[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Miui Stable
-
-
Sorry...
Postαρα & στα 2 θέματα των Ελληνικών Stable ROMs, επειδή μπορεί να παρακολουθούν άλλα μέλη το ένα κι άλλα το άλλο....lost in translation... -
-
Ο/H evankouros έγραψε:
Ποια Ελληνική Stable θα προτείνατε να βάλω στα XRN2 (Hermes) & γιατί;
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Για να βεβαιωθώ επειδή... μπερδεύτηκα, στα XRN2 (Hermes) που έχω, παρότι έχουν 2GB RAM, ΔΕΝ χρειάζεται το CLEAN ZIP;
Φαντάζομαι πως έτσι θα 'ναι, δηλ. δεν χρειάζεται το CLEAN ZIP, αφού δεν υπάρχει μέσα στο spoiler με τα αρχεία για κατέβασμα. Απλά θέλω να το εμπεδώσω, γιατί με μπέρδεψε το αρχικό "ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 2g RAM ΘΕΩΡΩ ΤΟ CLEAN zip ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ".
Αφού λοιπόν τώρα τα XRN2 (Hermes) φοράνε την Rooted Ελληνική Dev 5.12.31 & ΔΕΝ χρειάζονται το CLEAN ZIP, θα εφαρμόσω το "ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ME ROOT ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ CLEAN ZIP" (που παρέθεσα).
Σωστά;
Το κομμάτι που λέει για το SuperSU δεν το 'χω πιάσει ακόμη τι/πως γίνεται, αλλά είναι & περασμένη ώρα... πού θα μου πάει, πιστεύω ότι θα το πιάσω στην πορεία. Κι αν όχι, εδώ είστε για να ρωτήσω ξανά!
Υ/Γ:
Ακόμη δεν κατάλαβα γιατί κατέληξα να βάλω αυτή τη Stable κι όχι την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V8.0.2.0, αφού δεν πολυχαμπαριάζω από το Changelog τους ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές τους. Απλά σχημάτισα την αίσθηση ότι αυτή εδώ (Hermes_THUNDER_StableV8.0.2.0) πρέπει να είναι πιο ελαφριά. Ελπίζω να το κατάλαβα σωστά....lost in translation... -
@evankouros
Πρόσεχε με τις παραθέσεις ..
Εδώ είμαστε θα σου απαντήσουμε χωρίς να υπάρχει όλο το πρώτο ποστ σαν παράθεση ..
Δεν έχει Clean zip το RN2 , όπως σωστά υπεθεσες καθώς δεν υπάρχει και στο spoiler , αυτό που διαβασες για τα 2g ram είναι για τις συσκευές που χρησιμοποιούν Clean zip , το οποίο δεν σε ενδιαφέρει , είσαι στη κατηγορία ΧΩΡΊΣ Clean zip ..
Αν έχεις φλασαρει το supersu zip τότε πρέπει να απενεργοποιησεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις από τις ρυθμίσεις του Playstore ..
To supersu θα αναβαθμίζεται μόνο μέσω της ρομ ή με το supersu zip που έχω στο πρώτο ποστ ..
Για ότι άλλο δεν καταλαβαίνεις ούτε από το changelog , θα διαβάσεις στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου την ενότητα ( ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ CUSTOM ROM ).
ΥΓ
Σε λίγο καιρό ή ρομ που φοράς θα ενσωματωθεί στην ελληνική ,( αν έχεις διαβάσει για την XTRV ) , ηδη έχει ξεκινήσει το project , οπότε σε λίγο καιρό δε θα μπερδεύεσαι , μία ρομ θα έχουμε στο φόρουμ και θα τα'χει όλα μέσα -
@gkalen δεν βαζεις καλυτερα κι ενα συμπληρωματικο σχολιο σε εκεινο το σημειο.
Αν θυμασαι....
Κι εγω το ιδιο λαθος ειχα κανει.. με το clean zipRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Αν το είχες γράψει στον τοίχο μου Χρήστο, θα το είχε δει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@gkalen:
Το SuperSU νομίζω ότι το είχα βάλει (με τη GTV 5.12.31 που φοράνε ή & πριν απ' αυτήν), αλλά δεν θυμάμαι ούτε σε τι χρησιμεύει, ούτε καν αν το αφαίρεσα στη συνέχεια (αυτό όμως θα το διαπιστώσω εύκολα).
Όπως έγραψα, τα XRN2 τα έχουν τα παιδιά μου, οπότε δεν έχω καθόλου επαφή με τη λειτουργία τους. Ασχολούμαι όποτε αρχίσουν να μου παραπονιούνται ότι κάτι δεν δουλεύει καλά, οπότε κι αρχίζω πάλι να ψάχνομαι να βρω άκρη στον κυκεώνα πληροφόρησης που υπάρχει στο xiaomi-miui.gr (όπως τώρα καλή ώρα). Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι ξεχνάω τα όσα είχα μάθει την προηγούμενη φορά κι αρχίζω απ' την αρχή το διάβασμα & τις απορίες που φέρνει αυτό (δεν θέλω κακίες περί του τι φέρνει το γήρας).
Το τι κερδίζουμε με μια custom (ακόμη & Stable custom) ROM το έχω καταλάβει (γι' αυτό κι απ' την αρχή έβαλα τις Ελληνικές Dev GTV). Αυτό που δεν κατάλαβα από τα changelog που διάβασα, είναι ποιες οι διαφορές μεταξύ των των 2 Ελληνικών Stable ROM που υπάρχουν στο forum (ένας συγκριτικός πίνακας μεταξύ τους σαν αυτόν από τον caeser θα βοηθούσε). Anyway, αφού σύντομα θα ενσωματωθούν σε μία, θα τελειώσει το μπέρδεμα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Display Spoiler
Οι παραθέσεις μου όντως ήταν πολλές, αλλά ήταν κομμένες-ραμμένες (δεν ήταν δα κι όλο το ωραίο 1ο post-οδηγός σου!) για να δώσω πιο εύκολα να γίνει κατανοητό γιατί μπερδεύτηκα. Σκέψου ότι κοπίασα για να το κάνω αυτό το κόψιμο-ράψιμο των post για να γίνω πιο εύκολα αντιληπτός σ' όποιον το διαβάσει (όχι απαραίτητα εσύ που το κατέχεις δηλ.). Διαβάζοντας το τελευταίο post του pechr (κι όχι μόνο), αντιλαμβάνομαι ότι δεν ήμουν ο μόνος που μπερδεύτηκε. Όπως πρότεινε, κι εγώ πιστεύω πως καλό θα ήταν να μπει επεξήγηση στον οδηγό. Κάτι απλό, του στυλ "Δεν χρειάζεται το CLEAN ZIP όταν δεν υπάρχει για να το κατεβάσετε μέσα στο spoiler της συσκευή σας, ασχέτως αν αυτή έχει μόνο 2GB RAM".
Α... κι όταν με το καλό κάποιος οδηγός ξεπερνιέται (π.χ. όταν θα ενσωματωθούν οι 2 Ελληνικές Stable σε μία), καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση στην αρχή του (π.χ. ότι δεν υπάρχει λόγος πια να διαβαστεί ο οδηγός, γιατί υπάρχει νέος - κάτι σαν αυτό που έγραψε ο caeser εδώ). Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος πληροφόρησης στο xiaomi-miui.gr, που εύκολα χάνεται η μπάλααπ' όποιον έχει όρεξη να διαβάσει πριν αρχίσει να ρωτάει.
Να μην το ξεχάσω να το πω ακόμη μια φορά: Thanks again για όσους προσφέρουν αφιλοκερδώς με τον κόπο τους!...lost in translation... -
@flowin_through
Δεν θα έπρεπε να ρωτάς τέτοια πράγματα εσύ ...
Το Mi4 δεν έχει Clean zip και αυτή η ρομ είναι Stable , την εγκατάσταση του Supersu zip θα την κάνετε μόνοι σας , όποιος θέλει ροοτ θα φλασαρει το supersu zip ..
@evankouros
Το supersu διαγράφεται μετά από εγκατάσταση ρομ ( αν δεν είναι Developer rom ) ..
Ασ'το και θα σου πουν τα παιδιά τι αλλαγές θα δουν και θα καταλαβουν .. -
Παιδιά έχει βγει η ρομ αυτή για Mi Note Pro η είναι μόνο για redmi και συγκεκριμένα μοντέλα?
Και πραγματικά να πάρω τον χρόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δουλειά που κάνεις σαν Dev για τις ρομ scripts κτλ... Μακάρι να μπορέσω να την περάσω να την τεστάρω και να κάνω report σε ότι χρειάζεται...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα