγραψε:
τι διαφορές έχει ρε παιδιά η stable με την Developer ROM gkalen;
Υπάρχει όμως και ή κατηγορία που δεν το πολυψαχνει , γουσταρει να μην ασχολείται κάθε βδομάδα με το τηλεφωνο , βάζει μία Stable ή οποία όπως λέει και το ονομα είναι μία ρομ που αναβαθμίζεται καθε 2-3 μήνες και δεν βγαζει προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ή Developer .
Αν , εννοεις για τις δικές μου ρομ , διάβασε τα CHANGELOG στο τοπικ της υπογραφής μου .. -
@gkalen, τα ίδια "λέμε"...
Γιατι τον κουράζεις τον άνθρωπο με τόσες λεπτομέρειες??
Σταθερή-Ασταθής... Τέλος!!
Όχι, ρώτα τον, ποιον κατάλαβε καλύτερα, εσένα ή εμένα?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
STABLE Custom Rom για τα Mi3/Mi4 Cancro...
CHANGELOG
Διαβάστε το πρώτο ποστ....
STABLE Mi3/Mi4 Cancro THUNDER V8.0.2.0
DOWNLOAD
Cancro_StableV8.0.2.0.zip | by gkalen for Mi 3
INSTALLATION
Ακολουθηστε τις οδηγίες στο πρώτο ποστ...
@demakhs

Τώρα που τα ξαναδιαβασα κι εγώ το δικό σου καταλαβαίνω καλύτερα .. -
Πολλα Μπραβοοοο σου πραγματικά για τη δουλειά που έχεις κάνει!!
Να ρωτησω κάτι άλλο , μπορούμε να αλλάξουμε το grid ή layout στο μαμά launcher με κάποιο tool box ??Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα
μια απο τα ιδια και εγω αλλα για το mi3!Ο/H jpastos έγραψε:
-
Με Xposed υπάρχουν τα MIUI Tweaks και το xmiui (και τα δύο τα βρίσκεις στο playstore). Και υπάρχει κι αυτό το mod αλλά θέλει να ασχοληθείς.Ο/H fraris έγραψε:
Πολλα Μπραβοοοο σου πραγματικά για τη δουλειά που έχεις κάνει!!
Να ρωτησω κάτι άλλο , μπορούμε να αλλάξουμε το grid ή layout στο μαμά launcher με κάποιο tool box ??
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά. -
την περασα συμφωνα με τις οδηγιες ολα πηγαν μια χαρα! Ευχαριστουμε πολυ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα