Αν θες flash βάλε Puffin web browser
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
Πέρασα την 8.0.2 και μόλις παρατήρησα ότι προστέθηκαν στους " Συνεργάτες " εκτός των τριών κλασικών @MIUI_ART,@dnomikos και @maddoctor και οι @gkalen και @michael αντε και είς ανώτερα το team !"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
@gkalen δεν ηξερα αυτη τη λεπτομέρεια... Οτι χρειαζεται συγκεκριμενους πλοηγους.
Το δοκιμασα με dolphin και ανοιξε μια χαρα.
Κριμα που δεν δουλευει με τον miui πλοηγο ωστε να μην χρειαζομαστε επιπλέον εφαρμογεςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Ναι , δυστυχώς θέλει άλλον πλοηγό ..
Κι εγώ τον Μiui Browser χρησιμοποιώ , που μ'αρεσει κιόλας αρκετά , το μόνο που του λείπει είναι ή υποστήριξη flash player .. -
Καλησπέρα κι από εμένα! Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στον @gkalen για την προσπάθεια του!!
Καλά, αυτό που γίνεται με τη μπαταρία, απλά ....δεν παίζει!!
Με περίπου 3 ώρες οθόνη έχω τα παρακάτω αποτελέσματα στο Redmi 3!
Εχω μία ερώτηση όμως για κάτι που δεν μπορώ να βρω:
Είχα κατεβάσει κάποια ρολόγια από τα θέματα και τώρα δεν μπορώ να τα βρω που είναι!
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν διαγραφεί, γιατί, όσο υπήρχε το μολυβάκι πάνω δεξιά στο ρολόι στην αρχική οθόνη, πατούσα το μολύβι και με πήγαινε εκεί που είχαν μπει όταν τα κατέβασα.
Όταν διέγραψα το ρολόι και έβαλα αυτό που είχε η ρομ, τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και να βάλω κάποιο άλλο, πέρα από αυτά τα 4 που δίνει η ρομ.
Δεν μπορώ να βρω τα ρολόγια στα θέματα!
Ξέρει κάποιος που θα τα βρω;;
Ευχαριστώ...!
Redmi 3 (2/16) -
Δεν μου περνάει την rom του @gkalen κατέβασα την τελευταία stable του και προσπάθησα να την περάσω ενώ την περνάει κανονικά και την rom και το supursu και το clien φορτώνει κανονικά ξεκινάω της ρυθμίσεις με τα Αγγλικά, περνάω wifi -mail, φτάνω στον λογαριασμό Mi, εκεί κάνει δόνηση το κινητό και ακούγετε ήχος σαν να ήρθε sms και μου εμφανίζει την φόρμα του Mi accont που είναι να βάλεις τον κωδικό από το sms.
Δεν μου δίνει την δυνατότητα να βάλω το mail και τον κωδικό, αναγκαστικά μετά το κλείνω και μέσω twrt και απο backup που έχω κρατημένο γυρνάω στην stable την τελευταία την Lollipop.
Είναι η 3 φορά που το επιχειρώ μέσα στην βδομάδα και τα αποτελέσματα τα είχα δώσει και στο tsat στον @gkalen έφτασα μέχρι του σημείου να κάνω τσεκ αν ο bootloader έχει κλειδώσει είναι ξεκλείδωτος όμως την rom την περνάω σκαλώνω όμως σε εκείνο το σημείο, και δεν μπορώ να το ξεπεράσω, μήπως να ξαναπεράσω πάλι την τελευταία Ελληνική stable και μετά να το ξανά επιχειρήσω μήπως κάτι δεν έκατσε καλά, λέω μήπως
-
-
@Bodai πως θα το ξεπεράσω αυτό το βήμα αφού δεν με αφήνει περιθώριο να το κάνω, μετά το mail που μου ζητά με πάει στο επόμενο βήμα που είναι το Mi account αμέσως κάνει δόνηση και ακούγετε ήχος sms χωρίς να έχω κάρτα μέσα δεν μου δίνει την δυνατότητα να το ξεπεράσω καν αυτό το βήμα
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Bodai αν κατάλαβα καλα λες να κανω αποσύνδεση στο Mi account που από το κινητό μου όπως είμαι τώρα μετά να παω να ξαναπεράσω την rom του @gkalen αυτό μου λες ?? -
-
-
Ναι αυτό. Πριν ξεκινησεις το φλασάρισμα αφαίρεσε τον λογαριασμό. Φλασάρισε την @gkalen και όταν τελειώσεις απλά τον ξανα-προσθέτεις ..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα