Καλωσηρθα στην παρεα σας.... με Gkalen πλεον!
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
Η μια είναι σταθερή κ η άλλη είναι "ασταθής"...
Την 2η, πρέπει να την "στερεωσουμε" καλύτερα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H myst77 έγραψε:
τι διαφορές έχει ρε παιδιά η stable με την Developer ROM gkalen;
Υπάρχει όμως και ή κατηγορία που δεν το πολυψαχνει , γουσταρει να μην ασχολείται κάθε βδομάδα με το τηλεφωνο , βάζει μία Stable ή οποία όπως λέει και το ονομα είναι μία ρομ που αναβαθμίζεται καθε 2-3 μήνες και δεν βγαζει προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ή Developer .
Αν , εννοεις για τις δικές μου ρομ , διάβασε τα CHANGELOG στο τοπικ της υπογραφής μου .. -
@gkalen, τα ίδια "λέμε"...
Γιατι τον κουράζεις τον άνθρωπο με τόσες λεπτομέρειες??
Σταθερή-Ασταθής... Τέλος!!
Όχι, ρώτα τον, ποιον κατάλαβε καλύτερα, εσένα ή εμένα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
STABLE Custom Rom για τα Mi3/Mi4 Cancro...
CHANGELOG
Διαβάστε το πρώτο ποστ....
STABLE Mi3/Mi4 Cancro THUNDER V8.0.2.0
DOWNLOAD
Cancro_StableV8.0.2.0.zip | by gkalen for Mi 3
INSTALLATION
Ακολουθηστε τις οδηγίες στο πρώτο ποστ...
@demakhs
Τώρα που τα ξαναδιαβασα κι εγώ το δικό σου καταλαβαίνω καλύτερα .. -
Πολλα Μπραβοοοο σου πραγματικά για τη δουλειά που έχεις κάνει!!
Να ρωτησω κάτι άλλο , μπορούμε να αλλάξουμε το grid ή layout στο μαμά launcher με κάποιο tool box ??Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα
-
Ο/H jpastos έγραψε:
Ξεκίνησε το κατέβασμα για το mi4 παίρνω ταυτόχρονα και τοπικό αντίγραφο για να μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις και εφαρμογές και θα ξεκινήσω το φλασαρισμα
Ο/H jpastos έγραψε:
-
Ο/H fraris έγραψε:
Πολλα Μπραβοοοο σου πραγματικά για τη δουλειά που έχεις κάνει!!
Να ρωτησω κάτι άλλο , μπορούμε να αλλάξουμε το grid ή layout στο μαμά launcher με κάποιο tool box ??
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά. -
την περασα συμφωνα με τις οδηγιες ολα πηγαν μια χαρα! Ευχαριστουμε πολυ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα