Αλλαγη ρομ
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Σε προηγούμενο βήμα είχε την σύνδεση με wifi, εκεί έκανες skip ή δεν μπορούσες να βρεις δίκτυο ?
-
εκανα επανεκκινηση απειρες φορες,φτανει στο βημα του ''your device is assosiated withan existing MI account (162****241).Connectto the network to verifythe device.Εκει λεει connect to WLAN or insert a sim card με τις δυο επιλογες απο κατω.Οταν πατω connect to WLAN δεν βρισκει κανενα δικτυο.Κατω βγαζει skip.το πατω παει στο προηγουμενο βημα.Πατω searchfor sim card λεει to insert your sim card read the instructionsthat came with your device και κατω check again kai skip και απο κει δεν προχωραει,ανακυκλωνει αυτα τα βηματα
-
-
Συγνωμη που σας παιδευω και ευχαριστω ταυτοχρονα για την ανταποκριση.Επειδη εχω κατεβασει ενα σκασμο προσπαθοντας να βγαλω ακρη το μονο σιγουρο ειναι οτι ο zip φακελος λεει kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz
-
-
Μπηκε κανονικα οπως ακριβως λες.Ανοιγει και στο πρωταρχικο σεταρισμα κολλαει εκει.Το miaccount ειναι το δικο μου.Το τσεκαρισα μολις μπαινοντας στο site και βαζοντας τους κωδικους μου
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
΄Δεν μπορω να καταλάβω που έχεις κολλήσει.
-
ναι,γιατι δεν βρισκει wifi η sim card.Να περασω με miflash καποια αλλη?
-
-
Ο/H aaethel έγραψε:
ναι,γιατι δεν βρισκει wifi η sim card.Να περασω με miflash καποια αλλη?
-
ναι.ειχε μπει με τα update απο το updater
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0