φιλε @gkalen μια ερωτηση εγω που εχω τηνstable rom σου 8.0.10 σε redmi3s international μπορω να παω στη xrtv που ηρθε στο μαιλ μου xwris factory reset kai αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω stη stable που δεν παιζεται σαν μπαταρια και ταχυτητα χωρις factory reset ξανα;;;;;
φιλε @gkalen μια ερωτηση εγω που εχω τηνstable rom σου 8.0.10 σε redmi3s international μπορω να παω στη xrtv που ηρθε στο μαιλ μου xwris factory reset kai αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω stη stable που δεν παιζεται σαν μπαταρια και ταχυτητα χωρις factory reset ξανα;;;;;
αφου ειναι developer χωρις factory reset δεν γινετε...
Μόνο με nandroid backup γινονται αυτά. Βεβαια για να πας σε XTRV θα κάνεις Factory Reset, αυτό δεν γινεται να το αποφυγεις.
καλημερα φιλε @Bodai τα γνωριζω ολα αυτα γαι factory reset και nandroid backup,ε χω περασει πολλες φορες απο stable σε developer,απλα θεωρησα οτι η xrtv ειναι και μιξη με stable!!!
@tasosko έγραψε:
εβαλα αυτο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk αυτο λενε οτι κανει για το mi5
@Antonios Gagas έγραψε:
το θεμα ειναι συμβατοτητας αφου τα κανεις ολα σωστα ,,,,
@Antonios Gagas έτσι από απορία και αν θες το μοιράζεσαι μαζί μας. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και χρειάζεται να περάσεις οοολα αυτά τα επιπλέον (και συνήθως μη συμβατά μεταξύ τους) στο κινητό? Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία/εφαρμογή που μας διαφεύγει???
@tasosko έγραψε:
εβαλα αυτο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk αυτο λενε οτι κανει για το mi5
@Antonios Gagas έγραψε:
το θεμα ειναι συμβατοτητας αφου τα κανεις ολα σωστα ,,,,
@Antonios Gagas έτσι από απορία και αν θες το μοιράζεσαι μαζί μας. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και χρειάζεται να περάσεις οοολα αυτά τα επιπλέον (και συνήθως μη συμβατά μεταξύ τους) στο κινητό? Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία/εφαρμογή που μας διαφεύγει???
κοιταξε φιλε ο καθενας κανει οτι θελει με την συσκευη του.καταβαζεις μια rom την περνας και ενταξει.ελα που εγω θελω να την πειραξω.θελω πχ να εχω το ρολοι στην μεση και οχι δεξια η και τα εικονιδια τα θελω μικροτερα θελω να την κανω οπως θελω εγω....κανεις διαφορα οπως εσυ θελεις...και το δευτερο πειραματιζομαι με το rootcloak...
φιλε @gkalen η ρομ σου stable 8.0.10 σε redmi3s international version πραγματικα ειναι αριστη,δεν ξερω αν χρειαστει να αλλαξω ποτε....μπραβο και παλι!!!!!
Μια βοήθεια ρε παιδιά..σε redmi 3 pro ακολουθώντας τους οδηγους πέρασα την oficial dev-ξεκλειδωσα και περασα κατευθειαν παλι με τον οδηγο μεσω adb-twrp την stable gkalen 8.0.2..χθες πηγα να περασω την stable gkalen 8.0.3 και το twrp δεν υπήρχε πουθενα..ειτε με πληκτρα ειτε μεσω εφαρμογής αναβάθμισης με εβγαζε στο mi recovery...
πιυ πηγε το twrp? δεν ειναι μονιμο?