Παιδια καλησπερα.Μια βοηθεια χρειαζομαι.Θελω στο κινητο μου,Redmi note 3 pro,απο MIUI 7.3.5.0 stable που φοραει να βαλω την καινουρια MIUI 8.0.1.0 στην οποια με παραπεμπει το αρθρο με τις νεες stable V8.0.X.0 roms.Πως θα το κανω ομως;Μεσω Misuite και ξεκλειδωμα bootloader η απλα με twrp;Αυτα τα ειδα στο αρθρο νεος στην Xiaomi.Επισης εχω μπερδευτει με το κλειδωμα-ξεκλειδωμα bootloader.Με καποιον οδηγο του Forum που ακολουθησα ειδα οτι ο δικος μου ειναι κλειδωμενος.Στην μεθοδο αλλαγης rom με Misuite λεει να τον ξεκλειδωσω.Σε αλλο αρθρο ομως εφισταται η προσοχη αν αλλαξουμε rom να ειναι κλειδωμενος.Τελος παντων αν μπορω να εχω μια βοηθεια μην τα κανω...να μην πω,την χρειαζομαι.Ευχαριστω
Αλλαγη ρομ
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Καλημέρα,
πρώτα και κύρια σταμάτα να ποστάρεις το ίδιο πράγμα δεξια-αριστερά. Απλά σπαμάρεις το φορουμ και δεν θα εχεις την βοήθεια που επιθυμείς!! -
σορρυ φιλε μου.Δεν εχω παρει απαντηση και δεν ξερω αν ποσταρω σωστα γι αυτο...
-
Βασικά ανέβασε πρώτα μία φώτο αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο
-
οκ.φιλε μου
-
Global Stable MIUI 7 με Ελληνική Γλώσσα δεν υπάρχει φίλε μου, ούτε καν η Stable MIUI 8 δεν έχει ακόμα, εκεί είναι το πρόβλημά σου, έχεις unofficial rom
-
ακολουθοντας τον οδηγο που βρηκα οπως ειπα πιο πανω,διαπιστωσα οτι ο bootloader μου ειναι κλειδωμενος.Μπορεις να μου πεις αν τον πειραζω η οχι και τι να κανω μετα για να περασω σε Miui 8?Σε ευχαριστω
-
Πρέπει να βάλεις official fastboot rom (China/Global) για να φύγει αυτή που έχεις, από εκεί και μετά αποφασίζεις και για την ελληνική ρομ εάν θέλεις.
Έχεις κάνει αυτό Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader ? -
Οχι δε το εχω κανει αν κι εχω λογαριασμο στο Mi account.Θα μελετησω το link που μου εστειλες και θα προχωρησω.Αν εχω αποριες και δε σου κανει κοπο μου απαντας αν θες.Ευχαριστω και παλι
-
Κάνε την αίτηση για unlock, αν έχεις απορία κάνε ποστ και αν δεν είμαι εγώ κάποιος θα σου απαντήσει
-
Αφου ελαβα θετικη απαντηση απο xiaomi για unlock,φτανω σε αυτο το προβλημα
-
σίγουρα δεν έχεις δύο διαφορετικά account ? Άλλο στο unlock tool και άλλο στην συσκευή σου ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0