Εγω θα επελεγα διαγραφη. Εσυ προσπάθησε αρχικά με απλή αποσυνδεση ..
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
-
@derveni
Μήπως έχεις ίδιο λογαριασμό και στο δικό σου και στης κόρης σου τη συσκευή??
Οι αριθμοί που υπάρχουν οταν σου ζητάει σύνδεση στο Mi account είναι όντως από το δικό σου λογαριασμό ??
Ή δόνηση που λες ότι κανει μου φαίνεται ότι είναι από το Find device ..
Κάτι έχεις κάνει με τους λογαριασμούς που έχεις στη Miui , τσεκαρε και το λογαριασμό στο άλλο τηλ... που έχεις .. -
-
Χαίρομαι που το έλυσες αλλά ριξε μια ματιά και στο ποστ του @gkalen (ενα πάνω απο το δικό σου)
Αυτο που σου πρότεινα εγω ήταν μια λύση για να το προσπεράσεις. Δεν έπρεπε να στο κάνει όμως αυτό .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@derveni
Μήπως έχεις ίδιο λογαριασμό και στο δικό σου και στης κόρης σου τη συσκευή??
Οι αριθμοί που υπάρχουν οταν σου ζητάει σύνδεση στο Mi account είναι όντως από το δικό σου λογαριασμό ??
Ή δόνηση που λες ότι κανει μου φαίνεται ότι είναι από το Find device ..
Κάτι έχεις κάνει με τους λογαριασμούς που έχεις στη Miui , τσεκαρε και το λογαριασμό στο άλλο τηλ... που έχεις ..
Ο/H Bodai έγραψε:
Χαίρομαι που το έλυσες αλλά ριξε μια ματιά και στο ποστ του @gkalen (ενα πάνω απο το δικό σου)
Αυτο που σου πρότεινα εγω ήταν μια λύση για να το προσπεράσεις. Δεν έπρεπε να στο κάνει όμως αυτό ..
-
-
@gab Δεν παίζει ρόλο αν έχεις μεσα cim η όχι έτσι πίστευα και εγώ, έπρεπε να κάνω αποσύνδεση του λογαριασμού Mi account πρώτα, και μετά να προχωρήσω να κάνω install την rom του @gkalen.
Ρε παιδιά η δόνηση πως βγαίνει ότι πατώ δεν θέλω καθόλου δόνηση μα καθόλου.
Για να δούμε από μπαταρία @gkalen πως τα πας είμαι πολύ απαιτητικός λόγω δουλειάς βεβαίως βεβαίως.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εντάξει βρήκα πως βγάζω την δόνηση -
@derveni
1)δε χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις αποσύνδεση από το mi account, κάπου αλλού ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισες (έχω φλασαρει ελληνικές rom σε τρία κινητά χωρίς να τα αποσυνδέσω από το mi account).
2) οι rom του gkalen σε hennessy, kenzo και helium που έχω φλασάρει έχουν πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και σε σένα. Αναμένουμε εντυπώσεις.
Υ.Γ. Το kenzo πριν του φλασάρω την ελληνική stable thunder του gkalen είχε θέμα με τη μπαταρία, δεν έβγαζε ούτε μία μέρα (είχε μια κινέζικη developer). Μετά την αλλαγή είχε τρομερή βελτίωσηWinners find a way, losers find an excuse -
Ο/H nikos_v έγραψε:
Εχω μία ερώτηση για κάτι που δεν μπορώ να βρω:
Είχα κατεβάσει κάποια ρολόγια από τα θέματα και τώρα δεν μπορώ να τα βρω που είναι!
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν διαγραφεί, γιατί, όσο υπήρχε το μολυβάκι πάνω δεξιά στο ρολόι στην αρχική οθόνη, πατούσα το μολύβι και με πήγαινε εκεί που είχαν μπει όταν τα κατέβασα.
Όταν διέγραψα το ρολόι και έβαλα το default της ρομ, τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και να βάλω κάποιο άλλο, πέρα από αυτά τα 4 που δίνει η ρομ.
Δεν μπορώ να βρω τα ρολόγια στα θέματα...
Ξέρει κάποιος που θα τα βρω;;
Ευχαριστώ...!
Καλημέρα σε όλους....!
Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι γι αυτό το θέμα;;
Redmi 3 (2/16) -
@chief Και όμως σε μένα έτσι λύθηκε και εγώ φλασαρα 2 διαφορετικά κινητά, αλλά η λύση στο δικό μου βρέθηκε με την αποσυνδεση του Mi account.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@chief Και όμως σε μένα έτσι λύθηκε και εγώ φλασαρα 2 διαφορετικά κινητά, αλλά η λύση στο δικό μου βρέθηκε με την αποσυνδεση του Mi account.
Δεν αμφιβάλλω ότι λύθηκε το πρόβλημα με αυτό τον τρόπο. Ήθελα απλά να πω ότι δεν είναι κανόνας να αποσυνδέουμε το mi account όταν φλασάρουμε μια rom διότι αν ήταν απαραίτητο θα το είχαν γράψει τα παιδιά στις οδηγίεςWinners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα